Şimdi Ara

backtrack 3 veya wmvare yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1)laptop kullanıyorum,backtarack 2 problemsiz bir şekilde kablosuz ağ kartımı tanıyor.( ipw 3945).
    backtrack 3 hiçbir şekilde ağ kartımı görmüyor.(live cd veya wmvare altında)
    laptop benq joybook r55
    kart intel pro/wirless 3945abg

2)ayrıca backtrack 2 yi , wmvare workstation 6 altında nasıl çalışır?
    live cd ile başlatınca sorun olmayan kablosuz ağ wmware altıda donanımı bulamıyor.ne yapmam lazım

yukarıdaki 2 konudan herhangi birinde yardımcı olabilecek arkadaşlar yardımınızı bekliyorum.

• arkadaşlar hiçmi böyle bir sorunla karşılaşan olmadı :(
    yoksa bilen hiçkimsemi yok, lütfen yardımcı olabilecek arkadaşlar yardımını esirgemesin.tşk.
  • backtrack 3 kullanmayı kablosuz ağ şifresi kırmak için istiyorum,pardusta şifre işlemlerinin yapılamadığını duymuştum.vmware windows paketini indirdim( versiyon 6.0.3) xp işletim sistemim üzerine kurdum.backtrack 2 veya 3 cdlerini vmware üzerinden çalıştırmak istediğimde ipw 3945 olan wirles kartım görünmüyor. ama sadece backtrack 2 yi vm ware kullanmadan cdden başlattığımda sorunsuz çalışıyor.
    backtrack3 hiç bir şekilde kartımı tanımıyor.
    backtrack 2 yi vm ware üzerinden kartımı tanıyacak şekilde çalştırma konusunda yada backtrack 3 ü herhangi bir şekilde kartımı tanıyacak şekilde kullanmak istiyorum.başka öğrenmek istenilen ayrıntı varsa onuda yazabilirim.tşk.
  • bilgi için çok tşk. pardus yükledim şimdi onun üzerinde çalışıyorum.
  • usta wirelesi delme işlemi başarıya ulasırsa buraya yazarsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.