Şimdi Ara

babylon.com sunucusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    çeviri programı babylon.com sunucusuna bağlanamıyorum galiba siteyle iletişimim engellendi herşeyi denedim ancak bi türlü bağlantı yapamıyorum(çeviri işlemi için siteyle bağlantının açık olması gerekmekte)... amacım yeniden bağlantıyı sağlayabilmek-proxy araçları olmadan-bu mümkünmüdür?
    yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..saygılar..

• a.s Diger arkadaslar bu konuya Neden Cevap Vermedi Anlamiyorum.
    Yalnız Sorun Sende Degil Var Olan sunucuda Eger Çökmüş ise sen Proxyde kullansan Dns de Kullansan farketmeyecektir.
    Baska bir ceviri Sitesi Veya Babylon Ceviri Programını İndire Bilirsin
    Kolay Gelsin
  • youtube a falan girebiliyo musun?
  • Ben de aynı şekilde sunucuya bağlanamıyorum.kablo internetim var fakat yurtdışı çıkışlarında falan bir sorunum yok..
  • sitede problem var..
  • bende de açılmıyor. herhalde sorun sitede
  • kesinlikle sunucuda bir problem yok arkadaşlar; sanırım banlandık,,ayrıca youtube sorunsuz girebiliyorum ve babylon.com proxy siteleriyle rahat açılıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesut18 -- 26 Ekim 2007; 10:59:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    http://www.imdb.com açılmıyor ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kullandığım Babylon da hiçbir sorun yok. Aradığım bir sözlüğü online hem başka bir dile çeviriyor hemde tercüme ediyor.
  • offline sozluk yukle internetsizde kullanirsin
  • Bende de açılmıyor (Ankara)
  • bendede açılmıyor (Ankara)
  • Türkiye'den erişim yasaklanmış arkadaşlar. Az önce proxy ile girebildim. Ayrıca programı da proxy ile bağlayınca İngilizce-Türkçe ya da wikipedia içinde arayabildi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tora

Türkiye'den erişim yasaklanmış arkadaşlar. Az önce proxy ile girebildim. Ayrıca programı da proxy ile bağlayınca İngilizce-Türkçe ya da wikipedia içinde arayabildi.

işte bu kötü haber..Neden hep böyle yasaklamalar Türkiye ye yapılır ne istiyor bu adamlar...
  • Şu an erişilebiliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tora

Şu an erişilebiliyor

evet.. harika..
  • Arkadaslar Babylon nasil ilac yapiyorsunuz?
    7 gunluk deneme surumu kullaniyorum
    ne yaptiysam olmadi
    Pm atabalirmisiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.