Şimdi Ara

Bacağımda uyusma var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son 2 gündür sol bacağımda bir uyusma var çok şiddetli değil özellikle otururken daha fazla bu neden olur bilgisi olan var mı dün ve önceki gün evde kendim spor yapmıştım sınav mekik barfiks falan bide 2 gün önce hali saha yapmıştım onla bi ilgisi olabilir mi uyusma dizimin altı ile ayak bileğime kadar dediğim gibi çok şiddetli değil ama rahatsız ediyor

• Merhaba diz bölgesinde sinir tuzaklanmış olabilir bacağınızı bükmeden sürekli uzatın. Mutlaka b12 alın. Eğer 1 hafta içinde geçmezse bir nöroloji uzmanına muayene olmanızı öneririm.

• Sombreness S kullanıcısına yanıt

Teşekkürler

• Lumbar bölgede fıtık,

Erken teşhis konmazsa felç kaçınılmaz...

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

Hocam internette arastirdim hiçbir belirti bana uymuyor nerdeyse

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

yok daha neler. Fıtığın felcin primer sebebi değildir.

• Eaststreetz kullanıcısına yanıt

Hocam bu kisi daha önceki sorularimdan birine de böyle abartılı cevaplar vermiş amacı insanları korkutmak mi anlamadım

• Yiğitttefee kullanıcısına yanıt

Boş yapmış. Sıkıntı yok. Fıtık kas grubunda güç kaybına sebep olabilir ama total felç şu ana kadar görmedim. İstisna denilebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eaststreetz

Boş yapmış. Sıkıntı yok. Fıtık kas grubunda güç kaybına sebep olabilir ama total felç şu ana kadar görmedim. İstisna denilebilir.

Eyvallah hocam şikayetim geçti zaten

• Yiğitttefee kullanıcısına yanıt
    ne kadar sürede geçti

mesela 20dk sandalyede oturduktan sonra kalkarken sol bacağımda uyuşma oluyor veya tuvalette otururken de oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.