Şimdi Ara

Babam Metrobüs Şoförü Soruları Alayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
98
Cevap
0
Favori
4.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar başlıktaki gibi babam metrobüs şoförü sorularınızı alabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yere düşen yolcuları ne yapıyosunuz ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heisenbergün asistanı

Yere düşen yolcuları ne yapıyosunuz ?

Genelde bir seferde 200 kişi olduğu için yolcular yere düşmeye fırsat bulamıyor

• Çalışma saatleri ve maaşı nasıl?

• quote:

Orijinalden alıntı: BayZagor

Çalışma saatleri ve maaşı nasıl?

Çalışma saatleri berbat. Tatilli denen bir sistem uygulanıyor genellikle. Yani şöyle. Sabahtan gidip bir kaç saat çalıştıktan sonra eve geliyor. Arada yaklaşık 6 saat oluyor. Daha sonra tekrar gidip kalan seferleri tamamlıyor akşam geliyor.
    Edit:Maaşı net olarak bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midesizz -- 3 Mart 2016; 19:02:22 >
  • Hahshsh kardeş Allah çarpsın bugün metrobüste en önde şöförün yanında gittim adamın işini düşündüm valla iyi denk geldi hdjskdk. Soruları soruyorum aklıma gelen 1.haftada kaç gün çalışıyor 2. Maaşıne kadar 3.tek şeritte gitmek zor olmuyor mu. Daha varda sen bunları bi cevapla

• quote:

Orijinalden alıntı: Becquerel

Hahshsh kardeş Allah çarpsın bugün metrobüste en önde şöförün yanında gittim adamın işini düşündüm valla iyi denk geldi hdjskdk. Soruları soruyorum aklıma gelen 1.haftada kaç gün çalışıyor 2. Maaşıne kadar 3.tek şeritte gitmek zor olmuyor mu. Daha varda sen bunları bi cevapla

Haftada 6 gün.
    Maaş konusunda hiçbir fikrim yok.
    İşe ilk başladığında soldan gittikleri için biraz sıkıntı çekti ama şuan alıştı sorun yok .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Midesizz kullanıcısına yanıt
    Metrobüs şoförlerinin belirli bir süre normal hatlarda görev almış, daha tecrübeli kişilerden oluştuğunu duymuştum. Bu doğru mu? Doğruysa da bazen çok genç olanlara rastlıyorum. Acaba torpil falan mı işliyor; kendisine sorabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Midesizz

quote:

Hahshsh kardeş Allah çarpsın bugün metrobüste en önde şöförün yanında gittim adamın işini düşündüm valla iyi denk geldi hdjskdk. Soruları soruyorum aklıma gelen 1.haftada kaç gün çalışıyor 2. Maaşıne kadar 3.tek şeritte gitmek zor olmuyor mu. Daha varda sen bunları bi cevapla

Haftada 6 gün.
    İşe ilk başladığında soldan gittikleri için biraz sıkıntı çekti ama şuan alıştı sorun yok .

Ters şeritten gitme amacı ne tam olarak

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Midesizz

quote:

Haftada 6 gün.

Ters şeritten gitme amacı ne tam olarak

Durak ortada ve kapı sağda olduğu için. İki durak yapmamak için yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: Feanor Tasartir

Metrobüs şoförlerinin belirli bir süre normal hatlarda görev almış, daha tecrübeli kişilerden oluştuğunu duymuştum. Bu doğru mu? Doğruysa da bazen çok genç olanlara rastlıyorum. Acaba torpil falan mı işliyor; kendisine sorabilir misiniz?

Babam 98-2010 yılları arasında iett ikitelli garajında oto elektrik ustası olarak çalıştı. 2010-2012 arası şehir içi otobüslerde devam etti. O tarihten beri metrobüste. Fakat tanıdığım bir abim tır şoförlüğünden metrobüse geçiş yaptı. Ama tabiki ilk önce şehir içi hatta çalıştı.

Benim kayinpederde ikitelli garajinda calisiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: PAUL WALKER

Benim kayinpederde ikitelli garajinda calisiyor

Hangi bölümde hocam ?

Manevraci diye geciyor ama her isi yapiyor orada

• quote:

Orijinalden alıntı: PAUL WALKER

Manevraci diye geciyor ama her isi yapiyor orada

Eski otobüsleri trafikten çektikleri için bildiğim kadarıyla ikitelli garajınının büyük bir kısmını kapattılar ve çalışanları dağıttılar. Babam şoförlüğe başladığı sene başlamışlardı dağıtmaya. Babamın şansı yaver gitti bu konuda

• Kaç km/h yapiyor maks?

• quote:

Orijinalden alıntı: enduluslucoban

Kaç km/h yapiyor maks?

Kadran 125 gösteriyor . Travegolardaki gibi. Travegolar bu hıza ulaşıyorsa metrobüste ulaşır herhalde

• Bunlar neden bu kadar pahali? Trilyon falan diyorlardı.

Anladım. Peki Vatan durağı ikmal durağı mı oluyor? Zira durak yolculara kapalı. Gördüğüm kadarıyla da orada metrobüsler yolun altına giriyor ve galiba ihtiyaca göre şerit değiştirerek çıkıyorlar. O durağın amacını tam olarak çözemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müddeiumumi -- 3 Mart 2016; 19:27:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enduluslucoban

Bunlar neden bu kadar pahali? Trilyon falan diyorlardı.

349 bg 12.0 motor var hocam ticari araçlar genel olarak pahalı fiyattan gidiyor.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.