Şimdi Ara

Babamdan nefret ediyorum. Yol gösterenim yok. Çömez gibi kaldım ortalıkta. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
1
Favori
5.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Allah nasıl isterse öyle olur. İsterse seni sakat bırakır öyle imtihan eder ne yapacan Allah'a karşı mı gelecen o zaman cehenneme gidersin o en sonda koyduğun emoji gibi yanarsın. Geçen yolda yüzünün yarısı şiş bantlanmış çocuk gördüm büyük bir kaza geçirmiş belli. Allah onun yardımcısı olsun dedim ve halime şükrettim çünkü sağlığım yerimde. Sende haline şükret.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 25 Ekim 2016; 11:01:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oku adam ol.. Ne babana ne de başka kimseye muhtaç ol.. Okumazsan buralarda daha çok methiyeler düzersin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpgg

quote:

Orijinalden alıntı: Polizeii

Neden zengin zübbeleri imtihan olmuyor o zaman da ben sen biz oluyoruz bu imtihandan? Onlar VIP mi? Adam atlıyo land roverına şehrin tozunu attırıyor. Hiç de imtihan oluyor gibi gözükmüyor mesela bu kişi ama?

Niye ben imtihan olacaklar listesindeyim Allah'ım sorusunu tekrar sorarım ben burada.

Dert çük gibidir. Herkes en büyüğünü kendininki zanneder.

Coni abinin vidyolarını izledim derdim tasam kalmadı teşekkürler

• Adaletsiz geliyo ama Allah a inaniyorum

• Polizeii kullanıcısına yanıt
    Onlar da imtihan oluyor. Herkes imtihan oluyor.

• baban her gün ağzını burnunu dağıtsa da saygısızlık yapmamalısın, şikayetçi olmamalısın. sonuçta babandır. keşke benim babam sağ olsa da sana yaptıklarının milyon mislini yapsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polizeii

O imtihandan bazıları muaf tutuluyor herhalde. Zengin olanlara hayat güzel valla. İmtihanı biz olalım onlar gezsin tozsun hayatını yaşasın ben burada gelmiş mal gibi babam yüzünden hayatımı sonlandıracam konularını açayım.

Birader babanla problemin var tamam anladıkta Allahu Teala ile olan problem ne onu çözemedim?

Baban konusunda bazı konularda haklı olabilirsin ama bu İsyan nedir be arkadaş cahil cesareti resmen.

Yahu Allah sana mı soracak nasıl ailede doğacağını zengin mi olacağını nerde doğacağını vs vs böyle doğmuşsun işte oldu bitti KADERE RIZA göstereceksin zaten başka şansın var mı yok ben bu anneden babandan doğmadım aslında bende yokum diyecek halin yok heralde?

Allahu Teala zenginliği istediğime veririm diyor Yaptığım her işte bir hikmet vardır diyor Yaptığım işlerden hesaba çekilmem diyor zaten kim hesaba çekecek niye böyle yaptın diye kafa tutup sorgulayacak herşeyi yaratan O sen ise yarattığı zibilyon tane KULdan birisin ilk önce haddini bileceksin.

Sonrada baban için dua ettiğin Allahu Teala'ya isyan etmeyeceksin hatta insanı kafir edebilecek (imtihan varsa eğer ne demek Allahu Teala imtihandasınız diyor sen ne saçmalıyorsun) laflar konuşma.Eğer gerçekten Allahu Teala'ya inanıyorsan biraz din bilgini geliştir Ehli Sünnet İtikadını öğren Elfaz-ı Küfür Fıkıh konusunda bilmen gerekenleri öğren gençliğin o azgın nefsi ile herşeye İsyan bayrağı açma daha şurda yazdıklarını babanın yüzüne karşı söyleyemeceğine eminim ona bile o kadar cesaretin bile yokken Allahu Teala'nın imtihanına neler saydırıyorsun yok bu nasıl iş yok zenginler yaşıyor yok öle yok böle kendini toparla bu iş baban ile arandaki probleme benzemez Bu Din meselesi kendi iyiliğin ahiretteki durumun için bu konuştuklarına dikkat et.İntihar falan yazmışsın ona hiç girmiyorum.

