Şimdi Ara

Babanızla aranız nasıl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
1
Favori
3.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dünkü box maçında aramızda ki buzları kırdık sanki.Daha da yakın olacaz bu gidişle.
  • Benim aram çok iyidir. Anlayışlı bir babam var.Genelde anneme takılırız :D
  • Neler yazardımda şimdi neyse. Zaten moralim bozuk şimdi odadan çıkıp çıngan çıkartmayayım.
    Bi cinnet herşeyi halleder az kaldı.
  • Hobaa halini hatrını soruyor.

Eskiden en aızndan harçlığımı getirip verirdi artık parayı kendisi bile vermiyor .
  • bombok
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::biohazard:::

babamla aram iyidir ders olayları dışında gayet iyi anlaşırız ben babamdan memnunum inşallah o da benden memnundur...

+1 Valla Mükemmel Allah Nazarlardan Saklasın
    Arkadaşlarımdan Daha cok Gırgır Yaptıgım Tek İnsan Muhabbetimizde Var Her Akşam İşten Gelince Başlarız Muhabbete Pc Oynarız,Gezeriz,Tv İzleriz..vsvs Hergün Rahat 4-5 Saatimi Onunla Geçiriyorum Cokta Mutluyum

Arkadaşlar Babanız Bazen Kızabilir Ama Onu kırmamaya Özen Gösterin Sonuçta Babanız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JRMysTique -- 1 Şubat 2010; 21:38:49 >
  • O o o herkesin babasıyla sorunu va. Hamdolsun,babamla aram çok iyidir. Aradaş gibiyizidir,herütlü yardımı yapar ve bir arkadaş gibi gezeri,tozarız,konuşuruz. Gerçekten mükemmel bir baba.
  • 18 yaşındayım yatılı okuyorum babamla aramda 2 saatlik mesafe var 4 ay oldu görüşmeyeli..

örnek telefon konuşması

+ babam - ben

+naber?
    -iyiyim baba sen ?
    +iyi ben de? Nasıl gidiyor dersler nasıl?
    -iyi ya çalışıyorum
    +peki bakalım param var mı
    -bitmek üzere
    +tamam yarın yatırırım. görüşürüz kendine iyi bak
    -sen de

ben onun gamsızlığına alıştım o da benim umursamazlığıma alıştı... birbirimize benziyoruz aslında.. herkes kendi hayatını yaşasın başkasınınkine el sürmesin düşüncemiz.. yine de severim
  • Bi gün yüzüme güldüğünü hatırlamam
  • Tek muhabbetimiz spor

Hep içimden geçiriyorum , ben babama benzemiyeceğim. Oğlum için mükemmel bi baba olacağım diyorum. Ama olabilecekmiyim emin değilim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furi -- 1 Şubat 2010; 21:51:48 >
  • küs değiliz ama 3 yıldır hiç konuşmuyorum
  • günde top 10 dakıka konusuruz merhaba merhaba para ver baba napacan lazım tamam sabah bırakırım not:aynı evde yaşıyoruz
  • Allah'a şükür çok iyi.

Genelde aynı konulara ilgi duyuyoruz zaten.Tam babamın oğluyum.
    Teknolojik aletler konusunda mükemmel bi sohbetimiz var.
    Yabancı dizi izlemeyi sever,ben de severim.O konuda iyi sohbetimiz var.
    Film hastasıdır benim gibi.Eskiden benden çok film bilirdi...Artık ben ona anlatıyorum filmleri.Yeri geldiğinde eski filmleri bile.
    Arada bir film izleriz birlikte bilgisayarda falan kardeşim-ben-babam...
    Sadece 2 kişi gezmeye gittiğimiz bile olur ama genelde kardeşim,babam ben birlikte gideriz.Annem pek sevmez öyle gezmeleri falan.
    Herhangi bi konu hakkında bişey merak ediyosam ilk ona danışırım.Bilmese bile bi yol gösteriyo en azından
    Çoğunlukla param olup-olmadığını sorar.Varsa var derim,yoksa yok.Cebinde az bile olsa verir...Az parası varsa ben param var diyip almamaya gayret ediyorum ama...Bu yaşta hala babadan para istemek biraz zor oluyo.(19)Zaten fazla mükemmel bi durumda değiliz.
    Futbol muhabbeti fazla yapmayız.Zaten ben sevmem futbol muhabbetlerini.
    Çok iyi bulmaca çözeriz beraber
    Çoğu zaman arkadaş gibiyizdir zaten.4-5 yıl öncesine kadar güreşler falan yapardık,rutin olan şeylerdi.Artık o yaşlandı bende büyüdüm...Kardeşimle yapıyo arada bir

Sadece ders konusunda çok fazla sıkıntı yapıyo.Yani bana kızmak için değil o da.İyi bi geleceğe sahip olayım diye.Çünkü kendisi babası erken yaşta öldüğü için okuyamamış.Çektiği zorlukları anlatır bana bazen.
    Dersler konusunda baskı yapması da bu yüzden...Genelde bilgisayarda oturduğumda kızıyo zaten.

Herneyse şanslıyım,gayet mükemmel bi babam var.
    Yemez yedirir,giymez giydirir derler ya o tarz.Herhangi bi fabrikatörün vs. oğlu olacağıma,ortadirek bi ailede böyle bi babanın oğlu olduğum için mutluyum.Allah'a şükür sağlık yerinde,huzur yerinde.
    Allah herkese nasip etsin.

• Demek ki baba-oğul arası genelde bozuk.
    Babasıyla arası iyi olan arkadaşlar gerçekten şanslılar
  • Ders çalışmadığımı görmediği her an laf sokar. Başkada muhabbetimiz olmaz. Üniversiteyi kazanırda gidersem, tek muhabbet para olur sanırım.
  • Babam kendisinden başka kimsenin düşüncelerini önemsemeyen herşeyi kendisinin en iyi bildiğini ondan başka herkesinde hiçbişey bilmediğini düşünen biridir.

Bir iş olur yapamaz yardım edeyım mı derım ben yapamıyorum sen o kucucuk beynınle mı yapacan git işine sen der.Hiçkimseyle konuşmaz evde kendisini bile sevmez suratı 5 karıştır hep.
  • Babamla aram genelde çok iyidir.herşeyi birlikte yaparız . gerektiğinde ps oynarız.film seyrederiz.gülüşürüz her zaman aram iyidir:D
  • Babasıyla sorunlu ne çok adam var ya
    Allah kolaylık versin,üzüldüm valla.
  • Babamla aram çok iyi su sızmıyor ^_^

Arası kotu olan arkadaslarada uzuldum açıkçası :/
  • Çok karmaşık bi gün 'neden varsın ki?' bi gün 'iyi ki var' ama genel olarak pek anlaşamayız o yüzden fazla tartışmaya,muhabbete girmem 1.kendi düşüncelerinin doğrulundan çok emin+2.haberkolik en nefret ettiğim 2 huyu bide yaşlandıkça iyice çekilmez oluyorlar neyse bir gün evden ayrılcam Allah anneme sabır versin
    Ama evlat yüreği işte...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.