Şimdi Ara

Babam Metrobüs Şoförü Soruları Alayım (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
4.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Midesizz

quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Crantola

Hırsızlık durumunda ne yapıyor? Geçen bi eleman çalarken yakalandı adam aldın almadım derken tam olay linç moduna girdi ki şoför kapıları açtı adam kaçtı gitti herkes şoförün üzerine yürüdü nasıl açarsın kapıyı diye olayda önde yaşandı.

Şoför olayı yanlış anlamış olabilir belki ondan kapıyı açmıştır. Hırsızlık durumunda ne yapıyorlar bilmiyorum şoförden şoföre değişir.

Hırsızlık olduğunda tüm kapılar kapatılır asla açılmaz ve sorun çözülene kadar kapalı kalır. Polis çağırılır hırsız tutuklanır ve yolculuk devam eder. Şoförden şoföre değişir diye bir şey yok öyle şey mi olur kardeşim Allah aşkına.

Bak hocam adam açmış kapıyı oluyor böyle şeyler

O o şoförün şerefsizliği. Ben olsam o şoförü sağlam döverdim, bir şeyim çalınıyor şoför kapıyı açıyor böyle şey mi olur.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Crantola

Hırsızlık durumunda ne yapıyor? Geçen bi eleman çalarken yakalandı adam aldın almadım derken tam olay linç moduna girdi ki şoför kapıları açtı adam kaçtı gitti herkes şoförün üzerine yürüdü nasıl açarsın kapıyı diye olayda önde yaşandı.

Şoför olayı yanlış anlamış olabilir belki ondan kapıyı açmıştır. Hırsızlık durumunda ne yapıyorlar bilmiyorum şoförden şoföre değişir.

Hırsızlık olduğunda tüm kapılar kapatılır asla açılmaz ve sorun çözülene kadar kapalı kalır. Polis çağırılır hırsız tutuklanır ve yolculuk devam eder. Şoförden şoföre değişir diye bir şey yok öyle şey mi olur kardeşim Allah aşkına.

Bak hocam adam açmış kapıyı oluyor böyle şeyler

O o şoförün şerefsizliği. Ben olsam o şoförü sağlam döverdim, bir şeyim çalınıyor şoför kapıyı açıyor böyle şey mi olur.

Hocam olayı bilmediğim için birşey diyemiyorum belki şoför olayı yanlış anlamış olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: congenial_boy

Maaş hakkında hiçbir fikri yokmuş. Tabii tabii bizde inandık. Babasının maaşını bilmeyen evlat mı olur, bilmesen bile evin giderlerinden aşağı yukarı anlayabilirsin.

İnanmak zorunda değilsin hocam bende inandırmak zorunda değilim. Gerçekten bu konu hakkında bir fikrim olmadığını söyleyebilirim ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midesizz -- 5 Mart 2016; 20:30:52 >
  • burhaniyede neden durmuyolar bi sorsana sana zahmet
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖmerI

burhaniyede neden durmuyolar bi sorsana sana zahmet

Yolcu varsa duruyorlar hocam denk gelmemişsiniz

• quote:

quote:

burhaniyede bekleyen yolcu benim hocam. yanlis anladiniz

• quote:

quote:

quote:

Islık çalarak şoförlerin sizi fark etmesini sağlayabilirsiniz hocam.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Gore gore geciyolar. El ediyosun, kafa sallayip geciyolar. Zaten fark etmekle alakasi yok. Durak dolu oldugunda bile durmadan gecen soforler oluyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Gore gore geciyolar. El ediyosun, kafa sallayip geciyolar. Zaten fark etmekle alakasi yok. Durak dolu oldugunda bile durmadan gecen soforler oluyor.

Burhaniye biraz ters bir durak arada kalıyor çoğu zaman durmadan geçilen bir durak. Ama yolcu varsa durulması gerekli. Her şoför aynı değil maalesef hız kesip durmak istemeyebilirler

• congenial_boy C kullanıcısına yanıt
    Saçmalamışsın
    Babamın maaşını bilmiyorum
    Ve arkadaşlarımdan hiçbiri babasının maaşını bilmez
    Gidip baba ne kadar maaşın var bana ne kadar harçlık veriyorsun ayıp ediyorsun falan mı diyeceksin bilip ne yapacaksın

• quote:

Orijinalden alıntı: mutou

Saçmalamışsın
    Babamın maaşını bilmiyorum
    Ve arkadaşlarımdan hiçbiri babasının maaşını bilmez
    Gidip baba ne kadar maaşın var bana ne kadar harçlık veriyorsun ayıp ediyorsun falan mı diyeceksin bilip ne yapacaksın

