Şimdi Ara

Babanızla aranız nasıl (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
1
Favori
3.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yemez Yedirir İçmez İçirir Derslerim İçin Bilgisayarı Çok Kaçırdığımdan Dolayı Kızar biraz Ama İleri Gitmez Her Gördüğünde Laf Çarpmaz Pek Bi Muhabbetimiz Yoktur 1-2 Haber Yorumları Yaparız Hoşgeldin 5 Gittin iyi Geceler günaydın Vs. Arada Derslerden Öğütler Verir Köyde Tek Odada 7 Kardeş Büyümüşler Onları Filan Anlatır Sıkmadan Ara Ara Çok Hoşuma Gidiyo Ama Bi Türlü Layık Olamadım Gitti Ona Zihniyeti Eskidir Ama Beni Anlamaya Çalışır Ama Bir Türlü Babama Layık Olamadım İnşallah Olurum ya :( Çok Kral Adamda Bakma Birazda Disiplin Fazla Saat 10dan sonra Dışarıya Çkmam Zor Oluyo Başıma Bşy Gelir Diye :(

Neyse Yatıyım Pc Başında Uyumadığımı Görmesin Yine :) Pek bşey Demezde Sabahlama Diyo Ama işte Layık Olamadık :(

Babasını Kaybeden Arkadaşların Başları Saolsun Gerçekden ÇOOOK büyük Acı ..
  • Babamla aram çok iyidir. Kafama estikçe gider mezarına sohbet ederim. Dua okumasam bile karşılıklı muhabbet ederiz. Arada annemi çekiştiririz falan. O bana ebedi hayatta yaşadığı tecrübelerini anlatır hatta geçen ay gittiğimde dedemle karşılaşmışlar onu anlatıyordu. Sonra mezarındaki otları falan temizlerim o da bana yeter hadi eve git kar yağıyor üşüme der bende onu mezarında uyuması için bırakıp evime yanlızlığıma dönerim.
    Benim babamla olan ilişkim böyle arkadaşlar ayda 1-2 kere mezarlıkta görüşüyoruz. Umarım siz böyle görüşmek zorunda kalmazsınız..
  • Belli olmuyor.Bazen iyi bazen kötü.
  • Annem hamileyken ayrılmışlar.

İlk 4 yaşımda gördüm.

Sonra 10

Sonra 16

4 yaşımda gezmeye götürmüştü annemi tehtit ederek polisle alırım benimde hakkım gibisinden

10 yaşımdada öyle oldu

nedense 2 sindede birdaha geri gelmedi heralde "tamam busefer baba olacam haydee" diye gaza geldi.

16 yaşımda gelmek istemeyince psikiyatri ve avukatla geldi

Tabi bunların karşısında 4 yaşında gördüm seni ilk dedi bende dedim neden daha önce gelmedin dedi büyümeni bekledik

Dedim büyütmek zormu geldi?

ogünden beri görmedim heralde avukatı kazanamazsın imkansız felan dedi.özellikle benim lafım geçmeye başlayınca.

Annem zaten ayrı birşey 10 yaşlarımda çalışmaya başladı.Sonra çok sinirli şizofren bi insan olmaya başladı.Küçücük 10 yaşlarındaki çocuktum daha neden böyle bazen geliyolar anne? yapınca annemin cevabı
    "beni sinirlendirmek için" diyordu.Psikopat ya Çığlık çığlığa bağırmaya başladı o günlerden beri.sevgilisi oluyordu ben arayan kim diyince 12 yaşımdaydım galiba özel diyip arka odaya felan gidiyordu ozamanlar ağlardım ama takmamayı öğrendim anamda babamda rahatsız insanlar.anneannem hemen üst kattaydı o büyüttü teknik olarak 3 öğünüde ondan alıyorum zaten.2 sene kaldı çıkıp gidiyorum sonunda şu ülkeden

• quote:

Orijinalden alıntı: Kraven

Babamla aram çok iyidir. Kafama estikçe gider mezarına sohbet ederim. Dua okumasam bile karşılıklı muhabbet ederiz. Arada annemi çekiştiririz falan. O bana ebedi hayatta yaşadığı tecrübelerini anlatır hatta geçen ay gittiğimde dedemle karşılaşmışlar onu anlatıyordu. Sonra mezarındaki otları falan temizlerim o da bana yeter hadi eve git kar yağıyor üşüme der bende onu mezarında uyuması için bırakıp evime yanlızlığıma dönerim.
    Benim babamla olan ilişkim böyle arkadaşlar ayda 1-2 kere mezarlıkta görüşüyoruz. Umarım siz böyle görüşmek zorunda kalmazsınız..

sabah sabah tüylerim diken diken oldu mekanı cennet olsun saygılarımı sunuyorum ellerinden öpüyorum babasızlığı heralde kaybedenler anlar.Bir erkek ne zaman adam olur ne zaman büyür biliyormusunuz ? babası ölünce...

