Bugünde bir tekstil fabrikasına gittim depo elemanı yok neyse. Yarım saat aşağıda bekletti kadın beni sekreter kızın yanında. Kurumsal bir şirket eve yakın gider gelirim broadwaya gaz atıp. Sonra sekreter kızla yukarı çıktık şu elemanın dosyası yok şöyle böyle falan deyip gönderdi. Ben cv yi uzattım başladık konuşmaya insan kaynakları müdürü kadın havalı cool burun estetikli hayat ona güzel odasında takılıyor para var huzur var. Neyse bana kendinden bahset işte çok iş değiştirmişsin depoda çalışacaksın istifleme sevkiyat düzenleme excel tablosuna girdi çıktı yapacan paketleme cart curt tam bende bilmiyorum depo sistemi nasıl çalışıyor ? yoğun hareketli bir ortam falan insan çalıştığı fabrikanın işleyişini bilmez mi Fabrika müdürü burada değil gelince bir onla konuşacam değerlendireceğim ne zaman başlarsın ? dedim hemen başlarım yarın okey deyip elimi sıkıp uğurladı gönderdi. Yav altı üstü depocu ambarcı her neyse 9-10 lira maaş yeterli dedim ben tutup ceo, müdür veya direktör yapın demedim. Uzun süredir işsiz olunca haliyle psikolojide yerinde değil milletin hayatı tıkırında. Şu belediyede çöpçü olayımda Allah bunlarla uğraştırmasın beni ya kurumsal yer diye gittik çalışır alırız paramızı diye işten soğudum |
Çalışıp Bağımsız mı Yaşıyorsunuz yoksa Ailenize Bağımlı mı Yaşıyorsunuz? (6. sayfa)
-
-
Aramasini bilen buluyor be kanka :D
Sıkma canını elbet son bu yolda gidersen istedigin isi bulursun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dostum is buldun mu?
Bulamadim hala birkac yeri aradim donus yaptim bakalim Allah tan umut kesilmez dusenin dostu olmuyor hayatta sen sen ol dusme evde kavga donus ruh hastasi iki tane insan var surekli elestiriyorlar dir dir bu dünyada huzur yok bize huzur topragin altinda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yakinda evden ayriliyorum nasipse... Dukkan kiralayacam
Ne üzerine dükkan ? Kredi mi çekeceksin ?
-
Yasamak icin derme catma dukkan :D Motokuryeyim ben
Neden terkediyon evi huzur mu yok ? Belli bir yaştan sonra aile yanında yaşamak zor oluyor hak veriyorum sana imkanın varsa git tabii. Kirası ne kadar ? Nereden buldun ? Her şey para hayatta kapitalist sistem evde psikolojin bozuluyorsa git sokakta yat gerekirse ekmek suyla hayatını idame ettir ama kafa rahatlığı önemli kardeşim. Pes etme hiçbir zaman hayatta düşenin dostu olmuyor. Bende borçlarımı kapatıp iş bulup 2 yıl sonra tır şoförü olacağım son çare 40-50k maaşı varmış yurtdışına çalışanların asgari ücrete hayat geçmez biliyorsun. Elin adamının yanında patronun yanında da çalışması zor 3 kuruş para verip köle muamelesi yapıyor hiç yoktan yolların çilesini çekerim kafam rahat eder.
-
Hocam, evde huzur yok. Babam yaşlı ve artık bağımsızlığımı almam lazım. Yani babam benim her şeyim zaten annemde vefat etti. Çok şükür şuan bir restoran da motokurye olarak asgari ücretin bir tık üstüne çalışıyorum. Yapabildiğim ancak biraz hızlı olunması gereken bir iş. Yani öyle kolay bir iş değil ancak benim kafamın aldığı iş olduğu için yapabiliyorum.
-
3 aydır full çalışıyorum. Çalışmadığım zaman kafayı yiyordum ve 5 kuruş param yoktu. Dışarıda bi arkadaşla oturup bir çay içemiyordum bile. Şimdi çok şükür hayatta 1 adımı attım sayılır ama önemli olan tek başına yaşayıp bütün ihtiyaçlarını kendin halletmen... Yakında ayrı bir dükkan tutup veya 1+1 daire tutup yaşayacam.
-
ne oldu hocam girdiniz mi bu işe ? Src belgesi felan istiyorlar mı ?
-
Kuryeliğe devam ediyorum. Motokurye. Src ye falan gerek yok. Bir a veya a2 ehliyet gerçi a1 bile olur, iki de adres bilgisi. Adres Bilgin olmadan da alıyorlar ama maddi olarak eziliyon hafiften.
Edit: Baya para biriktirdim. Motosiklet almayı düşünüyorum. Yemedim içmedim takılmadım. Varımı yoğumu para biriktirmeye adadım...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mutlu.Dal.95 -- 2 Ekim 2023; 13:37:58 >
A2 ehliyet alsam bir de uygun fiyatlı scooter alsam istanbul da bu iş ekmek yedirir mi bana ? Son zamanlarda motokuryelerin sayısı çok arttı gelirler düştü eskisi gibi değil diyorlar.
-
Trendyol da ortalama 35, 40 paket atsan ay da 40.000 in altına düşmezsin.
B ehliyetle 125 cc ye kadar kullaniliyor diyorlar dogru mu ? Birde fiorino dobloyla yapanlar var. O da 40 bin birakiyormus trendyol ekspress yazin sicagi kisin sogugu araba daha mantikli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Araba hantal kaldığı için aslında mantıklı gibi gözüksede ilkbahar ve yaz da klima bile açsan yorar. Ama kış için daha mantıklı. A1 125 cc ye kadar kullanabiliyor. B en fazla 50cc ama ileride 125cc olacak gibi çünkü hazırlıklar yapılıyor İçişleri Bakanlığı tarafından. Tabii yine de belli bir eğitim alınması GEREKECEK.
Şuanda Vodafone, Papara kart dağıtıyorum.
Kendime Kasım da Motosiklet aldım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mutlu.Dal.95 -- 18 Ocak 2024; 3:45:10 >
Hala devam
Aile evinde yaşıyorum maalesef nefret ediyorum ailemden nasıl kurtulacağımıda bilmiyorum garsonluk kasiyerlik gibi işler için fazla asosyalim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Asosyal de olsan bir gün en kötü psikolojinde bile olsan parası kalınca yapmayacağın iş olmayacak :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X