Benim babamın iş yerinde bir IBM desktop bilgisayar var fakat ben kendisi yokken birşey yaptım ve bilgsayar açılırken IBM startup windows u görmüyor fakat bu eskidende oluyordu ütfen kablolarıda kontrol ettim yardım edin babam kızacak...
kardes kabloların yerlerını degıstır cdromu hdd'e tak hdd'nın de cdroma tak dene
bişey yaptım diiyosun.neyaptın ki sen bilgisayara
Ne yaptığını söylersen daha çok kişi yardımcı olur.
yok baba ben açtığımda da açılmadıydı tam sana söyleyecektim sen geldin
saolun da bende o yalanı söylemeyi düşünüyorum ama kabloları değiştirdim,kabloları düzenledim ama hala olmuyr bad sektör falan var galiba ama windows u bulamadığından bilgisayarı açamıyorum artık böyle diicem: BABAM:Nooldu bu bilgisayara sen mi geçtin ne yaptın ama yeter hep bilgisayar çökertiyosun ama bu kaçıncııı aaaaa!!!Sana bilgisayar milgisayar yok!!!! Ben:Nee ben yapmadım yaaa senin dandik bilgsayarın öyle olmuştur ben çok güzel kapadım bilgsayarııııı diicem başka çözüm yok...
güzel
quote:
Orjinalden alıntı: Byhan
saolun da bende o yalanı söylemeyi düşünüyorum ama kabloları değiştirdim,kabloları düzenledim ama hala olmuyr bad sektör falan var galiba ama windows u bulamadığından bilgisayarı açamıyorum artık böyle diicem: BABAM:Nooldu bu bilgisayara sen mi geçtin ne yaptın ama yeter hep bilgisayar çökertiyosun ama bu kaçıncııı aaaaa!!!Sana bilgisayar milgisayar yok!!!! Ben:Nee ben yapmadım yaaa senin dandik bilgsayarın öyle olmuştur ben çok güzel kapadım bilgsayarııııı diicem başka çözüm yok...
hazin bir sonla noktaslanmaz inş bu yalan
Eğer yalan ortaya çıkarsa daha kötü olur ama.Bence git adam gibi söyle durumu.nolcaksa da olsun.özür falan dilersin.(Bu arada Byhan'la dalga geçmeyelim )
Valla eğer yalanın ortaya çıkarsa güvenilirliğin azalır. Bence baban görmeden ona sen doğruyu söyle...
Yıllar sonra gelen edit; harddiskte bad sektor varmis
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme