Şimdi Ara

BackTrack 4 Wlan sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Backtrack 4'de network çalıştırmak istediğimde aşağıdaki hatayı alıyorum. Acaba Wlan kartımı tanımıyormu ?

"/etc/init.d/networking start"

BackTrack 4 Wlan sorunu

• Konu hakkında bilgisi olan yokmu ? :S
  • birinin wep sifresi kirman icin yardim edecegini sanmiyorum, isin bitince b4'un yuzune bakmayacaksin neden insanlar zaman harcasin ki bunun icin?
  • yardım artık böylemi oluyo :S Sonradan bakmicak nasıl olsa diye sınanıyomu ? Wpa şifresi kırmaya çalışcam GPU ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasno

yardım artık böylemi oluyo :S Sonradan bakmicak nasıl olsa diye sınanıyomu ? Wpa şifresi kırmaya çalışcam GPU ile

Biz BackTrack'ın ne işe yaradığını bilmiyoruz mu sanki? Normal bir kullanıcı, içinde şifre kırma programları bulunan bir işletim sistemini yaygın olmadığı halde neden kullansın?
    Kusura bakma, bu konuda sana yardım edemeyiz.
  • Şifre kırcam diyorum zaten. Sizden istediğim yardım şifre kırmama yardım değilki. İşletim sistemiyle ilgili bi yardım. Sonrası önemli değil
  • quote:

Şifre kırcam diyorum zaten. Sizden istediğim yardım şifre kırmama yardım değilki. İşletim sistemiyle ilgili bi yardım. Sonrası önemli değil

Dalga mı geçiyorsun anlamadım gitti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    note 3 wifi & bluetooth problemi
    9 yıl önce açıldı
    win 11 pro wifi kopma sorunu
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tamam boşverin yardım edebilseydiniz edersiniz. Kasıtlı etmiyomuş gibi bi hava yok sizde
  •  BackTrack 4 Wlan sorunu

cin olmadan adam carpmak?
    burada biz komut yazalim sen gpu ile wpa sifrelerini zorla. var mi boyle bir sey? evet, mumkun. becerebiliyorsan yap b4 orada.
    buranin forum oldugunu hatirlatarak yaziklarimin sadece sana karsi oldugunu dusunme. arada sirada boyle backtrack konulari aciliyor. bundan sonra acmayi dusenen varsa fikir edinsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi positroN -- 20 Ekim 2010; 0:05:16 >

• Bu ekran resmi senin Driver sorunu yaşayıpta sorunu çözdüğünü göstermiyor. Benim wireless kartını NetStumbler bile görmüyor. Aslında bu konuyu açarkenki beklentim "Driver kurman gerek şurdan indirip şu şekilde kurucaksın" denmesi. Backtrackı indirmeden önce böyle bi sorun yaşayacağımı bildiğim için driverını indirmeye çalıştım. Madwifi-0.9.4.tar diye bişey indirdim ama nası kurulur bilmiyorum. Evet burası forum, sorulan sorulara "şifre kırman için sana yardım etmeyiz" denmeyecek bir yer.
  • quote:

Bu ekran resmi senin Driver sorunu yaşayıpta sorunu çözdüğünü göstermiyor. Benim wireless kartını NetStumbler bile görmüyor. Aslında bu konuyu açarkenki beklentim "Driver kurman gerek şurdan indirip şu şekilde kurucaksın" denmesi. Backtrackı indirmeden önce böyle bi sorun yaşayacağımı bildiğim için driverını indirmeye çalıştım. Madwifi-0.9.4.tar diye bişey indirdim ama nası kurulur bilmiyorum. Evet burası forum, sorulan sorulara "şifre kırman için sana yardım etmeyiz" denmeyecek bir yer.

Evet burası forum ama birinin şifresine rızası dışında erişmek suçtur.Sen YASADIŞI bir şey yapmak için yardım isteyip insanlar yanaşmayınca bozuluyorsun bu ne diyet bu ne lahana turşusu
    yasal olan driver sorununa gelince tar dosyaları rar gibi sıkıştırılmış dosya biçimidir bunu açtıktan sonra driverı kaynak kodundan derlemen gerekir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.