Ayrıca babanda kolay kolay düzelmez gibi çekeceksin gibi gözüküyor yapacak pek birşey yok. Herkesin imtihanı farklı bazısı fakirlikle bazısı zenginlikle bazısı babayla anayla karıyla ölümle sakatlıkla binbir tane imtihan şekli var.Yaşında 20 imiş madem çok memnuniyetsizsin açıköğretime yazıl iş hayatına atıl baban anlattığın gibiyse sana pek hayrı olmayacak gibi gözüküyor kendin bişeyler yapmaya bakacaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaanx -- 25 Ekim 2016; 14:55:57 >

• Kapıyı açma kendisi açsın su filan da götürme muhatap olma belki iyilik etmezsen kıymetini bilir.
  • merhaba hocam aynı dert ortağımsın
    öncelikle benim hayat hikayemide okumanı tavsiye ederim birbirimizi daha iyi anlayıp dertleşebilmemiz için:https://forum.donanimhaber.com/m_119770249//tm.htm#119770249

benim babamda hayattaki yaşadıklarını bana yaşatmaya çalışıyor.çünkü o onları görmüş.
    ben artık üstüsinden geldim bu tür olayların.sırf gereksiz bir insan için intihar etmek saçma.her şeyi oluruna bıraktım.huzur için allaha dua ettim.her şeyi hayıra yordum ki çoğunlukla hep öyle oldu.
    hiç bir zaman Allaha benim neden böyle bir babam var diye isyan etmedim ama bazen aklımdan geçti ve daha kötülerine düşünerek allaha şükür ettim.bu benim için çok zorlu sınav olduğunu biliyordum.önemli olan bu sınavı başarılı şekilde geçmem.
    zengin zübbeler umrumda değil onlar babalarının aldığı bmw ile gezip günahkar bir hayat yaşamaya devat ederken,bende zor sınavlardan geçip zengin olup paramı daha iyi yerlere harcamayı tercih ederim.öbür dünyadada yerim onlardan çok daha iyi olur.

• İntihar falan etmeye kalkma hayatın zor yanları da var güzellikleri de var.Sevmediğin biri için intihar etmeye değmez
  • Kardeş sende yeter 2 gündür bi işe gir çalış 2 gündür annem ne olacak annem ne olacak piyango çıkmasını bekliyorsun bayılana kadar dayak yiyip sokağa atıldınmı hiç ?

• Beni bu hayata getirdiler bakmak da zorundalar yapmasalardı o zaman. Ben para versin demiyorum. Şefkat bekliyorum şefkatt.. Bir kere oğlum diye hitap etmedi şu hayatta. Üniversiteye de göndermedi tamam göndermesin de bir babalık yapsın bari bir suratımıza baksın ne olurr?!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polizeii -- 25 Ekim 2016; 18:08:48 >
  • mesajların tümünü okumadım ama anladığım kadarıyla sürekli isyan ediyorsun. kimse vip değil, belki sen bu zulmü yaşayarak cennete bir adım daha yaklaşacaksın, bunu bilemezsin. yaşadığın şeyler yüzünden dinini de tehlikeye atma.

böyle bir baba sende travmalara sebep olmuş. psikolojin ve hayatını daha rahat planlayabilmen için bir uzmandan yardım almanı tavsiye ederim
  • Polizeii kullanıcısına yanıt
    seni onlar yaratmadı ve zaten 20 yaşına kadar bakmışlar
    daha ne kadar bakmalarını isterdin ? (gerçi sen ailenle iyi geçinsen onlar ölene kadar yanında olacaktır)
    18 yaşından itibaren reşit oldun ve artık onlar sana karışamaz bile

anneni beğenmiyorsun ,çünkü okumamış ,cahil
    babanı beğenmiyorsun ,çünkü sana biat etmiyor (senin istediğin gibi davranmıyor)

sana ciddi bir tavsiyede bulunayım ;
    senin durumun çok ciddi olduğu anlaşılıyor ve lütfen gecikmeden bir psikiyatri uzmanına görün
    burada bulunan bizler sana tam yardımcı olamayız ,hatta yanlış yönlendirme dahi yapabiliriz
    bu nedenle konunun uzmanına bırakmak en doğru hareket olacaktır
  • Beni onlar yarattı demedim ki onlar dünyaya getirdi dedim vesile oldular yani. Psikolojimin de pek yerinde olduğu söylenemez. Ben en iyisi bir psikoloğa gideyim en kısa süre içinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polizeii -- 26 Ekim 2016; 2:52:53 >
  • by-ko kullanıcısına yanıt
    Ailesinden para almadan nasıl 2 sene japonyada eğitim görmüş aklım almıyor eğer doğruysa helal olsun merak ettim nasıl başarmış bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FoodWaterSleepLove

Ailesinden para almadan nasıl 2 sene japonyada eğitim görmüş aklım almıyor eğer doğruysa helal olsun merak ettim nasıl başarmış bilen var mı?

Japonyada part time çalışma kültürü var zaten. Okuldan sonraları, boş vakitlerinde gece gündüz çalışmış. Türkiyeye göre 5000 lira para kazanıyorum diyordu. Konusunu okuyabilirsin.
  • erdal? senmisin la?
    ,

Babamdan nefret ediyorum. Yol gösterenim yok. Çömez gibi kaldım ortalıkta.
  • son duum nedir acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Keira-

son duum nedir acaba?
    Mal mısın ne diye hortlattın okuyorum

Bloklusun zaten nediyon

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.