Şimdi Ara

Babam Metrobüs Şoförü Soruları Alayım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
98
Cevap
0
Favori
4.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne kullanıyor?Capacity mi Conecto mu Citaro mu Bredamenarini mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Meticulous

quote:

Orijinalden alıntı: Midesizz

quote:

Orijinalden alıntı: Meticulous

Bi de metrobuslerin icinde neden gereksiz yere akbil kutusu var turuncu renkli? Zaten turnikelerde ödemeyi yapiyoruz.

Hocam metrobüse bağış yapmak için

Şaka biryana gece 12 den sonra özel güvenlik olmuyor araçta akbil basılıyor

Otobüsün icinde akbil basiliyor demek istediniz sanirim?

Edit :tamamdir mesaji duzeltmissiniz.

Alıntıları Göster
    konusu geçince yazayım dedim. asıl metrobüs phileas. bizim bindiğimiz mercedesler normal körüklü otobüs. fakat gelin görünki phileas türk insanını kaldıramıyor :) zincirlikuyu-avcılar arasından öteye çıkarmadılar zaten.

• Maaşları iyi memnunsada sknti yolda su Mecidiyeköy de iş vakti ekstra boş metrobüs ayarlayin onudami ben soyleyecegim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anca espri çalın kendiniz bişey uyduramıyonuz zaten bi kisi espri yapmis dönüp dönüp geliyo allahın yetneksizleri

• quote:

Orijinalden alıntı: Who Feed Zed

Anca espri çalın kendiniz bişey uyduramıyonuz zaten bi kisi espri yapmis dönüp dönüp geliyo allahın yetneksizleri
    Hocam şu sarı renkte olanlar yolda gördüğümüz körüklü otobüslerin aynısı değil mi? Gri olanlar daha kaliteli gibi geliyor bana
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Crantola

Hırsızlık durumunda ne yapıyor? Geçen bi eleman çalarken yakalandı adam aldın almadım derken tam olay linç moduna girdi ki şoför kapıları açtı adam kaçtı gitti herkes şoförün üzerine yürüdü nasıl açarsın kapıyı diye olayda önde yaşandı.

Şoför olayı yanlış anlamış olabilir belki ondan kapıyı açmıştır. Hırsızlık durumunda ne yapıyorlar bilmiyorum şoförden şoföre değişir.

Hırsızlık olduğunda tüm kapılar kapatılır asla açılmaz ve sorun çözülene kadar kapalı kalır. Polis çağırılır hırsız tutuklanır ve yolculuk devam eder. Şoförden şoföre değişir diye bir şey yok öyle şey mi olur kardeşim Allah aşkına.

• Baban her zaman ayni arabayi mi kullanıyor?
    toplam kac metrobüs ve sofor var?
    bu metrobusler kaç km yapıyor 1 milyon olan görmüstüm😂
    Bi de gece 12 den sonra metrobüste akbil basmayan çok oluyor mu?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tomris01

quote:

quote:

açıkcası bende sevmiyodum... Bu metrobusler hep zincirlikuyu da sona eriyodu. Söğütlüçeşmeye hiç gitmiyodu. Bunun nedeni nedir? Buda hep merak ettiğim sorulardan biridir

Metrobüs söğütlüçeşmeye gidiyor

Phileas metrobüslerden bahsetmiştim..

Bu sorunun cevabını bilmiyorum hocam hiç dikkat etmedim

Alıntıları Göster
    Tam duraktan kalkacakken arkadan koşa koşa gelen ve hızlanmadığınız için yetişip cama vurmaya başlayan adamı veya çocuğu aldığınız oluyor mu?

Ben almazdım şahsen. Zamanında geleydi.

Hatta belli bir süre pislik olsun diye yavaş ilerler, eleman iyice yorulduktan sonra gazı köklerdim.

Edit : Sormazsam çatlarım. Ağzıyla veya telefonuyla akbil sesi çıkartmaya çalışanları nasıl ayıklıyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RuthlessRiu -- 4 Mart 2016; 14:43:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Crantola

Hırsızlık durumunda ne yapıyor? Geçen bi eleman çalarken yakalandı adam aldın almadım derken tam olay linç moduna girdi ki şoför kapıları açtı adam kaçtı gitti herkes şoförün üzerine yürüdü nasıl açarsın kapıyı diye olayda önde yaşandı.