Aynen öyle hocam.
    Birkaç kere şakayla karışık sordum ama oda şakayla karışık cevap verdi Lüzumu yok merak etmiyorum zaten

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Burhaniye biraz ters bir durak arada kalıyor çoğu zaman durmadan geçilen bir durak. Ama yolcu varsa durulması gerekli. Her şoför aynı değil maalesef hız kesip durmak istemeyebilirler

Sorun o iste. Ne demek "istemeyebilirler". durakta yolcu varsa durucaksin bu kadar basit, isin bu senin. Duraklar arasinda arabayi sur, durakta dur, kapiyi ac, kapiyi kapat, tekrar et. Bu kadar basit bi is tanimi var.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sorun o iste. Ne demek "istemeyebilirler". durakta yolcu varsa durucaksin bu kadar basit, isin bu senin. Duraklar arasinda arabayi sur, durakta dur, kapiyi ac, kapiyi kapat, tekrar et. Bu kadar basit bi is tanimi var.

Durumu bilmiyorum hocam. Araç hızını almış olabilir fren yaparsa yolcuları tehlikeye atmak istemez . Arkadan gelen araç ile mesafesi kısa olabilir yine fren yapıp yolcuyu tehlikeye atmak istemeyebilir. Araçlar peşpeşe geliyor araba pakettir bir sonraki araç boştur ona bin ister seni düşünmüş olabilir
    Ayrıca göründüğü gibi bas gaza gitsin fren yap dursun bir meslek değil. Her meslek gibi bununda belli başlı zorlukları var. Bir seferde 200 kişinin yükümlülüğü üzerinde en basitinden. Bencilce düşünmeyin hocam bir şoför durmadı diye bütün şoförleri harcamana gerek yok

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: waleur5

Maaşları iyi memnunsada sknti yolda su Mecidiyeköy de iş vakti ekstra boş metrobüs ayarlayin onudami ben soyleyecegim

Sen istediğin kadar söyle hocam idare ayarlıyor seferleri

dogrudur hocam :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eger troll degilsen babana sorar misin merak ettim. Hergun yenibosnadan sefakoye cikan yokusu neden yavas gidiyorlar? Bu otobusler yokusu neden zorlanarak cikiyor.

• peder bey beni samsun şubeden istanbul şubeye sürgün etmişti sürgün diyorum çünkü beni arayıp araç kullanmayacaksın aylık akbil verilecek sana onla gidip geleceksin ofise demişti ofise ulaşım için mecburen metrobüs kullanmışlıgım var annemi arayıp intihar etmeyi düşünüyorum babamın şirketinde köle olarak çalışıyorum üstüne metrobüse biniyorum dedigimde anlamamışlardı ailem ankaradan hiç çıkmadıgı için ama en son bir gün imana geldide peder bey eve döndüm daha sonrada beni rusyaya sürgün etti() gerçi

bunu neden anlattım bilmiyorum ama düşmanıma bile metrobüse işin düşer umarım demem insanlık adına kara bir leke metrobüs o insanları her gördügümde üzülüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: PAUL WALKER

Eger troll degilsen babana sorar misin merak ettim. Hergun yenibosnadan sefakoye cikan yokusu neden yavas gidiyorlar? Bu otobusler yokusu neden zorlanarak cikiyor.

Yok hocam ne trollü iki yıldır burdayım daha trollük yapmadım. Neyse.
    O yokuş sıkıntı biraz Araçlar paket olduğu için birde yokuş yani yavaş gidiliyor. Aslında tırlardaki gibi manuel takviye vites olsa araçlar boğulmadan çıkar ama otobüs işte

• quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

peder bey beni samsun şubeden istanbul şubeye sürgün etmişti sürgün diyorum çünkü beni arayıp araç kullanmayacaksın aylık akbil verilecek sana onla gidip geleceksin ofise demişti ofise ulaşım için mecburen metrobüs kullanmışlıgım var annemi arayıp intihar etmeyi düşünüyorum babamın şirketinde köle olarak çalışıyorum üstüne metrobüse biniyorum dedigimde anlamamışlardı ailem ankaradan hiç çıkmadıgı için ama en son bir gün imana geldide peder bey eve döndüm daha sonrada beni rusyaya sürgün etti() gerçi

bunu neden anlattım bilmiyorum ama düşmanıma bile metrobüse işin düşer umarım demem insanlık adına kara bir leke metrobüs o insanları her gördügümde üzülüyorum

Bu önemli anektodu bizimle paylaştığınız için teşekkürler hocam.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.