Şuanda ne kadar kazanıyorsun? |
Çalışıp Bağımsız mı Yaşıyorsunuz yoksa Ailenize Bağımlı mı Yaşıyorsunuz? (2. sayfa)
-
-
Asgari ucret, yakinda dukkan tutup tek yasayacam. Ivirdan zivirdan kisacam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Anladım o yüzden 20k büyük gözüküyor gözünde ama para değil. Orta segment arabalar 1M, taksiti 15k iken nasıl kral gibi yaşayacan merak ediyorumquote:
Orijinalden alıntı: Mutlu.Dal.95
Asgari ucret, yakinda dukkan tutup tek yasayacam. Ivirdan zivirdan kisacam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben 13 kyla krallar gibi yaşarım aileyle alkol sigara yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Helal sana kardesim. Ben de de sadece 15 TL lik tekel tutunu var masraf olarak. Alkol kesinlikle sevemedim. Kullanmiyorum.
Mesela zevk için veya sana göre zaruri olarak görüp te nelere para harcıyon? :)
-
Konu buram buram tecrübe kokuyor
Tecrübem olduğu için açmadım bu konuyu. Sadece bir birey olarak işsizliğin insanın üzerinde yarattığı travmayı ayrıca ne gibi şeyler yapılabilir konusunda basit bir yazı yazdım. Sadece bu.
-
Tecrüben var demedim konu tecrübe kokuyor dedim.
Anladım kardeşim. Teşekkürler.
-
Genelde burda uzun yazılar okunmaz, görmezden geçilir ve uzun yazılı konular pek itibar görmez. Bu yüzden de az sayıda mesaj veya mesajsız olarak arşivdeki yerlerini alırlar..Sen yine şanslısın o kadar uzun yazıya rağmen üşenmeden okuyanlar sayesinde konun 2. sayfaya kadar ulaşmış.
-
Çünkü buradaki asosyal ya da hayatta yolunu bulamayan kardeşlerimin en büyük dertlerinden birisine işaret ediyor konum da ondan okuyorlar... :)
-
Fabrika yada depo gibi bi yere işe girmeyi düşünüyorum kyk borcum yaklaşıyor ama bu seferde kendi mesleğimle ilgili mülakatlara nasıl katılacam o kafamı kurcalıyor nasıl yapsam acaba
Agir is onlar bak bu adamin yaptigini yap kendine ve hayatina vakit ayiramazsin yorulursun securitas isvec firmasi emekli olan bile var bu isi yaparak.
https://www.youtube.com/shorts/4BVNqmTAzoc
Abi kendi bölümümde iş bulana kadar çalışacam zaten kalıcı değil daha öncede depoda çalıştım
Mert DemiryoutubeÜÇ FARKLI KOŞULDAN BAHSETTİ 🔴 #ekonomi #maaş #meslek #sokakröportajları #keşfet #gelir #enflasyonhttps://www.youtube.com/shorts/4BVNqmTAzoc
Bu adam iktisatci kendi alaninda is bulsa calisirdi hayal dunyasinda yasama burasi Turkiye zor o isler. Alip bu sertifikayi banka kovala is bankasi vb. zirhli atm para nakil aracinda calisirsin 15k maasi var haftasonu tatil ve sosyal haklari iyi. Zirhli arac kullanabilir misin ? Securitas a falan cv birakirsin depoda indir bindir pert olursun yorulursun sitede odtu bilgisayar isletmeni cocuk var on muhasebe isinde calisiyor yillardir dusun
ajan gibi geldi, halinize şükredin temalı kısa video
-
Hemen yaftala zaten. İsyan mı edelim?
Bu kizin yaptigini yapacan bak yurtdisinida geziyor belese :)
https://www.instagram.com/reel/CqN6vIJqKlQ/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Gps li bi tablet bide cakmaklik sarj aleti tamamdir. Basinda patron yok insanla ugrasmiyor tam bana göre. Yurtdisina cikanlar ayda 30k ya yakin aliyorlarmis dusun ev kirasi masrafinda yok.
nasıl yani
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X