Şimdi Ara

4 yıllık sevgilim her şeyi itiraf etti (ayrıldık)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
278
Cevap
6
Favori
24.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
423 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 ay önce dördüncü yılımızı doldurmuştuk,her şey iyiye gidiyordu her şey tıkırında derler ya işte aynen öyleydi.Bu gün beraber film izleyecektik,ben sinemanın önünde onu beklerken o beni aradı ve telefonu açtım: +:Ben / -:Sevgilim

+ : Beyza ben sinemanın önündeyim bekliyorum seni, neredesin?
    - : Hakan çok özür dilerim ben gelemeyeceğim ve sana söyleyeceklerim var,mesaj atıyorum lütfen arama.
    + : Sıkıntı yok ama keşke önceden söyleseydin gelmeyeceğini,tamam bekliyorum mesajı.

Ben Beyza'nın her zamanki gibi ailesi ile tartıştığını düşündüm,içim içimi yedi babası yine bir şey mi yaptı diye...
    Oturdum bir köşeye ve mesajı yazmasını bekledim,yaklaşık 3 dakikadır "yazıyor" gözüküyordu wp'da. En sonunda beni yerle bir eden tüm hayallerimi altüst eden mesaj ulaştı ve okudum, aynen buraya kopyalıyorum arkadaşlar...

---
    Hakan seninle 4 yılım,hayatımın en güzel yıllarını yaşadık,seni o kadar çok seviyorum ki anlatamam hayatımdaki en iyi kalpli en güzel insansın sen.Seninle mutlu olmayı öğrendim ben,babamdan görmediğim sevgiyi sende buldum, hem babalık yaptın hem sevgilim oldun 4 sene boyunca.Şimdi yazacaklarım belki seni çok üzecek ama artık itiraf etmemin zamanı geldi,daha önce söylemeyi denedim ama ayrılmaktan korktum,beni bırakmandan korktum.Çok özür dilerim Hakan ama ben bir çin ejderyasıyım,geceleri dolunayda çin ejderyasına dönüşüyorum.Eğer ilişkimizin devam etmesini istersen üstüme bindirip gezdiririm seni,ama kabul etmezsen bizim için yollar ayrılmıştır. Hakan özür diliyorum tekrardan,lütfen iyi düşün ve öyle karar ver.Geçmişimizi düşün,hayallerimizi düşün...
    ----

Her şey bitti arkadaşlar,benim midem bunu kaldıramaz.Olan dört seneme oldu,bir kız için hiçbir şey değmezmiş.

Edit: Konunun bu kadar ilgi çekeceğini bilmiyordum...

Edit 2 : Galiba yazımı sosyal medyada paylaşmışlar,en azından nickimi yazsaydınız...

Edit 3 : Bgy'den birisi grupta paylaşmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ninnini -- 15 Mart 2019; 19:14:27 >

• okumayın çin ejderyası
  • madem ki senle bitmiş ben de ejderyayım eqlesin <3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazmayı_Severim -- 19 Aralık 2017; 22:11:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oğlum inanılmaz inandırıcı gidiyordun ya..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çin ejderyasından sana hayır gelmezdi boşver unutmaya çalış

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çin ejderyası ne be.Zebani geleneğini asimile etmeye çalışan bu kişiye her beğeni 1 tokat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63340B9F6 -- 20 Aralık 2017; 19:22:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ciğerci hakan mı bu?

• Well I did nazi that coming. Well played sir.

4 yıllık sevgilim her şeyi itiraf etti (ayrıldık)
  • Akıcı gidiyordu ben anlamadım şahsen yılların zebani bükücüsü olarak

Edit: Bir de bu konuya inanmıştım başarılı https://forum.donanimhaber.com/kizla-konusmam-ss-li--129020517#129020517

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demacia -- 19 Aralık 2017; 22:18:10 >
  • Üstüne bin gez

• yaratıcı

• Ben ve ekibim çin ejderhası avcısıyız dostum, sıkıntı yoksa sevgili-ül sultanınız adresini verebilirmisiniz grup olarak avlamaya gideceğiz
  • Lan tamda müslüm baba moduna girmiştim ejderya çıktı

• "Çok özür dilerim Hakan ama ben bir çin ejderyasıyım,geceleri dolunayda çin ejderyasına dönüşüyorum"

Okumayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7581748F8 -- 20 Aralık 2017; 3:46:42 >
  • Hain! Boşluğuma denk geldi ya!

NOT: Çin ejderyasını eskiler bilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetNY -- 21 Aralık 2017; 4:24:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan154

Lan tamda müslüm baba moduna girmiştim ejderya çıktı

+1 jiletleri bile hazırlamıştım.
  • Başını sonunu ilk okudum zebani göremeyince başladım okumaya oda ne birden yazının ortasında çin ejderhası

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yedim

• değermiydi 4 yıla be kardeşim
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.