• quote:

Orijinalden alıntı: DuYGuN-Emre

pek muhabbetimiz yok

mrb mrb

• Bu konuda yazacağım mesaj çok samimi olacak.
    Babamla aram iyi değildir abimle hiç değildir.
    Babam okuyamamış kabataştan terk bir adamdır.
    Babası para vermemiş zamanında ve okuldan ayrılmak zorunda kalmış.
    İş falan kurmuş vs şans eseri de mal mülk sahibi olmayı başarmış.
    Onun için herşey Beşiktaşta askerlik arkadaşıyla karşılaşmakla başlamış.
    Neyse babam bu yüzden okula eğitim e çok önem veriyor.
    Benim aslında derslerim falan çok iyiydi ama ne olduysa beni özel okula verdiler o zaman oldu.
    İstek acıbadem e verdiler beni.Ben yazlıktaydım babam aradı seni okula yazdırdık dedi.
    Dedim hangisine istek acıbadem'e.Düşünün benim haberim yok bana danışmadılar sormadılar.
    Neyse okumaya başladık falan hazırlığı geçtim 9 a geldik.
    9 ama öyle bir 9 ki anlatamam.Kimya fizik mat biyoloji millet bunların türkcesini zor yapıyor.
    Adamlar derse girip ingilizce anlatıyor.Bizim sınıfta 2-3 kişi geçti sınıfı onlarda isteğin anaokulundan beri orda okuyan ingilizcesi olan insanlardı.
    hocalarla anlaşamıyorduk bile o dereceydi.
    Babamla o zamanlar da başladı benim aramın bozulması.
    Adam eve gelir üst kata çıkar ve odama hiç uğramaz çocuklarıyla bir diyalogu yoktur.
    Tek yaptığı para kazanmak başka da birşey değil.Ben oturup bi gün benle adam gibi konuştuğunu hatırlamam.
    Şu işe bak aramızda bir sorun olur mesela okul sorunu hemen dayımlara göndermeye kalkar yada dayıma söyler onların benle konuşmasını sağlar.
    Neden çünkü kendi konuşamıyor çocuğuyla muhabbeti yok.
    Babamla bu okul konusunda hiçbir zaman anlaşamadık.
    Hep sorun yaşadık okula bütünlemeye götürüyordu beni o zaman bile garip garip hareket ediyordu.
    Tutup anahtar falan fırlatıyordu.Bi kere okula gittim yine kimya ödevini yapmayanları hoca çıkardı dışarı.
    Şerefsiz bir hoca vardı apo o da bizi evlere göndericekti.Neyse bizimkileri aramışlar okula geldiler babam çıldırdı görmeniz lazım yaklaşık 6 sene önce ve çok gülüyorum o hareketlerine.
    Adam bağırıyor okuldayız bide.Çok garip bence hiç sevmediğim şeylerdir.Milletin içinde olcak iş değil.
    Babamla tek bir konuda anlaşıyoruz o da takım.Bende onun gibi hasta Beşiktaşlıyım.
    Ama babamla burada anlatamicağım kadar özel sorunlar var.
    Yanlış kişilerle görüşmesi falan filan.
    Kısacası size şöyle söyliyim babam 2 gün önce dersaneye gitmediğim için altımdan arabamı aldı.
    Her zaman verdiklerini geri almayı seven biridir.Parası olmasa acaba bana biraz sevgi verebilirmiydi.
    İsterdim ki babam beni malını mülkünü geri almakla değilde sevgisini göstermemekle tehdit etsin.
    Ama öyle değil maalesef.Babamla aram iyi değil dün akşam beraber maç izledik tek bir kelime bile konuşmadık.
    Emin olun bir arkadaşım var ferhat adam gemiyle gitti kaptanlık okuyor 6 ay yok.
    Şimdiki aklım olsa kesinlikle okurdum ve giderdim.Ailemle özellikle babamla anlaşamıyorum.
    Ne yalan söyliyim 4 dörtlük bir öğrenci de olamadım.Ama hiçbir zaman ailemi utandırcak birşey yapmadım.
    Bu yüzden içim rahat.Diyorum ya keşke biraz daha iyi öğrenci olsaydım.
    Ama beni her zaman aradılar şu okula kayıt ettirdik dediler ne kadar garip değilmi.
    En onunda o okuldan ayrıldım yine yazlıktayım haber geldi habire yahşi lisesine yazıldın dediler.
    Burda iyi geçti okul hayatım idare ettim anlicağınız.
    Ama yinede anlaşamıyorum babamla.Annemi seviyorum en çok ama o da bazen dengesizleşiyor.
    Bizim baba tarafı yüzünden zamanında çok sorun yaşadık ben bu şekilde aklı başında biri olduğum için bile dua ediyorum.
    Çok şerefsiz kansız insanlar vardı baba tarafında.Gözü hep mal mülk te olanlar var.Özellikle babamın kardeşleri 2 halam var onlar.İkisinden de nefret ediyorum.Artık hiç görüşmüyoruz.
    Neyse ki yaş geldi 20 ye artık okul bitsin doğru askere gidicem uzaklaşıcam benim için en iyisi bu olucaktır.
    Bu arada lise hayatım çok uzun sürdü siz düşünün bu sene son senem hazırlıktı falan hayatımdan seneler gitti.
    İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Er-Yil -- 6 Şubat 2010; 16:43:54 >

