Şimdi Ara

Babam hortumla dövdü netlerim 80 den 120 ye çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yaklaşık bir ay önceydi,finalin aptal denemelerinden çıkmış biraz ağlamaklı bir şekilde dershaneden gelmiştim.Her zaman ki gibi kötü geçmişti yine matematiği yetiştiremeyip hiç görmediğim soru tiplerinde oyalanarak bocalamıştım.Yüzüm resmen sirke satıyordu bunu gören babam"bu ne perhiz bee" diye bana çıkıştı.Bir şey demeyince iyice üstüme geldi ve bağırıp çağırmaya başladı.Bende"yeter artık dershanenin lanet olası denemesi iyi geçmedi ve morelim bozuk anlıyor musun ? şimdi beni yanlız bırak!!" diyince biraz yumuşadı

Hemen sonra yanıma gelip "terleyip yorulmuşsun istersen bir duş al üstünü çıkarıp" dedi.Dediklerini yapıyordum tam duş almaya başladım ki kapının açıldığını gördüm babam orada dikilmiş elimde ki hortumla avucunu dövüyordu anlaşılan halim yamandı...

• Anlat panpa dinliyoz

#rez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke bana söyleseydin 25lik bazukayla vururdum sırtından

• Uyandığımda saat 9du ve okula geç kalmıştım

• Odaya girdiğimde hortumu sıvazlıyordu

• ve birden babam üzerime doğru gelmeye başladı!
  • önce hortumu havada şöyle bi iki tur salladı tabi ben bu sırada gözlerimi kapatıyor az sonra olacakları düşünmek bile istemiyordum.derken babam ilk hortum darbesi için bana yöneldi.hortum havaya kalktı aramızda sadece bi kaç santim kala hortumun ineceği yeri tahmin edip kendimi hızla sağa doğru attım.ilk hamleden kurtulmuştum ama ikinciye bu kadar şanslı olacağımı hiç sanmıyordum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: antoavaloss

ve birden babam üzerime doğru gelmeye başladı!

Aman tanrım didimm .
  • rezerved beyler mikili hikaye
  • hortum sanmış
  • zebani yok olmamış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.