Şimdi Ara

BABAM VEFAT ETTI CENAZEMIZ VAR :( (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
355
Cevap
2
Favori
14.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
211 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin en kısa zamanda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Magnum44 kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam kalbi ve nefesi düzelmişti normale döndü diyorlar O yönden Sevindik Bir de uyanırsa gerisi Düzelir inşallah

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah şifa versin umarım eski günler geri gelir

2 sene önce canım annem benzerini yaşadı, kalbi 20 dk sonra çalıştı ama beyin çok fazla oksijensiz kaldığı için uyanamadı bir daha hiçbirşeyi yokken bir anda gitti, o gün bende gittim dünyadan.

• Allah şifa versin hocam İnşAllah sağ salim uyanır
  • Allah acil şifa versin benim de babam 55 yaşında 13 sene önce Parkinson başladı şu an konuşma konuşamıyor zorla yürüyor ama buna da şükür diyorum.Ben de bir senelik babayim. Babamizin kıymetini baba olunca çok daha iyi anliyoriz.tekrardan acil şifa versin.onun o sıcaklığı olsun nefes alsın yeter de bana ve dua et.tekrardan Allah yardımcınız olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Acil şifalar diliyorum arkadaşım en kısa zamanda iyileşir inşallah

• Allah acil şifa versin, inşallah kısa sürede toparlar, ümidinizi kesmeyin, güzel şeyler düşünün. Hayat böyledir, herşey bizim için. Yalnız hissetmeyin, yardım için çekinmeyin, akrabalık böyle zamanlarda lazım.

• Geçmiş olsun. Nefes alındığı sürece umut devam eder. Elbette her sonuca hazırlıklı olunmalı ama umut da korunmalı.
    Çok değer verdiğim bir insan geçen yıl boğaz kanseriydi ve sesi tamamen gitmiş gibiydi. Epey ilerlemiş olduğu için ameliyat da edemiyorlardı ama hastanede 3 ay kalıp ağır bir tedavi gördükten sonra hastalığı yendi. ''Sesi kesin gidecek, bari hayatı kurtulsa'' dediğim insan şimdi tıpkı eski sesine sahip ve normal şekilde yemeye içmeye, yaşamaya başladı. Ki doktorlar bile buna pek ihtimal vermedikleri için şok olmuşlar.
    Yani, her ne kadar kritik olsa da umudunu korumalı ve güçlü kalmalısın. Yaşam mucizelerle dolu. İnsan beyni ve vücudu bazen beklenmedik olumlu gelişmeler yapabilir.
    Tüm dualarım ve temennim sizlerle. Umarım bu süreci ailece en az hasarla atlatır ve onu tekrar sağlıklı görürsünüz.
  • Ölüm bu dünyadaki en büyük gerçek belki insanlar babası annesi gerçek huzura giderken kabul ederek engel olmak yerine onun için iyi bir huzurlu başka bir dünyaya gittiğine inanarak kendimizi ne kadar zorda olsa bu gerçek ile avutmamız lazım çünkü bizde sıramız gelince oraya gidicez ve bizi orada güler yüzlü şekilde karşılayacaklar ve sarılıp özlem gidericez emin olun çok uzun bir süre yok arada nasıl geçtiğini bile anlamayabilirsiniz
    Not: her zaman olayların kötü yanlarını da bakıp sürekli sorgulayan birisiyim ya öyle bir dünya yoksa falan diye ama hiç kimse bu kadar manevi anlatılamayan duyguyu bir bakteri gibi bir rastgele hücrede olabileceğini bana anlatmasın bizler mucize bir kişinin elinden geçmiş ve tasarlanmış yapılar olduğumuza emin olabilirsiniz bir yaratıcımız var evet buna inanın dinlere karşı inancınızı yitirseniz bile tek gerçek budur.

• Allah yar ve yardımcınız olsun, şifalar diliyorum
  • Allahım şifa versin umarım en az zararla kalkar.
  • Hoş geldin arkadaşım geçmiş olsun Allahım şifasını verir inşallah amin

Benim Annemde 10 gün önce yoğun bakıma alınırken kalbi durdu Vefat etti

Belkide doktorlar Annem 80 yaşında yaşlıya onun için ilgisiz davranmış olabilirler yada kalbi durduğu zaman geç gördüler müdahaleyi geç yaptılar

Koronovirüs yüzünden Annemin yanına refakatci almadılar. içimdeki şüphe ölene kadar sürecek

Ailenizi hastanede yalnız bırakmayın odasında bekleyin

• Allah şifa versin.

• Umarım iyileşir:(

• Geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah uyanır ve sağlığına kavuşur

• Allah acil şifa versin babana inşallah sağlığına kavuşur aranıza döner tekrar Allah babanızı size bağışlasın
  • Allah (cc) Şafii ism-i şerifi ile şifa versin, ümidininizi yitirmeyin

• Çok geçmiş olsun allah şifa versin inşallah

• Dualarımız baban için dostum Allahtan acil şifalar diliyoruz

• Umarım iyileşir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.