Şimdi Ara

Bacon nasil pisirilir (Detayli SS'li anlatim) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
1
Favori
11.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ve izâ tutlâ aleyhi âyâtunâ vellâ mustekbiran ke en lem yesma’hâ keenne fî uzuneyhi vakrâ(vakran), fe beşşirhu bi azâbin elîm(elîmin).

Ona ayetlerimiz okunduğu zaman, sanki onları işitmemiş, kulaklarında sağırlık varmış gibi, kibirlenerek yüz çevirir. (Ey Rasûlüm) sen de onu acıklı bir azab ile müjdele

Allah her günahı affeder samimi bir tövbe ile,senini için Allah tan hidayet diliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • HeLLsTeR kullanıcısına yanıt
    memeli grubunda domuz, senden çokta farklı değil yani. lise biyolojin bile yokken neyin kafası bu bilmişlik taslamak? sindirim sistemi diye bir şey duydun mu? vücuda karıştırıyormuş dışkıyı aşsldkasda. yaşını merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faulen -- 3 Nisan 2016; 23:26:14 >
  • The Outsider kullanıcısına yanıt
    bunu hangı kasap satıo acaba burda satsa bi kasap taşlarlar suikast duzenlerler adama :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faulen

memeli grubunda domuz, senden çokta farklı değil yani. lise biyolojin bile yokken neyin kafası bu bilmişlik taslamak? sindirim sistemi diye bir şey duydun mu? vücuda karıştırıyormuş dışkıyı aşsldkasda. yaşını merak ediyorum.

"... ve domuz... çünkü tırnaklıdır, fakat geviş getirmez. O size murdardır, bunların etinden yemeyeceksiniz ve leşlerine dokunmayacaksınız." (Tevrat, Tesniye, bab, 14/8)

Tavukların yediği pisliklerin yumurtanın kabuğuunu oluşturduğunu söyleyenler de var pek emin değilim fakat bilimsel olarak olmasa bile dinim bana bunu emrettiği için domuz etinden uzak durmak zorundayım. Görüşleriniz umrumda değil.
  • Enteresan.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Bacon nasil pisirilir (Detayli SS'li anlatim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cirrus- -- 4 Nisan 2016; 0:12:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: KuteKavun

Hocam istanbulda nerde bulabilirim. Eskiden buluyordum carrefourda artık yok?

Ben burdan aliyorum her turlu salam sosis bacon domuz mamulu var.

http://www.idealsalam.com/

quote:

Orijinalden alıntı: combomax309

bunu hangı kasap satıo acaba burda satsa bi kasap taşlarlar suikast duzenlerler adama :D

Istanbulda kasap ustte link var.

quote:

Orijinalden alıntı: Cirrus-

Enteresan
    Bu mesaja eklenen görseller:

Bacon nasil pisirilir (Detayli SS'li anlatim)

Yedikce yiyesin geliyor adamim eskiden bendede toplumdan asilanan bir tiksinclik olayi vardi. Ama bu tarz tabularla yasamamak lazim. Ki o mesajin zamaninda hala muslumandim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Outsider -- 4 Nisan 2016; 0:14:12 >

• Ye tabi canım. Yalniz turkiyede çok pahalı.

Epey pahallıymış hocam. Anadolu yakasında var mıdır acaba. Eskiden ne güzel carrefourda vardı nedense şuan yasak sanırım?

Bizimkilere söyledim olmazsa çok canımız isterse uğrayıp alırız buralarda bulamadık hiç. Teşekkürler hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KuteKavun

Epey pahallıymış hocam. Anadolu yakasında var mıdır acaba. Eskiden ne güzel carrefourda vardı nedense şuan yasak sanırım?

Bizimkilere söyledim olmazsa çok canımız isterse uğrayıp alırız buralarda bulamadık hiç. Teşekkürler hocam.

