Şimdi Ara

Babası emekli olduğu halde çalışmaya devam edenler(KYK)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
12.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kyk bursu başvurusunda babanızın mesleği,geliri,ailenizin ek geliri kutucuklarını nasıl dolduracağız bilen var mı?

• aylık diğer gelirler kısmı var sanırım orayı kullanıcaksın ama emin değilim istersen bir ara ösym yetkililerini
  • ben de aynı durumdayım o yüzden hala başvuru yapmadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı durumda olan yok mu hiç?

Banada lazım bu bilgi..
  • bugün sabah aradım sordum kyk yı.
    mesleği emekli olarak seçiceksin (yaşlılık emekliliği)
    diğer gelirler kısmınada çalıştığı yerden aldığı parayı ekliyeceksin.
    sana burs kredi veya yurt çıktığında diğer gelirler kısmında eklediğin parayıda belgeleriyle doğrulayacaksın.
    bana söylenen bu kyk tarafından
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinerden

bugün sabah aradım sordum kyk yı.
    sana burs kredi veya yurt çıktığında diğer gelirler kısmında eklediğin parayıda belgeleriyle doğrulayacaksın.

teşekkürler.
  • Babanin sadece resmi olarak kazandigi paralari ekle. Muhtemelen sigortasiz calisiyor (emekli sonucta) ve garanti maasi yok. O diger ucreti bos biraksan da olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

"sana burs kredi veya yurt çıktığında diğer gelirler kısmında eklediğin parayıda belgeleriyle doğrulayacaksın. "

Ben bu kısıma takıldım. Babam emekli ve işyerimiz var yani esnaf. Gelirimiz belli olmuyor. Ben nasıl doğrulayacağım bunu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~MidNiqT.

quote:

"sana burs kredi veya yurt çıktığında diğer gelirler kısmında eklediğin parayıda belgeleriyle doğrulayacaksın. "

Ben bu kısıma takıldım. Babam emekli ve işyerimiz var yani esnaf. Gelirimiz belli olmuyor. Ben nasıl doğrulayacağım bunu ?

benim babamda emekli ve dükkanımız var muhasebeciyle konuştuş geçen sene haziran ayından bu hazirana kadar olan geliri 12 ye bölüp yazın dedi. yani geçen seneki ortalama kazancı yazdık sende aynısını yap bence belge olarakta vergi levhası yeterli olacaktır

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ~MidNiqT.

quote:

benim babamda emekli ve dükkanımız var muhasebeciyle konuştuş geçen sene haziran ayından bu hazirana kadar olan geliri 12 ye bölüp yazın dedi. yani geçen seneki ortalama kazancı yazdık sende aynısını yap bence belge olarakta vergi levhası yeterli olacaktır

Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. Yarın bi gidip konuşayım muhasebeciyle.

• benim annem haziran ayında ev hamını idi. ama dün adına şahıs firması açtık. evde yaptıgı tekstil ürünlerini satmak için. haziran 2013 sordugu için ev hanımı seçmem gerek yoksa ne seçmeliyim. firma daha dün kuruldu. ve sadece ev yapılan tekstil ürünleri satılıyor. bu soruma acil cevap verin lütfen ?
  • Resmi olarak bir yerde çalıştığı gözükmediği için sadece emekli demen yeterli olacaktır diye düşünüyorum, ben öyle yaptım.
  • Eğer emeklilik varsa diğer işte çalışması garanti değil onun için o gelir yazılmasa da olur.
  • hayır resmi olarak alıyor maaşı. biz şey yaptık mesleği emekli yazdık. maaşına emekli maaşını yazdık. çalıştığı yerden aldığı geliri de diğer gelirler kısmına yazdık. yazmama gibi bi durumumuz yok zaten öyle laf olsun diye çalışmıyo.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.