Şimdi Ara

Babam motorla paket servis yapıyor korkuyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi maaş alıyor bahşişle beraber ama birşey olur araba çarpar diye korkuyorum dua ediyorum hep ne yapmalıyım yardım edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dua etmekten baska yapabilecegin bir sey yok benim babam da irak a gitmisti dusun ya i

• Ne kadar senin böylesine güzel bir şekilde endişe duyman ve bunu belli etmen gerekiyorsa, babanında sana ve ailene bakması için her işi yapması gerekiyor, korkmak yerine babanın neden böyle bir işe (işi kötülemiyorum) sahip olduğunu düşünüp, sorgulaman, seninde evladının bu endişelere sahip olmaması için yada seni büyütecek babana gurur verip sahip çıkabilmen için çok çalışıp adam olman gerekiyor. Tek yapman gereken budur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GameOis ebR

Ne kadar senin böylesine güzel bir şekilde endişe duyman ve bunu belli etmen gerekiyorsa, babanında sana ve ailene bakması için her işi yapması gerekiyor, korkmak yerine babanın neden böyle bir işe (işi kötülemiyorum) sahip olduğunu düşünüp, sorgulaman, seninde evladının bu endişelere sahip olmaması için yada seni büyütecek babana gurur verip sahip çıkabilmen için çok çalışıp adam olman gerekiyor. Tek yapman gereken budur.

Büyüksün kardeşim sağol.lisedeyim şu an elimden geleni yapıyorum.Yorum için çok teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.