• babamla aram pek yok hatta hiç yok sokakta duran herhangi bir adam bile bana babamdan daha yakın

bu yüzden onunla ilgili olarak pek bir anım yok zaten aramızda geçen 19 sene boyuncada vasatı aşamadık bizde ona yol verdik şuan anneme ve 2 kardeşime ben bakıyorum şimdi daha mutlular
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mp3DeLiSi

quote:

Orijinalden alıntı: DuYGuN-Emre

pek muhabbetimiz yok

mrb mrb

bu iyimiş la
  • Pek iyi değildir. Oturup uzun uzun konuşmayız. Selamlaşmak ve bazı durumlarda konuşmaktan (tartışmaktan) ibaret bir iletişimimiz var.
  • Tatil de veya okul olduğunda hiç farketmez saat 10.00 oldumu hadi yatağa der.Sinirlenip odama giderim bilgisayar başında otururum o zaman bu seferde yanıma gelip yüzünü göremiyoruz gel az içeri der gider otururum 2 kelime konuşmaz genelde dediğim dediktir onu dedeme benzetiyorum ve ona benzemekten korkuyorum açıkçası.İlerde bir oğlum olursa onunla arkadaş gibi olmaya çalışıcağım.
  • Benimde aram pek yoktur.Oturup konuşmayız.Hatta gün içersinde birbirimizi görsek bile hiç konuşmadığımız bile oluyor.Hiç bir zaman baba-oğul sıcaklığı hissetmedim.Çocuğum olursa ben ölye olmama özen göstericem.
  • iyidir aram...içeriz ara sıra birlikte...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Colossus_

Tatil de veya okul olduğunda hiç farketmez saat 10.00 oldumu hadi yatağa der.Sinirlenip odama giderim bilgisayar başında otururum o zaman bu seferde yanıma gelip yüzünü göremiyoruz gel az içeri der gider otururum 2 kelime konuşmaz genelde dediğim dediktir onu dedeme benzetiyorum ve ona benzemekten korkuyorum açıkçası.İlerde bir oğlum olursa onunla arkadaş gibi olmaya çalışıcağım.

Aynen.Bu dünyada maneviyat her zaman daha önemli.
    Bende ilerde bi ailem olursa eğer cocuğuma o şekilde davranmicam.
    En güzel iki arkadaş olmak.
  • Aynı evde yaşıyoruz....Bayramdan bayrama görüşmüşlüğümüz vardır.Günlük yaşamda pek denk gelmeyiz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: FREE-4

quote:

Babamla aram çok iyidir. Kafama estikçe gider mezarına sohbet ederim. Dua okumasam bile karşılıklı muhabbet ederiz. Arada annemi çekiştiririz falan. O bana ebedi hayatta yaşadığı tecrübelerini anlatır hatta geçen ay gittiğimde dedemle karşılaşmışlar onu anlatıyordu. Sonra mezarındaki otları falan temizlerim o da bana yeter hadi eve git kar yağıyor üşüme der bende onu mezarında uyuması için bırakıp evime yanlızlığıma dönerim.

sabah sabah tüylerim diken diken oldu mekanı cennet olsun saygılarımı sunuyorum ellerinden öpüyorum babasızlığı heralde kaybedenler anlar.Bir erkek ne zaman adam olur ne zaman büyür biliyormusunuz ? babası ölünce...

