Şimdi Ara

babamla tartıştık :@

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok da önemli bişey değil aslında.ama benim gibi biri için çok kötü bi durum.

aracı muayeneye götürdük bugün.dönüşte ara yoldan ana yola çıkacaktım.araba durmuş bi tane geçenleri bekliyodu.arkadan korna çalıyolardı duran araca.ben de adamı zor durumda bırakmak istemedim.yol onun sonuçta.bekledim geçmesini.babam dedi 'herşeyi bekliyon ya çıksana adam bekliyo işte'.bu 1-2 değil arkadaşlar vites değiştirmeme bile kızıyo ya.neymiş debrayajı sert çekip vurduruyomuşum.kendisi de yapıyo aynı hatayı ama ben yapınca suç...ben de bastım biraz.ilerden sağa dönecektik.hızlı gittim frene bastım ama lastikler 2 yıllık ve kaliteli değil.hele yağış olduğunda buzda sürüyomuş gibi oluyo.gerçi o yol ıslak değildi ama kaydı işte biraz.neyse topladım ve döndüm.babamın söylediği laf: 'in lan şu arabadan'.neyse ona da bişey demedim.haklıydı.sinirle hatalı döndüm o virajı.ama sonrasında 'bi daha ben varken bu arabayı nah sürersin' şeklindeki tepkisi sabrımın taşmasına neden oldu.' sürmem zaten' dedim ve eve geldik.kapıyı kapadım ve eve çıktım.şu an arabayı nereye park etti naptı bakmadım bile.gözüm gibi baktığım arabadan nefret ediyorum şu an.ve kendi arabamı alana kadar o arabanın şoför koltuğuna oturmamaya da kararlıyım.

bu olay komik ve basit gibi görünüyo haklısınız ama herşeyimiz böyle.yanımda babam oturuyosa iş bitiyo.bıktım artık ya.bi yere gidioruz mesela ilk defa gittiğimiz bi yer,yol tarif edemiyo.ilerden sağa dön diyo,haliyle devam ediyorum sonraki dönemeç için.burdan dönecektin ya ben olsam böyle olmazdı işte falan diyo.

içimi dökmek istedim sadece.bilen bilir beni forumda.araba herşeyimdir.aç susuz bırakın ama arabamı almayın.o derece.şimdi araba yok

• Hocam hiç komik değil niye komik olsun sanki sonuçta tartışma bu.

Bu konuya gülen biri olursa o onun görüş açısıdır..

Aile içinde olur böyle şeyler. Bende babamla aramda kötü bir olay geçtinde çok sinirleniyorum , deli gibi oluyor gözüm hiçbirşey görmüyor ama geçiyor be hocam en büyük kırgınlıklar bile...
  • takma kafanı kardeş olur böyle vakalar. aynı anlattığın olayı bazen abimle babamda yaşıyor. doğal yani.
  • teşekkürler arkadaşlar.bu son olaya kadar ben de öyle diyodum.olur böyle şeyler.ama bu olay sabrımı yaşırdı artık.

önceden de arabanın kumandasının düğmesi kırılmış.sen çok bastırıyon kilidi açarken ondan oluyo diyo.olaya gel şimdi...
  • bende bugün tartıştım olabiliyor böyle şeyler. ayrıca komik falanda gelmedi hiç neden komik olsun. zamanla düzelir aranız.
  • sanırım bu konuyuda Yaş kaç gibi saçma bı cevap gelmez :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: bmurat07

sanırım bu konuyuda Yaş kaç gibi saçma bı cevap gelmez :D

ha doğru peşin olarak söyleyim.tam olarak 3 şubat 1991 doğumluyum.18 yaşındayım yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sokakta Bi Rusla Konuştum
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Baba-oğul arasında olur böyle şeyler diyecem ama ben hiç yaşamadım yaşayamayacağımda
    Neyse üzme kendini.
  • aynısı benim başımada çok geliyo kafayı yedirtecek bana
  • Yakında ehliyet sınavına giricem arada babamla çalışıyoruz.benzerini banada yaptı.ben freni bir kökledim az daha ön cama giriyordu.Ondan beri yapmıyor
  • hayır yüksek hızlarda da sert tepki veriyo.kendime güvenim olamasa,panik yapsam direk tahtalı köye...bi gün dalgınlığıma gelecek aynen öyle olacak zaten
  • geçen ilk kez parkettiriyodu bana geri geri geliyorum tabi direksiyon hafif sola kırık tabi araba yanlış tarafa gidiyo tam çevirecekken "DEBRİYAJA BAS LAAAAAAAAAAAN" diye bağırdı o heyecanla debriyaja basıp direksiyonu ters tarafa çevirdim ve durdum "NEREYE GİDİYON NEREYEE!" diye bağırdı çok kafam bozuldu indim arabadan bi daha öğrenmem ondan 300 400 her neyse kursa veririm daha iyi
  • Arkadaşım olur böyle şeyler kafana takma..

Baban yanındayken daha dikkatli davran dicem ama yazdıklarından anladığım kadarıyla ne yapsan babanın gözüne batıyor ve sana bahaneler buluyor..

Baksana kumandayı bile fazla bastırıyosun diye sana kitlemiş :S

Neyse boşver kafana takma.. Olur arada böyle şeyler.

Ben sürerken babam bana asla karışamaz çünkü ondan daha tecrübeli olduğumu ikimizde biliyoruz.
  • teşekkürler arkadaşlar herkese.moral verdiniz sağolun
  • benim babam da çok kızar viraja çık hızlı girdin baz biraz gaza sinyal veeerrr falan diye çıkışır hep nefret ederim bende sonuçta çok dikkatli kullanırım sonra senin iyiliğin için bunlar falan der
  • derdin babanın arabayı vermemesi olsun ya, dert ettiğin şeye bak.
    sabancının araba fabrikası vardı da ne oldu.değil arabayı oğluna ayakkabı alamadı, özürlü diye çocuğu.
  • Babanda çok kusurlu ama takma kafana boşver bu forumda çok konular açıldı babamı sevmiyorum diye ama sevmek zorundasın.Bende arabamıza çok iyi bakarım toz kondurmam ne gerekiyorsa yaparım.Herkesin kafasında uyandığında sevdiği kız olur ama benim kafamda arabam olur.Benden sana tavsiye babandan özür dileyip arabaya geri dön.Çünkü birkaç güne pişman olacaksın
  • Olur böyle şeyler gençler.Takmayın kafanıza.
  • Bütün babalar böyle.Ben araba sürerken babam insanlıktan çıkıp adeta yavrusu elinden alınmış bir hipopotama dönüşüyor.
  • Kardeş bu hiçbirşey.Ben 13-14 yaşlardayım annem araba sürmeyi öğreticek geldi oturdu yanıma yemin ederim 1 sn susmuyor kadın.Bir an gözüm döndü indim tekme tokat girdim arabaya.Baktı kırıcak camı falan oturdu direksiyona son gaz bastı gitti.Arkasından bir taşlar atıyorum ama bi görceksin taş yağmuruna tuttum.O günden sonra şansını fazla zorlamıyo artık.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.