Şimdi Ara

bacak kıllarıyla alakalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ayaklarımdaki kılların çok uzamasından şikayetçiyim (yaklaşık 4 cm) oha demeyin oluyor bu kısalttım şu anda uzamıyor 3 haftadır gayet güzel gidiyor fakat bu konuyla alakalı 2 sorum var.
    1-) Çeşmede oturuyorum ve bayada güneşli bir yer bana yazın kıl köklerinin güneşten tahrip olup sararıp döküleceğini söylediler bu doğrumudur ? (tüm kıllar dökülmeyecek elbet ama bir kısmının döküleceğini söylediler )
    2-) babam seneler geçtikçe kıllaırn döküleceğini yerine daha kısa kılların çıkacağını söyledi sizce bu mümkün olabilirmi ?

ayrıca,
    hali hazırda kısayken bi ağda yapıp üstüne bioder tüy azaltıcı kullanırsam 1-2 ay sonra daha seyrek çıkıyormuş denemek istiyorum.
    YAŞ-18

• Ağda falan yapma bir tane saç kesme makinesi al 3e vur yaz boyu yeter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 'Sefa

Ağda falan yapma bir tane saç kesme makinesi al 3e vur yaz boyu yeter

aldım makinayı 3e vurdum şu an gayet güzel ve erkeksi duruyor hoşumada gidiyor aslında ama 4 cm olunca mağara adamı gibi oluyorum sakalım çıkmıyor ayaklaramı gidiyor o anlayamadım :)
  • http://www.youtube.com/watch?v=ykYdrXGoRXc
    Abiler bu konuyada çözüm buldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: InMyDarkestHour

quote:

Orijinalden alıntı: 'Sefa

Ağda falan yapma bir tane saç kesme makinesi al 3e vur yaz boyu yeter

aldım makinayı 3e vurdum şu an gayet güzel ve erkeksi duruyor hoşumada gidiyor aslında ama 4 cm olunca mağara adamı gibi oluyorum sakalım çıkmıyor ayaklaramı gidiyor o anlayamadım :)

AGA USTURA VE TIRAŞ KÖPÜHÜYLE KISALTA BİLİRSİN
  • Yer problem işte istanbulda kapriyi falan 3 ay giyersin zaten 3 ayda uzamıyor bile bcak kılları kışında uzasın stediği kadar :)

• git lazerle aldır 10 sene rahat et
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çene geriliği var mı
    geçen yıl açıldı
    Omuz Bacak aynı gün (soru)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sizce güneşten etkilenirmi kıl kökleri tahrip olur kıllar sararıp seyrekleşir dediler burdada çok sağlam güneş olunca umutlanıyor insan ? fikirleriniz nedir ?
  • quote:

sizce güneşten etkilenirmi kıl kökleri tahrip olur kıllar sararıp seyrekleşir dediler burdada çok sağlam güneş olunca umutlanıyor insan ? fikirleriniz nedir ?

Güneşin kıl falan dökeceğini sanmıyorum

• quote:

sizce güneşten etkilenirmi kıl kökleri tahrip olur kıllar sararıp seyrekleşir dediler burdada çok sağlam güneş olunca umutlanıyor insan ? fikirleriniz nedir ?

Hayatımda böyle saçmalık görmedim.

O zaman hiçbirimizin saçının olmaması lazım ? Mağarada yaşamıyoruz akşama kadar güneşin altındayız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amon Amarth

quote:

Hayatımda böyle saçmalık görmedim.

O zaman hiçbirimizin saçının olmaması lazım ? Mağarada yaşamıyoruz akşama kadar güneşin altındayız.

• quote:

arkadaşlar ayaklarımdaki kılların çok uzamasından şikayetçiyim (yaklaşık 4 cm) oha demeyin oluyor bu kısalttım şu anda uzamıyor 3 haftadır gayet güzel gidiyor fakat bu konuyla alakalı 2 sorum var.
    1-) Çeşmede oturuyorum ve bayada güneşli bir yer bana yazın kıl köklerinin güneşten tahrip olup sararıp döküleceğini söylediler bu doğrumudur ? (tüm kıllar dökülmeyecek elbet ama bir kısmının döküleceğini söylediler )
    2-) babam seneler geçtikçe kıllaırn döküleceğini yerine daha kısa kılların çıkacağını söyledi sizce bu mümkün olabilirmi ?

ayrıca,
    hali hazırda kısayken bi ağda yapıp üstüne bioder tüy azaltıcı kullanırsam 1-2 ay sonra daha seyrek çıkıyormuş denemek istiyorum.
    YAŞ-18

Gel sarılalım kardeşim

aynı sorun bendede var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.