1)laptop kullanıyorum,backtarack 2 problemsiz bir şekilde kablosuz ağ kartımı tanıyor.( ipw 3945). backtrack 3 hiçbir şekilde ağ kartımı görmüyor.(live cd veya wmvare altında) laptop benq joybook r55 kart intel pro/wirless 3945abg
2)ayrıca backtrack 2 yi , wmvare workstation 6 altında nasıl çalışır? live cd ile başlatınca sorun olmayan kablosuz ağ wmware altıda donanımı bulamıyor.ne yapmam lazım
yukarıdaki 2 konudan herhangi birinde yardımcı olabilecek arkadaşlar yardımınızı bekliyorum.
arkadaşlar hiçmi böyle bir sorunla karşılaşan olmadı :( yoksa bilen hiçkimsemi yok, lütfen yardımcı olabilecek arkadaşlar yardımını esirgemesin.tşk.
backtrack 3 kullanmayı kablosuz ağ şifresi kırmak için istiyorum,pardusta şifre işlemlerinin yapılamadığını duymuştum.vmware windows paketini indirdim( versiyon 6.0.3) xp işletim sistemim üzerine kurdum.backtrack 2 veya 3 cdlerini vmware üzerinden çalıştırmak istediğimde ipw 3945 olan wirles kartım görünmüyor. ama sadece backtrack 2 yi vm ware kullanmadan cdden başlattığımda sorunsuz çalışıyor. backtrack3 hiç bir şekilde kartımı tanımıyor. backtrack 2 yi vm ware üzerinden kartımı tanıyacak şekilde çalştırma konusunda yada backtrack 3 ü herhangi bir şekilde kartımı tanıyacak şekilde kullanmak istiyorum.başka öğrenmek istenilen ayrıntı varsa onuda yazabilirim.tşk.
bilgi için çok tşk. pardus yükledim şimdi onun üzerinde çalışıyorum.
usta wirelesi delme işlemi başarıya ulasırsa buraya yazarsın