Şimdi Ara

Babamın 1.5 trilyon borcu var.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Zamanında bir tanıdıkla birlikte ticaret yapmıştı. Mal verdikleri şirket batınca mallar elde patladı borçlar çıktı önceden de borç vardı zaten öyle böyle 1.5 trilyon oldu borç.

Evi satsak yarisini odeyebiliriz anca birde ustune evimizden oluruz. Cok kafama takiliyor bu mevzu.19 yasindayim ygs lys hazirlaniyorum. Bilmiyorum ya korkuyorum bi gun sokakta kalicaz diye babama yardimci olmak istiyorum ama oyle hemen cozulecek bir sorun degil.

Kafam cok karisik aklimda gidip bir yerde ise baslayip evi gecindirmek var. En azindan babam eve para vermez ordan kurtaririz tabi ygs lys de yalan olur boylece.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• işe başlasan kaç para kazanacaksın. Sana en fazla asgari ücret verirler. Onunda hiç bir faydası olmaz ailene. Sen sınavına çalış, üniversite kazanmaya bak.

• Ortaklar da vermiyo mu para

• Evi satsanız yarısı mıb

• Oturduğunuz ev yarısını karşılıyorsa sarılabilir.

Geriye kalan miktar yapılandırılır.

Allah yardımcınız olsun ; zor bir durum.

Dostum senin için çok çok zor derslerine odaklan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

Ortaklar da vermiyo mu para

Ortaklarinda bizden farki yok hocam.

• Geçmiş olsun hocam, o miktarda bir borç için senin bu yaşında yapabileceğin pek birşey yok, derslerine asıl derim ben...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Böyle bir durumda nasıl ders çalışabilirsin bilmiyorum. Allah yardımcınız olsun.

• O miktar ne öyle ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dersine odaklan okul parasi cart curtla ugrastirma adami

• Bi tanidigin borcu 2.5 trilyon.Sen gene iyisin.

Edit:Gecmis olsun.Allah kurtarsin.Ne yapilir bu durumda?Bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karagece25 -- 23 Eylül 2016; 2:47:02 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.5 milyon lira borca girmek için geçmişte paranın olması lazım yani zenginlik sayılabilecek bir durumdan fakirliğin dibine gidiyorsunuz geçmiş olsun. sen sınavı kazanmaya bak düzgün biryerler kazanırsan burslu kyk ile falan okursun.
  • Odemeyin sakın babaminda dedem yuzunden yuklu borcu gozukuyor. İcra da geldi bikac sene once bir daha gelmedi. Babanlada resmi olarak iliskini kesersin borç sana kalmaz

• arkadaşımın o kadar borcu var iflas isteyecek ohaldan dolayı isteyemiyor. ben 90 bin borçla uyayamıyorum öyle bir borcum olsa intahar ederim heralde
  • Allah a dua et derslerine sıkı çalış kardeşim. Allah bir kapı açar inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Filadam -- 1 Ekim 2016; 15:42:35 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.