Şoför olayı yanlış anlamış olabilir belki ondan kapıyı açmıştır. Hırsızlık durumunda ne yapıyorlar bilmiyorum şoförden şoföre değişir.

Hırsızlık olduğunda tüm kapılar kapatılır asla açılmaz ve sorun çözülene kadar kapalı kalır. Polis çağırılır hırsız tutuklanır ve yolculuk devam eder. Şoförden şoföre değişir diye bir şey yok öyle şey mi olur kardeşim Allah aşkına.

Bak hocam adam açmış kapıyı oluyor böyle şeyler

• quote:

Orijinalden alıntı: daxtor55

Ne kullanıyor?Capacity mi Conecto mu Citaro mu Bredamenarini mi?

Capacity hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: RuthlessRiu

Tam duraktan kalkacakken arkadan koşa koşa gelen ve hızlanmadığınız için yetişip cama vurmaya başlayan adamı veya çocuğu aldığınız oluyor mu?

Ben almazdım şahsen. Zamanında geleydi.

Hatta belli bir süre pislik olsun diye yavaş ilerler, eleman iyice yorulduktan sonra gazı köklerdim.

Edit : Sormazsam çatlarım. Ağzıyla veya telefonuyla akbil sesi çıkartmaya çalışanları nasıl ayıklıyorsunuz?

Metrobüs çok kısa aralıklarla geldiği için peşinden koşmak çok saçma eğer yapıyorsanız yapmayın bunu şoförler haklı olarak kapıyı açmazlar
    Birde metrobüste akbil gece 12 den sonra basılıyor. Ağzıyla telefonla yapamazlar çünkü şoförün görebildiği bir ekran var siz kartı basınca oraya görünüyor kartı basmadığınız haldeses çıkarsa şoför anlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midesizz -- 4 Mart 2016; 16:16:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Circassian81

Baban her zaman ayni arabayi mi kullanıyor?
    toplam kac metrobüs ve sofor var?
    bu metrobusler kaç km yapıyor 1 milyon olan görmüstüm😂
    Bi de gece 12 den sonra metrobüste akbil basmayan çok oluyor mu?

1.Genelde her şoförün kendine ait sicilli bir aracı oluyor onu sürüyorlar aksi bir durum olmadığı sürece.
    2.Bilmem hocam hiç saymadım
    3.Araçların motoru uzun ömürlü oluyor ancak ibrelerde kilometre yazan yerin son yeri metre ölçer yani sizin atıyorum 1050000 olarak gördüğünüz aslında 105.000 olabilir.
    4.Hocam kaynak yapan oluyor illaki araç büyük sonuçta her binen basmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ''Battery

Hocam şu sarı renkte olanlar yolda gördüğümüz körüklü otobüslerin aynısı değil mi? Gri olanlar daha kaliteli gibi geliyor bana

Conecto araçlar onlar hocam evet iç hatlardada çalışıyor. Ama capacityler (yani gri olanlar)şehir içi çalışmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: waleur5

Maaşları iyi memnunsada sknti yolda su Mecidiyeköy de iş vakti ekstra boş metrobüs ayarlayin onudami ben soyleyecegim

Sen istediğin kadar söyle hocam idare ayarlıyor seferleri

• quote:

Orijinalden alıntı: 404not found

Oksijen tupu¿

Babam metrobüs şoförü hocam dalgıç değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midesizz -- 4 Mart 2016; 16:28:41 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

açıkcası bende sevmiyodum... Bu metrobusler hep zincirlikuyu da sona eriyodu. Söğütlüçeşmeye hiç gitmiyodu. Bunun nedeni nedir? Buda hep merak ettiğim sorulardan biridir

Metrobüs söğütlüçeşmeye gidiyor

Phileas metrobüslerden bahsetmiştim..

Bu sorunun cevabını bilmiyorum hocam hiç dikkat etmedim

Alıntıları Göster
    babanın memleket nere

• quote:

Orijinalden alıntı: BiilimAdamı

babanın memleket nere

Giresun

• quote:

Orijinalden alıntı: LaplaceDemon

Kardeş bu kaza yapan metrobüsler nasıl kaza yapıyor allasen dümdüz yol

• Maaş hakkında hiçbir fikri yokmuş. Tabii tabii bizde inandık. Babasının maaşını bilmeyen evlat mı olur, bilmesen bile evin giderlerinden aşağı yukarı anlayabilirsin.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.