Şimdi Ara

bacalı kombi tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    75 m2 bahçe katı evimdeki kombi artık ticari ömrünü tamamladı. Sanırım 20 senelik bir demirdöküm kombi var. Evi satın aldığımda var lan kombi. İyi kötü bugüne kadar idare etti. Şimdi yeni bir kombi almak durumundayım ama sadece bacalı kombi tercih edebilirim.
    Halihazırda kombi tavsiyesi başlıkları var.Bunlara sondan başlayarak baktım. Ancak benim konum sanıyorum biraz spesifik, bacalı kombi modelleri oldukça az dolayısı ile bu konular içindeki tavsiyelerin hemen hç biri bana uymuyor.
    1500 TL ye kadar bacalı kombi öneriniz var mı?
    İlk elde Demirdöküm'ün Kalisto modeline baktım. 17.000 kcal/h, 20.000 kcal/h, 26.000 kcal/h modelleri var. En küçüğü bile bana uygun olur görüşündeyim. Evimdeki demirdöküm çok çok uzun süre dayandı ama yine de bir ön yargım var demirdöküm'e karşı.

Ayrıca bu değişiklikle beraber kalkınca ev sıcak olsun hayalimi gerçekleştirmek için programlı bir termostat almak istiyorum. Demirdökümün kendi termostatları, meselahttp://www.kombidukkani.com/?urun-222-DEMiRDOKUM-SD-5002-ODA-TERMOSTADI.html SD5002 model bir termostat ile bu konforu yakalayabilir miyim?

Teşekkürler.

• iyi günler,

Bacalı kombi hususunda İGDAŞ mevcut kombisini değiştirmek isteyenlere izin vermekte ve prosedürü biraz daha uzun tutmaktadır,
    Bacalı kombi tercih ederken emniyet sistemi gelişmiş bir kombi tercih etmeniz sağlığınız açısından faydalı olacaktır, şayet bacalı kombiler ortam havası kullanmaktadır, baca ile ilgili sıkıntılarda ev içersine bacı gazı sızabilmektedir,
    Alman menşeli firmalar bu konuda oldukça hassas ,
    Marka olarak Viessmann markasını gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz,

Selim Gülşen

Sentez Enerji

http://www.sentezenerji.net
  • bende bacalıa mecburum ne taktırdınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kombi tavsiyesi
    12 yıl önce açıldı
    Kombi Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.