Şimdi Ara

Babam Sabah Kaza Yapmış Durum Değerlendirmesi Alabilirmiyim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
1
Favori
4.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: topaz42

quote:

Orijinalden alıntı: CominqUndone

Tesekkur ederim arkadaslar toyotaya guvenim dahada artti bunu ogrendim

Geçmiş olsun hemşehrim.

Bu kadar üstüne titrediğin arabanın neden kaskosu yok. Tuhafıma gitti. Neyse. Cana geleceğine mala gelsin. Daha kötüsünü yaşamış biri olarak malın hiç bir kıymeti yok diyorum. Bahsettiğiniz yere yakın yerde, kunduracılar kavşağı diye tabir edilen yerde içinde ailemin bulunduğu otomobil takla attı. 6 yaşında kızım rahmetli oldu.

O sebeple araba için bu kadar üzülmeyin demek istiyorum.

Basiniz sağ olsun. Allah sabır versin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun diyorum... ben üç kuruşluk aracıma kasko yaptırıyorum... demekki kasko önemli bişey... şu anda çok iyi anladım bunu...
  • Gecmis olsun peki anlamadığım Birsey var aracım kaskolu ama s500 ile çarpışsam s500 pert olsa kasko onun zararını karşılayacak miydi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam büyük geçmiş olsun Allah daha beterlerinden korusun. Bir kendimi sizin yerine ben Getz'le olsaydım, herhalde öteki taraftaydım. 1.5 tonluk aracı
    bu hale getirdiyse benim Getz ne hale gelirdi kim bilir. Bide kasko hakikaten gerekliymiş bende önemini anladım. Çünkü benim Getz'te de yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can_vtec

Gecmis olsun peki anlamadığım Birsey var aracım kaskolu ama s500 ile çarpışsam s500 pert olsa kasko onun zararını karşılayacak miydi ?

s500 ü pert etmek için bmc fln lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evoXr

quote:

Gecmis olsun peki anlamadığım Birsey var aracım kaskolu ama s500 ile çarpışsam s500 pert olsa kasko onun zararını karşılayacak miydi ?

Tamam değiştiririm o zaman c63 amg diyelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Konuyu okurken böyle bir mesajla karşılaşacağımı hiç düşünmüyordum. Gerçekten içim burkuldu. Allah yardımcnız olsun. Tekrardan başınız sağ olsun.
  • Geçmiş olsun düzen tutmaz gibi.
  • quote:

üstad, Allah sabır versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CominqUndone

Arkadaşlar Konyada olanlar bilirler Ankara yolunda şehitliği geçtikten sonra büyük bir kavşak var sanayi metro kavşagıda derler. Orada sabah 9.30 sularında babam sanayi tarafından kavşağa girmek için yeşil ışık yandığından dolayı hic durmadan 30 40 km civarı hızla ışıktan geçer Ankara tarafından gelen bir araç tam bizim arabanın sol orta tarafından hızlı bir şekilde vurmuş. Hızı belliki biraz fazlaydı 1.5 tonluk arabayı yolun kenarındaki trafik lambasına vuracak şekilde fırlatmış. Allaha şükür babamda hiç bir sorun yok burnu bile kanamadan arabadan çıkmış. Karşı tarafında sağlık durumunda bir sıkıntı yok. Kaza nasıl bir şiddetle olduysa bizim arabanın 5 tane hava yastığı açılmış sağ sol ön arka kenar hava yastıkları ve sürücü koltuk hava yastığı kaza anında patlamış sol b sütun barı bir miktar yamulmuş kapılar zaten haşat soför kapısı acılmıyor bile karşı tarafın arabası %90 pert ön taraf komple dağılmış ama dikkat ettigim kadarıyla hava yastıkları açılmamış. Vuran araç citroen c3 2012 bizim araba Toyota Avensis 2006 model. Bizim araba yürür durumda kaza yerinden toyotaya kadar kullanarak götürdük. şaside bi problem varmıdır pek görünmüyordu ama bide sizin yorumlarınızı alayım.

Gözüm gibi baktığım herkesten sakındığım bebeğim dediğim Avensisimiz pert mi olacak her hafta iç dış bakımını yapardım motor soğukken 2000 deviri bile geçmezdim daha 54000 km idi benim tek üzüldüğüm nokta benim bu kadar emeğim boşa gitti. Araç babamın ama kendi arabam olsa bu kadar özenli bakmazdım bu arabayla aramda büyük bir bağ vardı.

Yarın 10 gibi trafikten sonuç alıncak kusur oranlarına göre bir yol izlencek bizim arabada kasko yok karşı tarafın varmış.

