Şimdi Ara

Babam Metrobüs Şoförü Soruları Alayım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
4.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aga valla çok rahat meslek dümdüz yolda salıyon gidiyon otomaitk vites zaten oh baban ne düşünüyor rahat mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acun_Ilıcalı

aga valla çok rahat meslek dümdüz yolda salıyon gidiyon otomaitk vites zaten oh baban ne düşünüyor rahat mı

liseli düşüncesi işte bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feanor Tasartir

Anladım. Peki Vatan durağı ikmal durağı mı oluyor? Zira durak yolculara kapalı. Gördüğüm kadarıyla da orada metrobüsler yolun altına giriyor ve galiba ihtiyaca göre şerit değiştirerek çıkıyorlar. O durağın amacını tam olarak çözemedim.

Burhaniye durağı gibi aynı. Binen inen pek olmuyor. Emin değilim bu konuda yanlış bilgi vermek istemem. Babama sorup cevaplayayım en iyisi

• quote:

Orijinalden alıntı: Acun_Ilıcalı

aga valla çok rahat meslek dümdüz yolda salıyon gidiyon otomaitk vites zaten oh baban ne düşünüyor rahat mı

Aşırı derece rahat hocam zaten dediğin gibi dümdüz yol insanda yok inen binen geceleri ayyaş olmuyor olay çıkmıyor insanlarla uğraşmıyorsun süper bence okuyorsan bırak metrobüs şoförü ol.

• bedava mı biniyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Betümüren

bedava mı biniyorsun

İett personel ve eşi için ücretsiz paso var fakat çocuklarına vermiyorlar hocam

• Midesizz kullanıcısına yanıt
    Bir de hiç yolcu dövmüs mü diye sorar misin; çünkü Uzunçayir duraginda gözümün önünde yolcuya dalan bir soför gördüm. Yanlis bir hareket olabilir; ama bazi yolcular veya soförler cidden hak ediyor.

Örnek otobüs kavgasi ekleyeyim. Soförün +9 sopasi efsane.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müddeiumumi -- 3 Mart 2016; 19:45:23 >

• Hırsızlık durumunda ne yapıyor? Geçen bi eleman çalarken yakalandı adam aldın almadım derken tam olay linç moduna girdi ki şoför kapıları açtı adam kaçtı gitti herkes şoförün üzerine yürüdü nasıl açarsın kapıyı diye olayda önde yaşandı.

• quote:

Bir de hiç yolcu dövmüs mü diye sorar misin; çünkü Uzunçayir duraginda gözümün önünde yolcuya dalan bir soför gördüm. Yanlis bir hareket olabilir; ama bazi yolcular veya soförler cidden hak ediyor.

Örnek otobüs kavgasi ekleyeyim. Soförün +9 sopasi efsane.

Yok hocam hiç kavga etmedi ama bazı münasebetsizler işi olmayan şeylere karışınca biraz sesini yükseltiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr.JohnWatson

Her gün düzenli olarak biniyorum

Kolay gelsin babana
    Metrobüste kavga çıktığında neden soğukkanlılar hiç bir şey olmamış gibi devam ediyorlar
    Evde de öyle mi ?

Hocam araçlar çoğunlukla paket oluyor o yüzden müdahale etmesi mümkün değil yolcuların kendi arasında helalleşmesini bekliyor bütün şoförler genelde. Zaten tek şerit olduğu için aracı bırakacak yer kısıtlı

• Midesizz kullanıcısına yanıt
    Yine de alternatif doğum günü hediyesi olarak beyzbol sopası alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crantola

Hırsızlık durumunda ne yapıyor? Geçen bi eleman çalarken yakalandı adam aldın almadım derken tam olay linç moduna girdi ki şoför kapıları açtı adam kaçtı gitti herkes şoförün üzerine yürüdü nasıl açarsın kapıyı diye olayda önde yaşandı.

Şoför olayı yanlış anlamış olabilir belki ondan kapıyı açmıştır. Hırsızlık durumunda ne yapıyorlar bilmiyorum şoförden şoföre değişir.

• quote:

Yine de alternatif doğum günü hediyesi olarak beyzbol sopası alınabilir.

İzin verseler ben meşe odunu hediye edeceğim ama yasak işte

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr.JohnWatson

Ya bi de babana söyler misin ?
    şu Yenibosnayı hızlı geçsinler çok yavaş çıkıyorlar o bayırı

Hocam ayıp ettin bundan sonra yokuşta ibre kıracak babam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midesizz -- 3 Mart 2016; 20:06:48 >
  • Otobus tiklim tiklim dolu olan her durakta duran kisi degildir umarim baban o soforlere cok kiziyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: PAUL WALKER

Otobus tiklim tiklim dolu olan her durakta duran kisi degildir umarim baban o soforlere cok kiziyorum

Düğmeye basıpta durmayınca sövüyonuz ama hocam

• Kardeş bu kaza yapan metrobüsler nasıl kaza yapıyor allasen dümdüz yol

• metrobus kitalari bulusduran bi nimettir beylikduzu sogutlucesme bu yolu gidip gelen adam daha ne diyebilirki destan yazar

• quote:

Orijinalden alıntı: LaplaceDemon

Kardeş bu kaza yapan metrobüsler nasıl kaza yapıyor allasen dümdüz yol

Hocam yol düz ama etrafı otoban . Ya yoldan çıkan araba oluyor ya şoförün hatasıyla & dikkatsizliğiyle veya araçtan kaynaklı bir problem olduğu için kaza oluyor. Düz yol fakat şartlar aynı kaza oluyor illaki maalesef

• quote:

Orijinalden alıntı: cem1907

metrobus kitalari bulusduran bi nimettir beylikduzu sogutlucesme bu yolu gidip gelen adam daha ne diyebilirki destan yazar

Sağol hocam

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.