Başın sağolsun kardeşim. Benimde babam vefat etti 1 hafta oldu.Babasızlığın ne olduğunu cok iyi anlıyorum. Mekanı Cennet olsun babalarımızın..

• kötü , kötü , kötü i kötü,kötü , kötü , kötü , kötü , kötü , kötü , kötü ,

bir türlü anlaşamıoruz sürekli tartışıoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet.Refik

quote:

quote:

Başın sağolsun kardeşim. Benimde babam vefat etti 1 hafta oldu.Babasızlığın ne olduğunu cok iyi anlıyorum. Mekanı Cennet olsun babalarımızın..

Saolun arkadaşlar. Ahmet seninde başın sağolsun kardeşim daha acın taze Allah sabır versin. Burada babamla aram kötü sürekli kavga ediyorum diye hayıflananların çoğu eminim benden küçük o yüzden bir abi tavsiyesi vereyim, 2.5 sene oldu babamı kaybedeli ve şunu çok net anlıyorum.
    Onun şu an içerde her zamanki gibi televizyon seyretmesini veya pc başında oturmasını o kadar çok özlüyorum ki. Üstelik çoğu zaman babamla kavga ederiz tartışma da değil yalanda değil az dayağını yemedim ama şimdi kafama dank ediyor onun aslında iyi ya da kötü bir şekilde aslında benim iyiliğim için yapıyordu bunları.
    Şuan sahip olduğum telefona, bilgisayara hatta oturduğum büyük odaya sahip olamayacaktım babam yaşasaydı bu kadar masraf etmeme izin vermeyecekti çoğu şeyimi kısıtlayacaktı büyük ihtimalle fakat inanılmaz bir yokluk içindeyim son 2 senedir. Bunu burada anlatamam.
    Ne olursa olsun genede yanımda olmasını isterdim o yüzden arkadaşlar kıymetini bilin anne babanızın. Şu an bir annem kaldı aklıma bile getirmek istemiyorum annemi de kaybettiğimi. O yüzden burada kavga ediyoruz sürekli nefret ediyorum falan diyen arkadaşlar umarım anne babalarının kıymetini bilirler. Emin olun ne kadar kızsanızda bu duruma gelince emin olun 7/24 kavga edelim ama yanımda olsun diyorsunuz.
    Uzun süredir inanılmaz bir boşluk yaşıyorum ve o boşluğun yeri dolmuyor çalışıp para kazansamda onun istediği şekilde üni. gitsemde, istediğim şeyleri yapabilme fırsatı yakalasamda o boşluk dolmuyor anasını satayım. Dolmayacakta dolamaz çünkü.

• Şöyle bir baktım da forumun %90'ı sorunlu babayla. Çok kötü bir olay, ama sizin çocuklarınız bunları yaşamayacak (umarım..).
    Belki de bir geçiş dönemidir?..

Bu arada babam (baba-(m) iyelik eki? ho? ne arar la iyelik eki orda) 30 küsürlü yaşlarda ayarladığı 16 (yazıyla on altı) yaşındaki -annemi aldattığı- liseli sevgilisiyle evlenicek. Şu anda 44 yaşında. Ömrümde böyle sübyancı bir insan görmedim.

Ne kadar safmışım ben yahu..

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet.Refik

quote:

quote:

Başın(ız) sağolsun. Baba babalık yapabildiyse kaybı çok ağır geliyor insanlara.. Mekanları cennet olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abstros -- 6 Şubat 2010; 18:17:56 >

• 15 seneyi geçti görmüyorum...Kendisi Amerika'da yaşıyor...Anne-baba ayrı ve beni hiç anlamadı anlamıyor..Mesafe ve ayrılıkde olunca yıllardır bunlar normal geliyor aslında ama gene de diretiyor anlamamakta ve emirden ve zorlamakdan baska birsey konusulmuyor irtibatda oldugumuzda..Ve bana sacma sapan seylerle geliyor..bende ondan hicbir babalık ve hicbirsey istemedigimi soyledim ve baya kotu sekilde telefon gorusmesinden sonra 2 sene olucak gorusmuyoruz..İnsan kendine de kızıyor ona da kızıyor ama elden birsey gelmez oluyor oldu bitti..Annem bana fazlasıyla yetiyor elbetde ama keske bende arkadaslarım gibi arkadasca dertlesebilsem aglıyabılsem kızlardan kazık yedigimde onla icebilsem mesela..Belki yıllar sonra..Kim bilir...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.