Edit: Babam Afganistan’da çalışıyor. Çalıştığı bölgeden bir fotoğraf. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur01 -- 11 Mayıs 2021; 15:3:54 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Babamın çalıştığı bölgeden bir fotoğraf. Afganistan [SS]
-
-
Akp oylamada seçilirse maksimum 5 yıl içinde böyle olacağız şimdiden resime bakın gözünüz alışsın
-
O niye korkuyor sanki kafasına silah dayamışlar gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Iyy
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-8FB5351A6
Bu mesaj silindi.Mesajımı dikkatli okursan fotoğrafı babam çekti demedim. Babam yıllardır Afganistan'da çalışıyor. Sürekli oralardan bize whatsapp'dan fotoğraf gönderir.
-
Anladım hocam kb.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-8FB5351A6Anladım hocam kb.
Yanlış anlaşılmış olabilirim, yok hocam ne kusuru. 🙂
-
Zenne afganistan yaz hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-00112CF5F
Bu mesaj silindi.Babama fotoğrafı nerden aldığını sormadım, bilmiyorum
-
Koca bir pislik çukuru
Dunyadaki boyle kotu yerleri su bastirip deniz yapmak lazim aslinda
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Akp nin istediği işte tam bu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: hamza5806
Koca bir pislik çukuru
Dunyadaki boyle kotu yerleri su bastirip deniz yapmak lazim aslindaAmerikan kafası . Pislik olan oradaki insanlar değil . Pislik olan , Medeniyet demokrasi adı altında oraya giden ve bu hale getiren abd ve ingiliz kafasidir.
Bence çok asimile olmuşsun haberin olsun .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnsanlarina bir sey demedim ön yargili niyet okuyucu çok bilmiş arkadaşım afganistan komple çöl dogasi midemi bulandiriyorquote:
Orijinalden alıntı: elLbufFerAmerikan kafası . Pislik olan oradaki insanlar değil . Pislik olan , Medeniyet demokrasi adı altında oraya giden ve bu hale getiren abd ve ingiliz kafasidir.
Bence çok asimile olmuşsun haberin olsun .
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Akp oylamada seçilirse maksimum 5 yıl içinde böyle olacağız şimdiden resime bakın gözünüz alışsın |
|
O niye korkuyor sanki kafasına silah dayamışlar gibi
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X