Bizim arabanın resimlerini çektim arabayı otojene çektikten sonra çektiğim için resimleri diğer arabanın resimleri yok elimde

Geçmiş olsun.

Aracınıza başka bir araç çarpıyor. Hava yastıkları sayesinde babanız herhangi bir yara almadan bu kazadan kurtuluyor.

Hava yastıkları patlamış ve canınızı kurtarmış bir araçla kazadan hemen sonra neden tekrar yolculuk yapıldı.

Toyota servisine giderken ikinci bir kaza meydana gelseydi ne olacaktı.

Az önce patlayan hava yastıkları bu defa açılmayacaktı. Farkında mısınız?

Bu konuda dikkatli olun derim. bu tür durumlarda araç yürüyor olsa bile çekiciyle götürün aracı.

Sadece hava yastığı değil, belki aktif gergili emniyet kemeri de devre dışı kalmış olabilir.

Veya aracın frenlerinde vs bir sorun meydana gelmiştir.

Çekiciye vereceğiniz paradan imtina etmeyin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: evoXr

quote:

Tamam değiştiririm o zaman c63 amg diyelim

kasko sınırsızsa karşılaması lazım..ama binbir takla atarlar karşılamamak için..
  • Geçmiş olsun arkadaşım... Ama cana geleceğine mala gelsin :((

Topaz dostum başın sağolsun çok üzüldüm...
  • Araç pert gibi duruyor bununla geçmiş olsun cana gelmemiş zarar iyi ki.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

Geçmiş olsun arkadaşım.

Topaz42 sana da geçmiş olsun ve başın sağolsun.

Çok üzüldüm be. :(

Teşekkür ederim. Dostlar sağolsun.

Başınız sağolsun hocam kaç yılında oldu olay gerçekten çok zor çünkü benim küçük kuzen 10 yaşındayken bisikletle kamyonun altına girmişti hala dün gibi aklımda 5 yıl oldu hep denirdi ama evlat acısını işte ilk o zaman gördüm.Yıllar geçti ama annesi babası hala buruk eskisi gibi olamadılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEŞELİMEŞEODUNU -- 15 Aralık 2012; 22:55:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: NEŞELİMEŞEODUNU

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

Geçmiş olsun arkadaşım.

Topaz42 sana da geçmiş olsun ve başın sağolsun.

Çok üzüldüm be. :(

Teşekkür ederim. Dostlar sağolsun.

Başınız sağolsun hocam kaç yılında oldu olay gerçekten çok zor çünkü benim küçük kuzen 10 yaşındayken bisikletle kamyonun altına girmişti hala dün gibi aklımda 5 yıl oldu hep denirdi ama evlat acısını işte ilk o zaman gördüm.Yıllar geçti ama annesi babası hala buruk eskisi gibi olamadılar.

03 Temmuz 2005 yılında oldu. Gece saat 03:00 gibi. Konya girişinde. Acısı zamanla hafifliyor ama tamamen geçmiyor. Öyle bir şey bu.

• Gecmiş olsun..

Biraz öncede yengem kaza yapmış haberini aldım araçta kaskoda yoktu inşallah suç bizim tarafa kalmazda karşı tarafın sigortası ödeme yapar..

Aksi gibi yarında pazar Konya opel ozkaymak açık olur mu ki..:(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaza yapan arkadaşa geçmiş olsun. Cana geleceğine mala gelmiş.
    quote:

topaz42

Başınız sağolsun. Okurken içim tahf oldu. Benimde 2 yaşında bir kızım Allah sabır versin.
  • yani kaskonuz zarsa perte çıkmaması mucize olur yok kaskonuz yoksa toplanabilir muhakkak ama bence sağlıklı olmaz. sağ taraf ön ve arka kapı arasındaki mesafeyi en alttan ölçün sonra aynısını sol tarafta tekrarlayın ne kadar sorun olduğunu anlarsınız.

edit: sorunu zaten çözmüşsünüz ama dediğim ölçümü siz yapıldıktan sonrada bir yapın bence geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceycey11 -- 15 Aralık 2012; 23:55:06 >
  • Geçmiş olsun.Allah beterinden saklasın.
  • öncelikle geçmiş olsun merak ettğim bir husus var şimdi bu arkadaşın aracı perte çıkarsa kazada hatalı olan karşı taraf ise bu arkadaşın masrafı nasıl karşılanacak kasko o kadar meblayı öder mi ? bilgisi olan varsa paylaşabilirmi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.