Şimdi Ara

Back-up Battary for iphone

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar konuyu baya bi aradım ama bi türlü bulamadım forumda onun için yeniden açıyorum.

iphone için piyasada gezinen bir sürü back-up batarya var. bunlardan hangisi kullanışlı hangisi kaliteli bilen kullanan varsa lütfen tavsiyelerinizi yazabilir misiniz???

şimdiden teşekkürler tavsiyeler için...

• resimdeki ilgimi çekti
  • Geçen sene ben aşağıda Linkini verdiğim iPhone 4 için aldığım şimdi iPhone 4s ilede kullandığım kılıflı bataryayı kullanıyorum.Cok ta memnunum ebay dan almıştım.158 tl ye malolmuştu..

http://www.energizer.com/charging/inductive/Pages/default.aspx
  • Valla 1-2 sene önce ebayden çin malı bi back-up batarya aldım. gelir gelmez denedim. çalıştı. çekmeceye attım. 2 ay sonra ihtiyacım oldu çalışmadı. attım çöpe...

alırken dikkatli ol..
  • ben de onun için özellikle soruyorum. ankarada yaşıyorum baya bi yere sordum tanıdığım bir iki telefoncu da var. internetten al dediler piyasada bulabileceklerin kaliteli değil dediler. sonuçta bu yedek batarya dediğimiz zımbırtıyı iphone a takacaz iki gün sonra telefonu da bozacaksa gerek yok...

bu arada teşekkürler cevaplar için...

kullanan diğer arkadaşlardan da yorumlarını bekliyoruz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATAKAN2009

Geçen sene ben aşağıda Linkini verdiğim iPhone 4 için aldığım şimdi iPhone 4s ilede kullandığım kılıflı bataryayı kullanıyorum.Cok ta memnunum ebay dan almıştım.158 tl ye malolmuştu..

http://www.energizer.com/charging/inductive/Pages/default.aspx

bu linkini verdiğin alet iphone un şarjı bittiğinde otomatik olarak şarj mı ediyor tam olarak ne yaptığını anlayamadım ben..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kızıl Baron

Valla 1-2 sene önce ebayden çin malı bi back-up batarya aldım. gelir gelmez denedim. çalıştı. çekmeceye attım. 2 ay sonra ihtiyacım oldu çalışmadı. attım çöpe...

alırken dikkatli ol..

Batarya çöpe atılır mı be? Doğaya ne kadar zararlı biliyor musun?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    system of a down
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet kılıf olarak takıyorsunuz ve otomatik olarak şarj ediyor ben genelde seyahatlerde kullanıyorum kılıfı tam şarj edip bana 4 gün gidiyor..
  • quote:

Evet kılıf olarak takıyorsunuz ve otomatik olarak şarj ediyor ben genelde seyahatlerde kullanıyorum kılıfı tam şarj edip bana 4 gün gidiyor..

valla süpermiş o zaman tam şarjda 4 gün gidiyorsa mükemmelden biraz daha iyi olsa gerek :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ddd123

quote:

Evet kılıf olarak takıyorsunuz ve otomatik olarak şarj ediyor ben genelde seyahatlerde kullanıyorum kılıfı tam şarj edip bana 4 gün gidiyor..

valla süpermiş o zaman tam şarjda 4 gün gidiyorsa mükemmelden biraz daha iyi olsa gerek :)

Cok memnunum tavsiye ederım şu anda fıyatını bılmıyorum ebay.uk den alın ıngıltere çıkışlı eğer almak istersenız cunku ABD den alırsanız 20-30 gunde gelıyor.Ingıltere cıkışlı olursa 10 gunde gelır..Belkıde fıyatı düşmüştür şimdi
    bir yıl oldu aldığım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eylül2018 -- 31 Ocak 2012; 12:14:53 >
  • quote:

quote:

quote:

Cok memnunum tavsiye ederım şu anda fıyatını bılmıyorum ebay.uk den alın ıngıltere çıkışlı eğer almak istersenız cunku ABD den alırsanız 20-30 gunde gelıyor.Ingıltere cıkışlı olursa 10 gunde gelır..Belkıde fıyatı düşmüştür şimdi
    bir yıl oldu aldığım..

eywallah arkadaşım bilgiler için sağol... çok makbule geçti..

• quote:

quote:

quote:

quote:

bir yıl oldu aldığım..

eywallah arkadaşım bilgiler için sağol... çok makbule geçti..

Rica ederim..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.