Şimdi Ara

babam kızacak lütfen!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim babamın iş yerinde bir IBM desktop bilgisayar var fakat ben kendisi yokken birşey yaptım ve bilgsayar açılırken IBM startup windows u görmüyor fakat bu eskidende oluyordu ütfen kablolarıda kontrol ettim yardım edin babam kızacak...

• kardes kabloların yerlerını degıstır cdromu hdd'e tak hdd'nın de cdroma tak dene
  • bişey yaptım diiyosun.neyaptın ki sen bilgisayara
  • Ne yaptığını söylersen daha çok kişi yardımcı olur.

Not:Baban öğrenmediyse
  • Galiba babası geldi.
  • Kesin babası geldi.

Baba:Bu bilgisayar niye açılmıyor?
    Byhan:
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yok baba ben açtığımda da açılmadıydı tam sana söyleyecektim sen geldin
  • saolun da bende o yalanı söylemeyi düşünüyorum ama kabloları değiştirdim,kabloları düzenledim ama hala olmuyr bad sektör falan var galiba ama windows u bulamadığından bilgisayarı açamıyorum artık böyle diicem:
    BABAM:Nooldu bu bilgisayara sen mi geçtin ne yaptın ama yeter hep bilgisayar çökertiyosun ama bu kaçıncııı aaaaa!!!Sana bilgisayar milgisayar yok!!!!
    Ben:Nee ben yapmadım yaaa senin dandik bilgsayarın öyle olmuştur ben çok güzel kapadım bilgsayarııııı diicem başka çözüm yok...
  • güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: Byhan

saolun da bende o yalanı söylemeyi düşünüyorum ama kabloları değiştirdim,kabloları düzenledim ama hala olmuyr bad sektör falan var galiba ama windows u bulamadığından bilgisayarı açamıyorum artık böyle diicem:
    BABAM:Nooldu bu bilgisayara sen mi geçtin ne yaptın ama yeter hep bilgisayar çökertiyosun ama bu kaçıncııı aaaaa!!!Sana bilgisayar milgisayar yok!!!!
    Ben:Nee ben yapmadım yaaa senin dandik bilgsayarın öyle olmuştur ben çok güzel kapadım bilgsayarııııı diicem başka çözüm yok...

• hazin bir sonla noktaslanmaz inş bu yalan
  • Eğer yalan ortaya çıkarsa daha kötü olur ama.Bence git adam gibi söyle durumu.nolcaksa da olsun.özür falan dilersin.(Bu arada Byhan'la dalga geçmeyelim )
  • Valla eğer yalanın ortaya çıkarsa güvenilirliğin azalır. Bence baban görmeden ona sen doğruyu söyle...
  • Yıllar sonra gelen edit;
    harddiskte bad sektor varmis
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.