Son 2 gündür sol bacağımda bir uyusma var çok şiddetli değil özellikle otururken daha fazla bu neden olur bilgisi olan var mı dün ve önceki gün evde kendim spor yapmıştım sınav mekik barfiks falan bide 2 gün önce hali saha yapmıştım onla bi ilgisi olabilir mi uyusma dizimin altı ile ayak bileğime kadar dediğim gibi çok şiddetli değil ama rahatsız ediyor |
Bacağımda uyusma var
-
-
Merhaba diz bölgesinde sinir tuzaklanmış olabilir bacağınızı bükmeden sürekli uzatın. Mutlaka b12 alın. Eğer 1 hafta içinde geçmezse bir nöroloji uzmanına muayene olmanızı öneririm.
-
Teşekkürler
-
Lumbar bölgede fıtık,
Erken teşhis konmazsa felç kaçınılmaz...
-
Hocam internette arastirdim hiçbir belirti bana uymuyor nerdeyse
-
yok daha neler. Fıtığın felcin primer sebebi değildir.
-
Hocam bu kisi daha önceki sorularimdan birine de böyle abartılı cevaplar vermiş amacı insanları korkutmak mi anlamadım
-
Boş yapmış. Sıkıntı yok. Fıtık kas grubunda güç kaybına sebep olabilir ama total felç şu ana kadar görmedim. İstisna denilebilir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: EaststreetzBoş yapmış. Sıkıntı yok. Fıtık kas grubunda güç kaybına sebep olabilir ama total felç şu ana kadar görmedim. İstisna denilebilir.
Eyvallah hocam şikayetim geçti zaten
-
ne kadar sürede geçti
mesela 20dk sandalyede oturduktan sonra kalkarken sol bacağımda uyuşma oluyor veya tuvalette otururken de oluyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X