Şimdi Ara

babamla tartıştık :@ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • konu araba olunca çoğu baba böyle sanırım yaşım 17 babam araba sürdürüken çok sinirleniyor bana bi keresinde o kadar sinirlendiki sinirinden Gas Baza Gas Baza diye bağırdı, sonra ne dediini anlıyınca gülmeye başladı...
  • benim babamda her dükkanın bir internet sitesi var zannediyor
  • Benim babamda da aynı araba hastalığı(!) var bu yüzden 3 senedir eliyetim olmasına rağmen arabanın sürücü koltuğuna bir kere oturmuşumdur. Onda da zaten anladım babam yan koltuktayken araba sürülmeyeceğini. Dert etme o sorun çoğu kişide var.

Şunu okursa keyfin yerine gelir:
    http://sozluk.sourtimes.org/?t=babanın+araba+kullanmayı+öğretmesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rosenrot -- 11 Ağustos 2009; 22:24:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cadocx

aynısı benim başımada çok geliyo kafayı yedirtecek bana

sen önce adam ol
  • Hocam aynı durum bizde de var.Sülale olarak yapıları boyle babamların..
  • quote:

Orijinalden alıntı: metrixcafe

takma kafanı kardeş olur böyle vakalar. aynı anlattığın olayı bazen abimle babamda yaşıyor. doğal yani.

Aynen.. Abimle babam da çok yaşıyor bu dialogları. Tek çaresi de zaman...
  • Benim babamda farklı konularda aynı.Geçen gün taşındık evi yerleştirme olayı var tabi.Sürekli yanında durmam gerekiyo evi düzenleyecez, dolap monte edecez falan diye.Bişeyler uğraşıyo bende yanında bekliyorum diyo ne bekliyosun yardım etsene.Baktım yardım edecek hiçbişey yok zaten galiba bi tahtayı kesiyodu tutuyomuş gibi yaptım (istesemde tutamam zaten minik bişeydi tek kişi yeterliydi), sustu galiba yardım ettiğimi sandı.Sırf laf olsun diye demediyse yani.O kadarda yardım ediyorum adama bu konularda.
  • Kardeşim bide olaya güzel yanından bak valla çok sanşlısın baban yanında benim babam ise yurt dışında yada babası olmayanları düşünüp haline şükretmek lazım kardeşim benim. Gerçi Allah Gecinden versin babanız vefat etmiş olsaydı keşke burda olsaydıda bana yine kızsaydı derdiniz biraz düşün istersen. Bence gidip babana biraz sinirlendiğini ve kendisinden özür dilediğini iletsen yumuşatırsın ve affederde. Bidahaki seferede baban arabada iken sürmezsin veya teklif ederse baba sen sür daha uygun düşer dersin olur biter. Yanlış anlama akıl vermek değilde bi kardeş tavsiyesi olarak düşün bunu. Hakkını helal et kafanı şişirdim. Hadi iyi geceler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DDx

quote:

sen önce adam ol

Aha babası geldi.

Hocam çok da kafana takma, uygun bir dille anlatmaya çalış olmuyorsa da söylediklerini duymayacaksın başka çaresi yok

• Arabayı 4-5 defa ard arda stop ettirdikten sonra babam aynen şöyle dedi:
    -Ulan eşşek herif veriyoz sana şu arabayı adam gibi kullan diye lan.Şu debrajdan ayağını yavaş yavaş çeksene oğlum kafan mı almıyo gerizekalı mısın,yavaş yavaş diyoz arı sokmuş gibi çekiveriyo ayağını,in lan bi daha araba falan kullandırtmıcam sana.
    9 yaşındaydım o zamanlar
  • ben hergün tartışıom ama ti ye al benim gibi
  • Bizimkide öle arabamı alayım ilk iş gidip babamın arabasına çarpacam
  • quote:

Orijinalden alıntı: DDx

quote:

sen önce adam ol

babamla tartıştık :@

• ona bunun onur kırıcı olduğunu söyle
  • Aynı şekilde benimkide valla sen anlatırken birden kendimi gördüm.. Kendisi benden sert girer virajlara ama ben biraz hızlı girince yok hızlı giriyosunda öyle girilmezde böyle olurda söylenip duruyor.Direksiyonda oturunca kendisi savrulmadığı için anlamıyor tabi. Aynı şekilde bir de yüksek hızlarda falan çıkışması yok mu ? Gerçekten dikkatimi dağıtıyor,bir keresinde carrefour da kafa kafaya giriyorduk bir arabaya babamın yüzünden. Ufak tefek şeyler her insanda olabilir ama bu kadar sert çıkışması gerçekten kötü oluyor. Aynısını dedemde yapıyormuş babama,bende pek fazla takmamaya çalışıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.