Romanya |
Çalışıp Bağımsız mı Yaşıyorsunuz yoksa Ailenize Bağımlı mı Yaşıyorsunuz? (5. sayfa)
-
-
Nasil peki sosyal yasam olarak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Muthis otesi ciddi soyluyorum.
-
Babam hasta olduğu ve bakaca kimse olmadığı için ona bağımlı yaşamak durumundayım. O da bana bağımlı yaşıyor. Çalışamadığım için emekli maaşıyla tam olarak köpek gibi yaşıyoruz. Evimiz de olmasa ölmüştük şimdiye.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vay be... Benim de aklımda Gürcistan vardı. Çünkü ben hükümlüyüm ve cezamın bitmesini bekliyorum. Hükümlülerin her ülkeye girmesi kolay olmuyor. Zaten Türk vatandaşı olarak hatrı sayılır ülkelere bile girmemiz zor... Bir arkadaşım da yıllar önce Belarus'a gitti. Orada berberde çalışıyor. Orada evlendi ve çocuğu oldu... Nasipse bende gitmeyi düşünüyorum. Ülkemi seviyorum ama gitmek te istiyorum.
-
Kardeşim benim gözümde gerçekten kutsal bir görev yapıyon... Zaten babana bakmasan ve çalışsan emin ol ki kafan rahat olmayacak ve vicdanın çok sızlayacaktı. Sen köpek gibi yaşamıyon. Aslanlar gibi manevi görevini yapıyon. Emin ol ki sen ileride bir yolunu bulup maddi ve manevi olarak rahat yaşam süreceksin.
-
Sunu arayacam bunaldim.iyice evde durmaktan
Zaten beklemen hata. :)
Gittim görüşmeye yok okumuş adamsın 5 yıl sonra da şoför pozisyonunda olacaksın cart curt... ulan ben iş için gelmişim borç harçta var adamın dediğine bak. Sinirlerim bozuldu ben keyfimden gelmedim 20 tl otobüs parası gitti gene boşa. Bir daha arayıp kimsenin ayağına gitmeyeceğim çağırırsa çağırır yoksa lanet olsun.
-
Sabıkan yok, eğitimin de var. Umarım ki sağlığın da yerindedir. İstediğin her işi kovalarsın ve bir çok kapı da açık sana kanka ;)
Sıkma canını, mutlaka kafana göre iş bulursun.
-
çalışıp bağımlı yaşıyorum
-
baban zengin değil mi mutlu o zaman niye kuryelik yapıyon birde neyden hükümlüsün suç ne
Suc karisik kardesim. Babam zengin degil. Isi birakma evresinde ve defter sayisi cok azaldi. Defterleri veriyor. Ben de sabikali oldugum icin idari ve iktisadi bilimlerin herhangi bir programindan mezun olsam bile bu meslegi icra edemiyorum.
Şans eseri 2 para kazanan öğretmen kesiliyor milletin başına.
Bu arada
Ay da değil ayda
Hiç kimse bağımsız yaşamıyor. Çünkü çoğumuz bir işverene tabi. İşveren-işçi ilişkisinin sahip-köle ilişkisinden farkı eskiden köleler karın tokluğuna çalışırmış. Ücret falan yok. Şimdi biraz para veriyorlar işte fark burada. Herkesin bankaya kredi, kredi kartı vs. borcu vardır. Borçlu olmayan çok az kesim var. Borç seni bağımlı kılıyor. Finansal özgürlüğüne kavuşmadığın sürece, bağımsız, özgür falan değilsin. Kendinizi kandırmış olursunuz. Gönüllü bir şekilde köleyiz. Hiç kimse de isyan etmiyor. Biyolojik robotlarız. Ne isteniyorsa onu yapıyoruz.
-
-
Komi, garson olarak ta mı iş vermiyorlar?
Üniversite mezunuyum diye fabrikaya düz işci olarak almadılar
Aynı şey benimde başıma geldi millet iş aş bulamıyor bunlar işçi beğenmiyor. Git gel yol parası ve zaman kaybı da çabası. Adamlar bu kısa süreli çalışır sonra daha iyisini bulunca kaçar diye düşünüyorlar ondan almıyorlar. Bu iş ilandaki iyi duruyor 8 saat lakin ssk yapıyor mu bilmiyorum son çare bunu arayacağım. Açarım teypten power fm ve mega angarayı elimde tesbih yaparım nolacak
-
Aslinda dedigin %50 dogru ama %50 sinde ise isci is begenmiyor. Bunlardan biri de benim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X