< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mutlu.Dal.95 -- 21 Şubat 2024; 0:0:34 > |
Çalışıp Bağımsız mı Yaşıyorsunuz yoksa Ailenize Bağımlı mı Yaşıyorsunuz?
-
-
Haklısın aile evinden çıkıp birey olarak yaşamanın adımları geç kalınmadan atılmalı
Yaş ilerledikçe ve aile ile kalmaya devam ettikçe psikoloji çöküyor aga aksi durumda mücadele ruhu gelişir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRI CLICK 0.7 -- 4 Nisan 2023; 22:16:12 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çalışıp aileme bağımlı olarak yaşıyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
30 a kadar aile ile yaşayan adam bu hayatta birey olamamıştır, yaşamayı öğrenememiştir.
Donunu anasına yıkatıyor, yatağını da anasına toplatıyordur
Aslında o da bir adım. Peki ne iş yapıp ne kadar para kazanıyon?
-
Zaten bu adımı yakın zaman da atamazsam ileri de hiç bir şey yapamam...
Sen ne işi yapıp ne kadar kazanıyorsun?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mutlu.Dal.95 -- 4 Nisan 2023; 22:42:0 > -
Konudaki güncellemeleri okudum.
İş konusunda Düşündüğün her şeyi her hesabı zamanında en ince ayrıntısına kadar zamanında çok düşündüm.
2 sene Güvenlik yaptım
Güvenlik yaparken gece çalışıp gündüz 2 yıllık bilg prog. okudum.
Güvenlikken olum dedim senin 3 yıl daha öğrenim hayatın olacak, git a2 ehliyet al, en kötü part time moto kuryelik yaparsın dedim. Kuryelik için A2 ehliyet de aldım.
DGS ile bilg müh geçtim. Okuldan tatmin olmadım, 2. Sınıfta bıraktım. Üstelik linkedin de yazılım sektöründe 2 yıllık ve lise mezunların çalıştıkları konumları görünce amele gibi okul okumayı bıraktım.
Müh bitirene kadar yazılım sektöründe iş arama planım yoktu.
Geçtiğimiz yaz iş aramaya başladım, şimdi remote olarak bir işte çalışıyorum.
1 sene içinde zevklerimden ödün verip birikim yapıp aile evinden çıkmayı planlıyorum.
Bugün senin yerinde olsam, beceri kazanabileceğim bir iş yapardım.
- 5 yıl kuryelik yaptın
- 5 yıl güvenlik yaptın
nereye kadar abi ? 5 yıl sonra cvye yazabileceğin tek şey
5 yıl kapı açıp kapadım
5 yıl motorsiklet sürdüm
5 yıl sanayi işi
5 yıl marangoz işi
5 yıl tesisat işi
5 yıl yazılım işi
insana dükkan açtırır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRI CLICK 0.7 -- 4 Nisan 2023; 23:0:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Mert DemiryoutubeÜÇ FARKLI KOŞULDAN BAHSETTİ 🔴 #ekonomi #maaş #meslek #sokakröportajları #keşfet #gelir #enflasyonhttps://www.youtube.com/shorts/4BVNqmTAzoc?feature=share
geçen biri atmıştı bu videoyu koca 9 yıl güvenlik işi sırf asgari ücretin bir tık üstünü almak için…
aynı durum moto kurye için de geçerli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRI CLICK 0.7 -- 4 Nisan 2023; 23:9:40 >
Malesef aile yanı kiraya çıkamam en kötü kiralık daire 8k burada aldığım para belli kiracılarımızdan biri çıkarsa oraya taşınacağım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
maaş kaç?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
13k gıda firmasında yazılımcıyım
-
istanbulda kirada tek yaşayacak birisi için en az ne kadar yeterli olur sence?
En az 20k onda da sefil bir şekilde yaşanır normal yaşamak için 30-40k
-
Ben de 30 diye düşünmüştüm
-
Konunun içinde normal bir şekilde okurken patronlardan bahsedip o verdikleri para çok büyük bir nimetmiş gibi bahsetmişsin.
O üç kuruş parayı sana ödeyebilmek için kaç kişiyi işten atıyorlar biliyor musun?
Asgari ücret denen para dünyanın her yerinde vasıfsız işciye verilir biliyor musun?
Bu iki sorunun cevabı da HAYIR. Seçimlere kalmış şurada 38-39 gün, yeni algı yönteminiz bu galiba. Neymiş patronlara şükredecekmişiz. Hadi oradan...
Ekleme: Haşmetli reisiniz seçimi kazanmak istiyorsa tüm tuşlara basmak zorunda, asgari ücreti arttırmak zorunda. Bunu da senden kıdemli büyük ATM memuru abilerine söyle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GSACS -- 5 Nisan 2023; 12:8:27 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sen sorunlu bir insansın sanırım. :D Ben Laik, demokrat bir insanım. Erdoğan'a hiç bir zaman oy vermedim ve vermeyeceğim. Patron konusuna gelince sadece isyan etmemek lazım gibisinden söyledim. Ayrıca verdiğim tavsiyeler tamamen vasıfsız büyüklerime ve küçüklerimedir.
Biraz şükredin. Sen de işveren olsan emin ol ki o patronların verdiklerinden en fazla biraz fazlasını verirsin. Empati yapmasını hiç ögrenememişsin be hocam.
Ver bana 20k yı ben nasıl bir hayat yaşıyorum izle.
Hocam bağımsız en iyisi ve normali, ama nasıl olacak?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-98B36D602 -- 5 Nisan 2023; 14:44:34 > -
13k aileyle yaşıyorum. Ay sonu para kalmıyor :) Bir de tek yaşıyor olsam neler olur acaba.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
17 yıldır güvenlik işi yapıyorum bir zamanlar kış zamanı iş olmadığı için koltuk döşeme işlerini bırakmıştım geri döndüm 9 yıldır 2 iş yapıyorum bu arada 2009 da evlendim 2021 de ayrıldım baya bi birikim yaptım ayrılınca 2 yıl aile evime döndüm o ara araba satıp ev almıştım kredi ile onu ödüyorum aile evinde yaşarken de rahatım yerindeydi ama 12 yıl kendi evimde hür yaşarken aile evinde daha fazla yaşayamadım ve kiracıyı çıkarttım kendi evime geçtim sıfır eşyam vardı 2 ayda bütün eksikleri aldım yaşayacak kadar yani şimdi aylık 11 k ödemem var ama çalışıyorum ödüyorum burdan gençlere tek tavsiyem iş bulun ve aile evinden çıkın ne kadar erken çıkarsanız o kadar çabuk hayata tutunursunuz ve o kadar güçlü olursunuz her anlamda bunu şöyle düşünün bi balık akvaryumda ne kadar büyüyebilir denizde ne kadar büyüyebilir aile evi akvaryum gibidir bir yere kadar evet iyi güzel ama size pek faydası olmaz |
Benzer içerikler
- lazerle hemoroid ameliyatı olanların yorumları
- kramp sonrası geçmeyen ağrı
- molcef 400 kullananlar yorumları
- oxxo nasıl okunur
- yutkunurken boğazda balgam hissi
- penis nakli
- exxen de neler var
- prompt mühendisliği nedir
- dünyanın en büyük vinci
- 5g nedir zararları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X