< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frightfull -- 7 Ağustos 2014; 3:06:56 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frightfull -- 7 Ağustos 2014; 3:06:56 > |
Sonra kendine değil, babanla 1 dakika daha fazla zaman geçiremediğine, 1 dakika daha onu gülerken göremediğine yanarsın buna emin ol. İnsan değerini kaybedince anlıyor ama iş işten geçiyor. Kaybetmeden'de o değer anlaşılmıyor işte ... |
Geçmiş olsun, kanser tedavisi zor bir hastalık ama imkansız değil. Umarım baban iyileşir. Ancak ben senin yerinde olsam gitmezdim, master daha sonrada yapabilirsin seni üzmek istemiyorum ancak belki ama babanı bir sene sonra görememe ihtimalinde var. Çünkü kanser sinsi bir hastalık bir gün önce sapa sağlam olan kişi bir gün sonra bitkin vaziyetde olabiliyor. Amacım seni üzmek değil, sadece daha sonra keşke biraz daha vakit geçirseydim dersin umarım böyle bir şey olmaz ama ihtimaller ihtimaller ...
|
Teşhis konulduktan sonra 2 ay içerisinde Anneannemi bizden alan illet te buydu. Pankreas kanseri en sinsi türlerden biri malesef. Son evresine kadar belirti vermiyor. Okulunuzu dondurup sonra devam etme seçeneğiniz varsa mutlaka babanızın yanında olun. Onunla geçireceğiniz her dakika bütün diplomalara bedel. Allah yardımcınız olsun.
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A250B21F-C -- 7 Ağustos 2014; 3:09:54 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A250B21F-C -- 7 Ağustos 2014; 3:22:45 > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 7 Ağustos 2014; 3:25:56 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|