Şimdi Ara

Bacak kıllarını nasıl kısaltırım?(Kısalttım SS geldi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
3
Favori
16.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler malumunuz yaz geldi ve vücut olarak başarılı gireceğim gibi gözüküyor yaza.Ancak bir sıkıntım var:bacak kılları.
    Şimdi bana öyle bir şey önerin ki kestiğimde tekrar çıksın ama öncekinden az çıksın.Aynı zamanda da kısaltıldığı zaman tavuk derisi gibi bomboş durmasın.Yani kıl olsun ama şu anki halimden az olsun.

Makina mı kullanayım yoksa jilet mi?
    Bu arada hazır yeriyken sorayım: jileti bıyığın veya sakalın uzandığı yerin tersine mi kesmek daha iyidir yoksa dikine mi?
    quote:

Tarak uzerine makinayi koydum,oyle hallettim.Oh be rahatlik varmis cidden agirlik yapiyormus onu anladim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bamya Avcisi -- 16 Mayıs 2013; 23:28:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• up

• Lazerle alıyorlar diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jexon17

Lazerle alıyorlar diye biliyorum

Amacım aldırmak değil kısaltmak.Yani belli olsun da biraz az belli olsun mantığı.

• Makinaya tarağı takıp kesiyorum,hem karı bacağı gibi olmuyor bacağın.kıl oluyor en azından.1 aya da seninki gibi tekrar oluyor işte
  • kesmeye gerek bile yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jexon17

Lazerle alıyorlar diye biliyorum

Evet. Lazerle seyreltebilirsin de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 16 Mayıs 2013; 17:08:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • makinayla 2 numaraya vur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charlie Chaplin

Makinaya tarağı takıp kesiyorum,hem karı bacağı gibi olmuyor bacağın.kıl oluyor en azından.1 aya da seninki gibi tekrar oluyor işte

İyimiş bu taktik bunu deneyebilirim.

• hiç makinayla onunla bununla uğraşma, hele ağda felan sakın deneme çok fazla acı çekersin + kısa sürede tekrar uzuyor... En iyi çözüm çakmakla yakmak... Çakmağı tutuşturduktan sonra hızlı bir şekilde üzerinden geç...
  • quote:

Orijinalden alıntı: NewtonunKafasınaDüşenElma

hiç makinayla onunla bununla uğraşma, hele ağda felan sakın deneme çok fazla acı çekersin + kısa sürede tekrar uzuyor... En iyi çözüm çakmakla yakmak... Çakmağı tutuşturduktan sonra hızlı bir şekilde üzerinden geç...

Adamı duman edecen
  • quote:

Orijinalden alıntı: esrar006

quote:

hiç makinayla onunla bununla uğraşma, hele ağda felan sakın deneme çok fazla acı çekersin + kısa sürede tekrar uzuyor... En iyi çözüm çakmakla yakmak... Çakmağı tutuşturduktan sonra hızlı bir şekilde üzerinden geç...

Adamı duman edecen

doğrusunu söylemek gerekirse saman alevi gibi tutuşuyor ancak en iyi ve hızlı çözüm bu... Traş ederse kaşıntıdan duramaz 1-2 hafta...

• Yaklaşık 7 dakikadır hem sorunu anlamaya çalışıyorum acaba cidden yazdığını mı sormak istedin diye, hemde gülüyorum Ne içtin sen emmioğlu iyi misin gerçekten yoksa dalga mı geçiyorsun? Dünyanın neresinde görülmüş bacak kılının jiletle makinayla kesildiği? Ne kadar çok olursa olsun ne olacak, erkekliğin 2. simgesidir kıllar. Saçmalamayalım lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fraufmann019 -- 16 Mayıs 2013; 17:23:09 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: esrar006

quote:

Adamı duman edecen

doğrusunu söylemek gerekirse saman alevi gibi tutuşuyor ancak en iyi ve hızlı çözüm bu... Traş ederse kaşıntıdan duramaz 1-2 hafta...

Bilmiyorum denemedim tehlikeli tutuşursa alevlenir kül olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Fraufmann019

Yaklaşık 7 dakikadır hem sorunu anlamaya çalışıyorum acaba cidden yazdığını mı sormak istedin diye, hemde gülüyorum Ne içtin sen emmioğlu iyi misin gerçekten yoksa dalga mı geçiyorsun? Dünyanın neresinde görülmüş bacak kılının jiletle makinayla kesildiği? Ne kadar çok olursa olsun ne olacak, erkekliğin 2. simgesidir kıllar. Saçmalamayalım lütfen

Dostum rahatsız ediyor beni.Futbol da basketbol da oynuyorum,rahatsızlık veriyor bana.

• O zaman dia'sa da falan satılıyo böyle bi sıvı bişey. Sürüyosun bi de sopa gibi bişeyi var onla topluyosun kılları. Yalnız geri çıkıyo onu söyleyeyim.
    Yada direk ağda.
  • ara makas at
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charlie Chaplin

Makinaya tarağı takıp kesiyorum,hem karı bacağı gibi olmuyor bacağın.kıl oluyor en azından.1 aya da seninki gibi tekrar oluyor işte

Bende bu sekilde almayi dusunuyorum yazin, uzadiginda daha sert veya gür mu oluyor ayni mi oluyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kopar elinle
  • Kıl dönmesi felan olur sakın yapma, bacak kıllarını kestiğin hemen belli olur çok dikkatle makineyle alabilirsin ama hiç gerek yok bence gayet normaller...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.