Hocam benim bildigim buyuk migroslarda ve butun macrocenterlarla bulabilirsiniz. Ama kasaptan aldiklarim cok daha hosuma gidiyor. Her turlu macar salami ve benzerleride var krallar gibi kahvalti ediyorum valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: MinPayne

Hassas bir konu. İslam inancına göre yenmesi doğru değil. Birçok sebep var. Fakat günlük tüketilen birçok Eti'n kaçı helal kesim? Bu kadar hassas düşünüyorsanız helal et kavramını da atlamamak lazım.

bilimsel olarak bakalım domuzda diğer hayvanlara göre 10 kat toksin var.Domuz eti, diğer etlere göre daha çok riskli bir et grubudur.Domuzlar İnsana bulaşabilen parazit, bakteri ve virüslerin sığınağı durumunda Aslında her yerde yasaklanması lazım ama insanın canı kimin umrunda adamlar paraya bakıyor satanların kendileri yemezler ama :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 4 Nisan 2016; 0:21:31 >
    2-3 AVM gidiyorum arada şu 3 senedir hiç görmüyorum 3M'li migrosta bile..
    Arada kadıköy numnum cafede hamburgerlerinden yiyorum çok güzel ya.

Aslında şu din olaylı domuz eti yememe durumu kalksa hem her etin fiyatı ucuzlayacak hemde domuz eti gibi bol proteinli bir etede kavuşmuş olacağız. Adam gibi et'de yiyebileceğiz ama işte..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kavun11 -- 4 Nisan 2016; 0:23:05 >
    Afiyet olsun dostum.Bende geçenlerde migrosdan aldım bi paket evde pişirim yiyim diye dini açıdan ön yargımda yok deistim zaten.Güzelce senin gibi pişirmiştim fakat bir lokmadan sonra yiyemedim acaip tiksindim nedense ha tadıda kötü değildi bilmiyorum ama yetiştiğimiz toplumdan gelen domuz eti hakkındaki hurafelerden bilinç altıma okadar işlemişki yiyemedim 1 lokmadan sonra hepsini attım çöpe
  • uAslAnkara kullanıcısına yanıt
    Hiçbir Müslümanı bu şekilde yargılamaya hakkın yok. Blok. Önce saygı duymayı öğren ondan sonra gel buraya.

Müslümana domuz yasaklanmıştır ama yiyen kişi dinden çıkmıyor sonuç olarak. Günah işlemiş oluyor. Ve senin gibi gerici* olamayacağım için üzgünüm.

Gerici: Bacon'u avrupa bile tüketmeyi bırakmaya başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

zina yapar
    kul hakkı yer
    içki içer
    oruç tutmaz
    namaz kılmaz
    hacca gitmez
    zekat vermez

DOMUZ YEMEM HARAM.

Guzel yazmissin guldum baya.

Bende muslumanim elimden geldigince oruc tutarim namaz kilarim tabi ailede oyle..

Ara sira espri olsun diye domuz yiycem diyorum cosuyorlar. Aslinda biliyorlar domuzunda digerleri kadar haram oldugunu ama annanne dede falan direkt cosuyor.

Ben agzima asla surmem cunku zamaninda zina yapmisiz icki icmisiz (ara sira yine icerim) kul hakkida yemisizdir domuzuda yemeyelim artik

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aléister Crowley

Afiyet olsun dostum.Bende geçenlerde migrosdan aldım bi paket evde pişirim yiyim diye dini açıdan ön yargımda yok deistim zaten.Güzelce senin gibi pişirmiştim fakat bir lokmadan sonra yiyemedim acaip tiksindim nedense ha tadıda kötü değildi bilmiyorum ama yetiştiğimiz toplumdan gelen domuz eti hakkındaki hurafelerden bilinç altıma okadar işlemişki yiyemedim 1 lokmadan sonra hepsini attım çöpe

Bende ayni senin gibi dusunuyorum. Bi ara dusundum acaba dini kismi gecsem yiyebilir miyim diye. Imkani yok yiyemem tiksinirim domuz pistir pistir diyee diyeee kafaya soktular tadi mukemmel olsa bile agzima suremem.

• bakın bacon yiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terrible Certainty -- 4 Nisan 2016; 1:06:26 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Afiyet olsun. Denemek lazım aslında.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mahalle kasabımız henüz bu seviyeye gelmiş değil.

• At pastırmasıda yapsana

• Yurtdışında yaşayanlar haftada en az 1 kere yiyor acayip güzel birşey.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.