Şimdi Ara

Bacak kıllarını kısaltmak :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    böyle bir sürü başlık var biliyorum ama yeni görüşler deneyimler vardır diye sormak istedim. 22 yaşındayım, bacaklarım çok kıllı, yazlık yerlerde şort vs giyiyorum yine ama İstanbul'da da giyesim var, ama biraz kısaltsam iyi olacak. Daha önce üst tarafta göğüs kıllarımı biraz kısaltmıştım ayarlı makinayla, şimdi bacaklarımı da öyle yapsam mı diye düşünüyorum.

Bu makinayla kesince daha çok uzar muhabbetine ne diyorsunuz? Göğüs kıllarımda falan biraz daha siyahlaşma artma var sanki ama kısaltınca iyi yine :D zaten rahatsız olduğum için yapacağım, 3-5 ayda bir falan kısaltınca oluyor.. Ama tersini söyleyecek var mı hani bi sormak istedim. Çünkü çok da olmadı böyle kese kese ileride feci bir hale gelir miyim merak ediyorum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rodriguez2 -- 6 Mayıs 2013; 0:14:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rodriguez2

Selam arkadaşlar,
    böyle bir sürü başlık var biliyorum ama yeni görüşler deneyimler vardır diye sormak istedim. 22 yaşındayım, bacaklarım çok kıllı, yazlık yerlerde şort vs giyiyorum yine ama İstanbul'da da giyesim var, ama biraz kısaltsam iyi olacak. Daha önce üst tarafta göğüs kıllarımı biraz kısaltmıştım ayarlı makinayla, şimdi bacaklarımı da öyle yapsam mı diye düşünüyorum.

Bu makinayla kesince daha çok uzar muhabbetine ne diyorsunuz? Göğüs kıllarımda falan biraz daha siyahlaşma artma var sanki ama kısaltınca iyi yine :D zaten rahatsız olduğum için yapacağım, 3-5 ayda bir falan kısaltınca oluyor.. Ama tersini söyleyecek var mı hani bi sormak istedim. Çünkü çok da olmadı böyle kese kese ileride feci bir hale gelir miyim merak ediyorum :D

Dostum selam,
    Sana önerim lazer imkanın warsa 2-3 seans git biraz azalır. Makina konusuna gelirsem evet kesinlikle kodumunun makinası maalesef kılları azdırıyor resmen onedenle ona göre davran

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.