Şimdi Ara

Babanızla aranız nasıl (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
141
Cevap
1
Favori
3.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • .Ben babama baba demem eskiden alışkanlıktır adamım derim oda eskiden adamım ya da ismimle hitap ederdi ne zaman üniversiteye başladım o zaman ya da benim fark ettiğim oğlum, oğluşum dediği.
  • Vallahi burda yazılanları okudum, üzüldüm gerçekten. Allah yardım etsin size arkadaşlar, umarım babanızdan gördüğünüzü çocuklarınıza uygulamazsınız.

Benim babamın babası, babam daha 7 yaşındayken ölmüş. Bu yüzden babam hep bana baba der. :) Herşeyimi babama çekinmeden açabilirim, hiçde çekinmem bu konuda, aynı zamanda çokda yakın bir arkadaşımdır. Manevi desteğini hiç esirgemedi benden, hep destek oldu. Olurda okursa bunu babam, seni çok seviyorum! : )
  • bende seviyorum kendisini. her türlü güvenir bana. mesela yeni ehliyet almıştım hiç çekinmeden arabayı almama izin vermişti. bana hep güvenmiştir. arada bi kapışırız. bazen üstü kapalı küfürde ettiğim oluyor oda bana ediyor. 5 dk sonra geliyor "ohbe rahatladım sana sövünce" bende ona "vallahi bende rahatladım" der güler geçeriz. ama şimdi üni okuyorum görüşemiyoruz özlüyorum ailemi :(
  • her dakika sövüyorum.
    aynı evde hiç konuşmayız.
    bir gün cinnet geçirip kesicem.
    şimdi anlatmaya kalksam roman olur.senin baban insan mı dersiniz?çok ağır psikolojik sorunları olduğuna eminim.16 yaşındayım hayatımı zindan etti.sanatla ilgilenmek istiyordum.ama artık tek istediğim bir an önce okulu bitirip.masa başı bir işte kafamı dinleyip, yalnız yaşamak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sendin sen mi?

Resmen kuşak çatışması yaşıyoruz.Bu hafta olan bir olayı örnek veriyim.saat alıcam dedim tmm dedi 150 lira verdi.Ben de gittigidiyordan 120 liraya bi saat buldum.neymiş efendim internetten mal alınmazmışsaati satan hakkında yorumları gösteriyorum.adamdan herkes %100 memnun.hala inanmıyor.onda da suç yok yetiştiği ortamın zihniyeti bu!

Bunun dışında iyidir aramız gayet samimiyiz

aynen ya diyorum ucuza buldum netten alayım yok git pahalısını al dedi 150 milyonluk malı gittim 350 400 milyona aldım media marktan anlamıyolar basmıyo kafa ama onlarda haklı
  • Benim babam gemici olduğu için 6-7 ayda bir geliyorr
    oyüzden aramız da bişeyy olamıyorr fazla:)
    ama buradaykende çokk iyi anlaştığımız sölenemezz..........
  • Ben de aynı evde olmamıza rağmen konuşmuyorum.Yaptıklarını alttan alıyorum hep,susuyorum.Ağzımı açsam kavga çıkacak,hırsımdan kalbim deli gibi çarpacak sonuçta sorun yine çözülmeyecek.O yüzden alttan alıyorum olaylar hiç olmamış gibi davranıyorum.O benden memnun (tabi memnun olacak herşeyi alttan alan benim),Ama ben ondan sittin sene memnun olamayacağım galiba.Sonuçta yine baba tabi başına birşey gelsin asla istemem onun yerine bana gelsin.Ama ayrı bi eve çıksam onu daha az görsem daha iyi olur.
  • 10numara adamdır istediğimiz muhabbeti yaparız ayırca bilgisayar ve teknoloji düşkünüdür.Bütün herşeyim ona çekmiş süper anlaşırız

not:müzik konusunda metallica iron maiden dinler

Edit ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccandan -- 2 Şubat 2010; 1:48:04 >
  • Bazen iyi bazen kötü ki genellikle kötü yaptığı 2 tl'lik iddaa sürekli yok şu maçın sonucu ne kaç kaç falan filan internetten şuna baksana falan.Çoğu zaman kendi bildiğinin doğru olduğunu savunuyo o yüzden çok tartışıyoruz.Bana küfür ettiği zaman ben küfür etmem ama argolu konuşurum arada.Çünki;ettiği küfürler "sittir et"denilecek türden küfürler değil.
  • arkadaşlar yapmayın büyük günah işliyorsunuz her ne kadar babamızla aramız iyi olmasada saygısızlık yapmaya hakkımız yok sonuçta baba
  • quote:

