Şimdi Ara

BABY TV YI NASIL IZLEYEBILIRIM? YARDIM LUTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
6.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    KUCUK COCUGU OLANLAR BILIR, COCUKLAR BABY TV DEN COK HOSLANIRLAR. BIZIM COCUKLAR DA BU KANALI IZLIYORLARDI FAKAT GUNCELEMEK ICIN BIR UYDUCUYA RECEIVER'I GOTURDUM. EVE GELDIGIMDE BABY TV ARTIK CEKMIYORDU. TOPLAM 4 ADET BABY TV VAR AMA HICBIRI GOSTERMIYOR. FAKAT BAZI ARKADASLARIMDA BU KANAL HALA IZLENIYOR.
    BABY TV YI NASIL BULABILIRIM, YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM
    TESEKKURLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devrim1972 -- 28 Kasım 2006; 11:18:56 >

• en basit yol digiturk ü ara sor.
  • 00 7c 00 8 identinin sifresini gir seyret...
  • pardon, benım receiver bılgım pek yok.
    o yazdıgın sey nedır? bır de nasıl gırcez?
    bıraz daha acık anlatırsan sevınırım.
    (bende dıgıturk yok, uydu alıcısı var)
    quote:

Orjinalden alıntı: EKUREL

00 7c 00 8 identinin sifresini gir seyret...
  • baktım şu anda açıkmış.anlayan birine götür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekno06 -- 29 Kasım 2006; 16:21:32 >
  • DOSTUM YAPABİLECEĞİN TEK ŞEY VAR HEMEN BİR DİGİTÜRK ABONESİ OLMAK YOKSA İLLEGAL YOLLARDAN BABY TV Yİ İZLEMEN ÇOK ZOR. BABY TV DİGİTÜRK KANALIDIR.BU YAZ REKLAM AMAÇLI BİR SÜRELİĞİNE AÇIKTI AMA ARTIK KAPALI YANİ ŞİFRELİ KANAL.ŞİFRESİNİDE ÖYLE YAZILIMLA FALAN ÇÖZMEN ÇOK ZOR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defrecmantasyon -- 29 Kasım 2006; 18:31:44 >
  • hotbirdde 10971 V 27500 frekansında açık.6 dil seçeneği içinde Türkçede var. ya iyi bir araştırma yapıp son yazılımı yüklersen olur.yada direk uyducuya götür olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YARDIM EDIN LA
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Baby tv su anda son yazılımla izlenebilmekte..Ayrıca da uzun zamandır izlenebildiğini söyleyeyim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: defrecmantasyon

DOSTUM YAPABİLECEĞİN TEK ŞEY VAR HEMEN BİR DİGİTÜRK ABONESİ OLMAK YOKSA İLLEGAL YOLLARDAN BABY TV Yİ İZLEMEN ÇOK ZOR. BABY TV DİGİTÜRK KANALIDIR.BU YAZ REKLAM AMAÇLI BİR SÜRELİĞİNE AÇIKTI AMA ARTIK KAPALI YANİ ŞİFRELİ KANAL.ŞİFRESİNİDE ÖYLE YAZILIMLA FALAN ÇÖZMEN ÇOK ZOR.

baby tv digitürkün kanalı değil, karıştırdın heralde digitürkün kanalı jojo.
  • hotbird de sanırım son yazılım emukey vs. ile seyrediliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: devrim1972

pardon, benım receiver bılgım pek yok.
    quote:

receiverinin markasi ne...
  • sunny 7011 ile izlenir mi?
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: devrim1972

pardon, benım receiver bılgım pek yok.
    quote:

receiverinin markasi ne...
  • bence d-smart al onda da luli tw var aynı şey hiç olmassa bikere para ödüyosun kurtulursun hemde kanalları gayet iyi
    ayrıca yarın kampanyasıda varmış eskiyi götür yeniyi getir diye hiç kaçırma derim
  • hacı aydın doğana o parayı vermem de çocuğa izletmemde.
    o adamın ben.......
    quote:

Orjinalden alıntı: natrix

bence d-smart al onda da luli tw var aynı şey hiç olmassa bikere para ödüyosun kurtulursun hemde kanalları gayet iyi
    ayrıca yarın kampanyasıda varmış eskiyi götür yeniyi getir diye hiç kaçırma derim

• redline 14500xxt rahat izleniyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: defrecmantasyon

DOSTUM YAPABİLECEĞİN TEK ŞEY VAR HEMEN BİR DİGİTÜRK ABONESİ OLMAK YOKSA İLLEGAL YOLLARDAN BABY TV Yİ İZLEMEN ÇOK ZOR. BABY TV DİGİTÜRK KANALIDIR.BU YAZ REKLAM AMAÇLI BİR SÜRELİĞİNE AÇIKTI AMA ARTIK KAPALI YANİ ŞİFRELİ KANAL.ŞİFRESİNİDE ÖYLE YAZILIMLA FALAN ÇÖZMEN ÇOK ZOR.

alakası bile yok illegal yollardan 2 senden beri rahatça hemde türkçe olarak izleniyor sorun arkadaşım recevırında
  • Arkadaşım, "Baby TV Artık Çekmiyordu" Diye Birşey Yoktur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.