Şimdi Ara

Babanızla aranız nasıl (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
1
Favori
3.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hoşgeldin-Güle güle.
    İş nasıl geçti ?
    (yemekten kalkerken.) Afiyet olsun.

O kadar.
  • Hiç oturup muhabbet etmişliğim yok sürekli ders çalış der tek konuşmamız bu...
  • Hiç iyi değil Babamla aram benim evdeki herkes şikayetçi gerçi pek konuşmaz öle kafasıyla konuşuyo gibi durur.yaşı 50 sadece okutur para felan verir o kadar başka bi moka yaramıyo Annemle iyi ama
  • awesome
  • bu dewirde babana bile güvenmeyeceksin diye boşa demiyolar

o nedenle boşverin takılsın kafasına göre bende pek sewmem pederi

gerekde yok bence

Nedenini bende bilmiyorum
  • 3 aydır konuşmuyorum.
  • zaman zaman o kadar iyiyiz küfürler havada uçuşuruz o bana söver bende ona söverim ama genelde az muhabbet ve kavga hiç yoksa haftada 1 mutlaka atışırız , çok normal seninde öle olman o zamanın jenerasyonu babalarından ilgi görmediğinden böle olması çok doğal...
  • Fazla ilgisinden şikayetçiyim. Para versin yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: Losretias

zaman zaman o kadar iyiyiz küfürler havada uçuşuruz o bana söver bende ona söverim ama genelde az muhabbet ve kavga hiç yoksa haftada 1 mutlaka atışırız , çok normal seninde öle olman o zamanın jenerasyonu babalarından ilgi görmediğinden böle olması çok doğal...

Baban sana etse neysede sen babana kufur edıon oda bişey demıyor mu ?
  • Babam Dün itibariyle Hayata Gözlerini yumdu. Mekanı Cennet Olsun. Amin.
  • Benim de iyi değil ama arada konuştuğmuz oluyo haftada 1-2 kere 5 dakikalığına onun dışında pek konuşmak istemem hele tartışmalı örnek siyaset konularında düşüncesini bağıra bağıra üstün çıkartmaya çalışır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EhrimeN

Ders çalışmadığımı görmediği her an laf sokar. Başkada muhabbetimiz olmaz. Üniversiteyi kazanırda gidersem, tek muhabbet para olur sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Desthal1903

Hiç oturup muhabbet etmişliğim yok sürekli ders çalış der tek konuşmamız bu...

aynı durum bende var arada spordan konuşuruz onun haricinde birşey yok ama ben onu o beni sever o ayrı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet.Refik

Babam Dün itibariyle Hayata Gözlerini yumdu. Mekanı Cennet Olsun. Amin.

Başın Sağolsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: inferno!

quote:

Orijinalden alıntı: Losretias

zaman zaman o kadar iyiyiz küfürler havada uçuşuruz o bana söver bende ona söverim ama genelde az muhabbet ve kavga hiç yoksa haftada 1 mutlaka atışırız , çok normal seninde öle olman o zamanın jenerasyonu babalarından ilgi görmediğinden böle olması çok doğal...

Baban sana etse neysede sen babana kufur edıon oda bişey demıyor mu ?

o yönden iyidir bişey demez küfüre

• quote:

Başınız sağolsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuickPlay

Benim de iyi değil ama arada konuştuğmuz oluyo haftada 1-2 kere 5 dakikalığına onun dışında pek konuşmak istemem hele tartışmalı örnek siyaset konularında düşüncesini bağıra bağıra üstün çıkartmaya çalışır.

Babanızın Kıymetini Bilin. Belki biliyorsunuz da şuan farkında değilsiniz. Ben babamı doğdum doğalı hasta bilirim. Ne bir gün yok ben yapmam bunu dedim babama,demişliğim olsada içimde sıkıntı olur gider özür diler elini öperdim. Ama şuan ne fayda Babam yok ki Elini öpeyim. Babanızın kıymetini bilmeniz için birşey olması lazım değil olanlardan ders alırsanız anlarsınız.

Mekanı Cennet olsun babamın. Amin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.

quote:

Başınız sağolsun.

Sağol kardeşim. Baban vefat ettiyse neden burdasın diyenler olursa kafa dağıtmak için girdim.
  • İyi sayılır. Hayata aynı yönden bakıyoruz babamla. Düşünce tarzlarımız aynı. Ama bazı hareketleri hiç hoşuma gitmiyor. Direk söylüyorum da o an. Konuşmayı iyi biliyorum o tür tartışmalarda köşeye sıkışıyor çoğunlukla. Ne olursa olsun seviyorum babamı.
  • Hayatta en çok istediğim şeylerden birisidir babamla teknoloji hakkında saatlerce muhabbet etmek.Maalesef kendisi teknoloji özürlü olduğundan anlamaz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.