Şimdi Ara

Babanızla aranız nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
1
Favori
3.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Annem babam ayrı bu nedenle babamla aynı evde yaşamıyoruz 2.5 yıldır falan. Fakat aramızda pek mesafe olmadığı için ben istediğim zaman görüşebiliyorum ve onda istediğim zaman istediğim kadar kalabiliyorum. Yazın başında babamla kavga etmiştim ve 4-5 ay boyunca hiç konuşmadık denebilir fakat 2-3 ay önce barıştık ve aramız eskisi gibi yani değişen bir şey yok.
    Babamla aram nasıl ?
    Babamla genelde haftada 1 görüşürüm ve muhabbetimiz
    B- Naber
    T(ben)- İyidir valla senden naber
    B- İyi ben de yoğun bir hafta geçirdim
    T- Neler yaptın görüşmeyeli
    B- Yazılıları okudum, araba gene sorun çıkarttı onu hallettim temmuz pulu bla bla bla sen neler yaptın ( örnek muhabbet)
    T- Valla benim aynıydı okula git gel(okul dışında yaptığım her aktiviteye bir kulp taktığı için her zaman bu cevabı veririm)
    B- Dersler nası gidiyo
    T- Her zamanki gibi..!
    İşte örnek sohbetimiz budur ondan sonra ben herhangi bir konuda muhabbet etmeye çalıştığım zaman ya saçma bulur ya da benim için erken olduğunu düşünür böyle şeylerin. Bana fazla güvenmez, hiçbir konuda...

17 yaşında lise 3 öğrencisiyim arkadaşlar.
    Çevremdekilere sorduğum zamanda her 10 arkadaşımdan 8 inin babasıyla ilişkisi benimkisi gibi, diğer 2 sinin ise olması gerektiği gibi. Ben de acaba konu dışındaki arkadaşlarımın babalarıyla araları nasıl diye merak ettim ve böyle bir konu açtım.

• ıs ortagım.

o evde kabıneyı kuran partı ben ıse sandalye sayısı az muhalefet partısı
  • çok yakınız hatta o kadar yakınız ki ana avrat söver bana
  • 6 aydır konuşmuyorum ömrümün sonuna kadar da konuşmamayı düşünüyorum Allah kısmet ederse
  • Ben de öyle düşünüyordum bir zamanlar
    quote:

Orijinalden alıntı: novalgine_plus

6 aydır konuşmuyorum ömrümün sonuna kadar da konuşmamayı düşünüyorum Allah kısmet ederse

Neden konuşmuyorsun özel değilse paylaşırmısın
  • babamla aram iyidir ders olayları dışında gayet iyi anlaşırız ben babamdan memnunum inşallah o da benden memnundur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.

Ben de öyle düşünüyordum bir zamanlar
    quote:

6 aydır konuşmuyorum ömrümün sonuna kadar da konuşmamayı düşünüyorum Allah kısmet ederse

uzman çavuşluk mesleğimi bırakmak zorunda kaldım bıraktığımdan dolayı tavır aldı bana bende tavır öle alınmaz böle alınır dedim 6 7 aydır konuşmuyorum Allah kısmet ederse bir ömür konuşmuyacam... benim için nötr bir insan artık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Baban öğretmenmi ? Eğer öyleyse sanada öğrencileri kadar yakınlaşıyor galiba.
  • Her zaman hır gür içerisindeyiz baba oğul muhabbetimiz olduğunu hatırlamam pek.
  • Çok iyi idi.
  • @novalgine_plus Ben de seninle aynı şeyleri düşünüyordum, fakat gerçekten kötü bir gün geçirdim ardından ölümlü dünya, fazla sıcak olmasam da küs olmak istemem dedim. Fakat sana hak veriyorum

quote:

Orijinalden alıntı: Pankre@s

Baban öğretmenmi ? Eğer öyleyse sanada öğrencileri kadar yakınlaşıyor galiba.

Babam benim arkadaşlarımla bile neredeyse benden fazla muhabbet eden bir insan, onun öğrencisi olup da arkadaşım olanlar var. Onların anlattığı öğretmen ile benim babam arasında uçurum var malesef...
  • Güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dabbemre

Her zaman hır gür içerisindeyiz baba oğul muhabbetimiz olduğunu hatırlamam pek.

Aynen xD Ben Nefret EDiyoruM ExtRa oLaRakDan
  • aynı evdeyiz
    5 yıldır konuşmuyorum
    allah nasip etmesinde
    içki kumar her halt var
    5 yıl önce borçlarını bana kapattırdı 20 milyar civarında
    o gün bu gün yüzüne bakmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: freezer80

aynı evdeyiz
    5 yıldır konuşmuyorum
    allah nasip etmesinde
    içki kumar her halt var

ne işle meşgulsunuz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.

Ben de öyle düşünüyordum bir zamanlar
    quote:

uzman çavuşluk mesleğimi bırakmak zorunda kaldım bıraktığımdan dolayı tavır aldı bana bende tavır öle alınmaz böle alınır dedim 6 7 aydır konuşmuyorum Allah kısmet ederse bir ömür konuşmuyacam... benim için nötr bir insan artık

Baban senin geleceğin için endişeleniyordur. Ama doğru yapmışsın. Bahçeni gül bahçesine çevirmek senin elinde. Başkalarının değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: freezer80

aynı evdeyiz
    5 yıldır konuşmuyorum
    allah nasip etmesinde
    içki kumar her halt var

SEN KURTULMUSSUN GENE BEN 3 YILDIR ÖDÜYORUM ..SAYESİNDE NE PARA BİRİKTİRİP KENDİMİZE BİSEYLER ALABİLİYORUZ NEDE EVLENEBİLİYORUZ ..

BENDE 6 AYDIR KONUSMUYORUM AMA O YÜZSÜZ OLDUGU İÇİN BENLE KONUSUYO..

SÖZDE BABA İŞTE BİZİM HAYATIMIZA BİR DÜZEN KURMAMIZA YARDIMCI OLACAĞINA SÜREKLİ BORC CIKARMAKLA MESGUL.. DESTEK OLACAGINA KÖSTEK OLAN TİPLERDEN
    İNSALLAH BİGÜN ÖLÜR BENDE OZAMAN HAYATIMI KURMAYA BASLARIM

KİMSE DE YADIRGAMASIN CÜNKÜ DISARDAN HERSEY SİZE TOZPEMBE GÖZÜKÜOO BUNLARI SADECE CEKEN İNSANLAR BİLİR

• [Deleted by Admins]
  • Bir sor bin ah işit derler ya..
  • Babamı 25 yıl sonra gördüm yurt dışında ve şu an aramız çok iyi mutluyum
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.