Orijinalden alıntı: ®OoLaStoO®

Bazen Ona laik olamadıgımı düşünüyorum
    Bazen ise nasıl bir baba diye soruyorum

ama galiba laik olamıyorum

Gözlerim bozuldu zannettim bir an ?
    Layık değil mi hocam o
  • beyfendi bizle yemek yemez eskiden dersleri sorardı belçikaya gitti-geldi oda yok sabah görmem geç kalkarım akşam numara yaparım artık para filan da sormuyo bakalım şu net parasını ne zaman alacaz
  • Şu hayatta onun kadar uckuruna düşkün adam görmedim
    2 Yıl öncekı yılbaşında az daha öldürüyordum 2 senedır gorusmuyorum başka bir kadın var hayatında ondanda bır kızı 2 senedır eve gelmıyor daha dogrusu sokmuyoruz şu hayattan annem ve abimden başka kimsem yok gelmesinde şu şehrin parmakla gösterilecek adamıydık Yedi bitirdi bizi
    Şimdi başkasının yanında çalısıyorum aklıma gelınce keşki oldurseydım dıyorum cunku delıyorum bır gecede yedıgı paralar aklıma geliyor Allahım sen büyüksün diyorum onun için diyebilecek güzel bir kelamım yok
  • ha bu arada kıs meselesi en büyük sorun o konuşkanda ben ona diyemem dalga konusu oluyo
  • babamla aram çok iyidir.. kucukluğumden beri ben ona bab derim kısacaen iyi arkadaslarımdan biridir o..herturlu manevi sorunumda yanımda olmustur ve sürekli sosyal aktivite içinde oluruz..Teknoloji ye oldukca meraklıdır pc ve telefonlarla arası iyidr ama su ps ı bi ogrenemdi beraberce en buyuk hayalimiz bi gun bi teknoloji magzasında sabahtan akşama kadar alışveriş yapmakps3 ünden tut plazmasına kadar inşallah bi gn o maddi duruma ulaşır ve bu hayali gerceklştiririz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asimetrikk -- 2 Şubat 2010; 2:02:49 >

• çok severim kendisini.

burdakileri okuyunca kendisine haksızlık ettiğimi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LonelyHunter

quote:

Orijinalden alıntı: KRHTH

quote:

Orijinalden alıntı: dabbemre

Her zaman hır gür içerisindeyiz baba oğul muhabbetimiz olduğunu hatırlamam pek.

Aynen xD Ben Nefret EDiyoruM ExtRa oLaRakDan

Zamanında o lastiği takmadığı için ben de babandan nefret ediyorum

• Yazın Allahın her günü balığa veya ava gittiğimiz için aramız çok iyi valla çok iyi adamdır.Ben herkezi babasıyla iyi bilirdim meğer ne kadar kişi varmış babasıyla arası bozuk
  • bazen sinirleniriz o da babamın iyi niyetinden "gece çıkma gibi."

fakat geriye kalan herşeyde o kadar mı iyi baba olur?

babam değil babam 61 yaşında (evet doğru söylüyorum) ben 17 yaşındayım bazen babama "vay çakall <babamın ismi>" hitap ettiğim olur o da güler bana söyler

küfür eder bana şakadan bende ederim "ana bacı falan yok -s...lan - s...git " gibi :) yani herşeyimiz arkadaşça daha birsürü şey var ama anlatamam banlanırım sonra keşke biraz daha genç olsaydı babam.bu arada kendisi öğretmendir.
  • Valla Sivas fark yedi yanında yaklaşamıyorum kin kusuyor
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.