Kaç defa aynı şeyi yaptı, yine yaptı, artık bu bardağı taşıran son damla oldu.
Kariyerimin içine s*çma konusunda epey gayret sarfetmişlerdi, cahilliklerini konuşturdular iyice. Ondan sonra yıllarımı kaybettim babamın hırsı ve annemin hava yapma sevdası yüzünden.
Sürekli sözler verip hiçbirinin arkasında durmayan bir babam var evet. Hayatımdan o kadar sene çalınmış, onu bile ortamlarda farklı şekilde yorumlayıp kendini övebiliyor adam ya. Tamamen benim verdiğim bir karardı, zaten eğer onların istediği bölümde kalsaydım baba-annelikten reddederdim ikisini de hiç tereddütsüz. Kendi hırsları yüzünden bir çocuğun hayatını yakmak nedir?
Ne kadar mutlu bir çocukken, ki mutluluğum da ailemden ötürü değil, ailemden bana tek kalan baba tarafından sinir ve de yetiştirme tarzından ötürü anksiyete, ama kendim hayata gülerek bakabiliyordum. Böyle bir çocuğu bozup en sonunda intihar etmesin diye psikiyatra götürüp, hayatında adını bile normalde duymayacağı antidepresanları içmek zorunda bıraktılar.
En sonunda bölümü bıraktım ve şuan istediğim bölümde tabiri caizse geleceğim parlak. Kendi alanımda Türkiye'de girilebilecek en iyi yerlerden birisinde staj yaptım, ve anladım ki bitirince oraya başvurduğumda alınma şansım %99 falan. Başvurur muyum orası ayrı tabiki ama neyse konumuza gelelim, kariyerim için birşey yapmam lazım ve babam bana tarih verdi şu tarihte olur diye maddi açıdan.
Ben de tamam dedim, ama bugün fikrini değiştirmiş, olmazmış. Ulan sen demedin mi bana o tarihi. Bütün herşeyi altüst ediyorlar kariyerimde. Resmen onlara rağmen başarılı oluyorum hayatım boyunca. Arkadaşlarım özel dersten gelmezdi, ben hiç almadım bile, o farka rağmen onları da geçtim. Şuan benim kariyerim için para harcamaması çok gıcık bir durum çünkü zaten beni en baştan bulunduğum bölüme gönderseydi ben kaç senelik mezundum.
Artık mezun olayım da kurtulayım şunlardan ya, valla bıktırdılar, billa bıktırdılar. Bir de bitirince yanımıza gelir burada çalışırsın diyor, na*h çalışırım. Uzak olsunlar bana...
Benim durumum seninkinden geri kalmaz ama unutma o ana senin 9 ay sancini çekti gece uykusuz kalıp seni uyuttu, babanda seni büyütmek için eve para getirdi