Şimdi Ara

Bacon nasil pisirilir (Detayli SS'li anlatim) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
159
Cevap
1
Favori
11.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bizim afyonda at eti satan var istersen gönder e bilirim
  • Beef bacon, turkey bacon gibi çeşitleri de var. İkisini de yedim. Bizim pastırmanın yerini tutmuyor.

Negro > Oreo
    Pastırma > Bacon

Bunda beef bacon vardı mesela. Tadı damağımda ama bi pastırma değil.

Bu mesaja eklenen görseller:

Bacon nasil pisirilir (Detayli SS'li anlatim)
  • Hocam bi nacon var birde füme bacon var bunların farkı nedir acaba
  • kayseri pastırması varken bunu yemek için gavur olmak lazım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müslümanlar siz yemeyin, yiyene de karışmayın. Boş boş konuşup adamın canını da sıkmayın. Kimin ne konu açacağına siz karar verecek değilsiniz.
    Konu forum kurallarına uyuyor mu? Uyuyor. Boş muhabbet yapmayın.
  • Ulan hala savunanlar var haram kardes haram.Domuz etinin neyini savunuyorsun ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • xxxjokerxxx kullanıcısına yanıt
    Müslüman olupta savunan yoktur.Herkes müslüman olmak zorunda diye bir şeyde olmadığına göre sen niye bu yorumu yazdın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadas bile bile acmis konuyu.😒 Hepimiz (ben de dahil) oyuna geliyoruz konuyu uplayarak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dogan Turkoglu

Bu dışkısını yiyor muhabbeti yapan gereksiz elemanlar hayatlarında herhangi bir ahıra girmişler mi acaba size söyleyeyim ahırlarda danalar küçük bir alanda dışkılar aynı alanda yemek yerler ve ayda 1 o dışkılar alınır 1 ay boyunca kendi dışkılarında yatarlar-yemek yerler hatta yedikleri samanlar bile çamur ve dışkı karışımı olur çoğu zaman danaların ağız kısmı çamur içindedir dolayısıyla danalarda kendi dışkılarını tüketebilmektedir.

Tavuklara gelince kendi dışkısı dahil yiyecek konusunda herhangi bir fark göstermeden her şeyi yiyen hayvanlardır önüne ET atın 2 dakikada bitirirler.

Domuzlara laf atanlar tamamen inançlarından dolayı tutarsız şekilde laf atan insanlardır Avrupa'da çok yoğun domuz eti tüketilir neredeyse her gün domuz eti tüketirler domuz yemeyi pislik olarak görenlere ve ortaya attığı nedenlere bakacak olursak bu insanların 10 yıl yaşamaları mucize olur ama bakıyorsun gayet uzun yaşam süreleri var. Ayrıca Domuz eti insanlık tarihinin en eski tükettiği gıdalardan biridir ve besin değerleri oldukça yüksektir.

Domuz dışkısını yiyor vücuduna karışıyor orada kalıyor gibi bir şey de yok domuzların her şeyi yiyebilme sebepleri sindirim sistemlerinden kaynaklanır çünkü sindirim sistemleri yedikleri hemen hemen her şeyi sindirebilmektedirler dışkıları vücutlarına karışmaz dışarıya atılır vücutlarına karışan dışkı değil parazitlerdir domuz etinden hastalık kapılmasının en büyük sebebi az pişirmektir 71 derecede sadece 3 dakika pişirmek domuzdan alınabilecek bütün hastalıkları kesin olarak önlemektedir siz aynı şekilde dana etini de az pişmiş yerseniz birçok hastalığa yakalanabilirsiniz fakat kültürümüzde etler yoğun olarak pişirildiği saatlerce düdüklüde-fırında vb. yerlerde lokum kıvamına getirildiği için et konusunda hastalık kapma oranımız çok çok daha düşüktür.

Özetle domuz yemeye karşı olmanın sebebi inançlardır mantıklı bir açıklaması yoktur domuz eti usulüne uygun pişirildiğine hastalık bulaşma riski ortadan kalkar(71 Derecede sadece 3 dakika yeterli saydığınız bütün sorunlar ortadan kalkıyor sebebide bu sıcaklıklarda hiçbir parazitin canlı kalamaması) onun dışında Kolestrol-damarlar sorunları gibi şeyleri örnek gösterebilirsiniz ama altını çizeyim benzer sorunlar hertürlü kırmızı etde ortaya çıkma ihtimali olan sorunlardır.

Domuz sağlıklı bir hayvan değildir. Bunun haramlığı/helalliği ile alakası yok. Tavşan da kendi dışkısını yer ama helaldir. Domuz yağlı bir hayvandır ve besin değeri düşüktür. Özellikle bacon'un çoğu yağ.
    Ayrıca bir defa İtalya'da yanlışlıkla bir defa domuz yemiştim. Tadı hiç de güzel değildi danaya göre daha yağlı ve hayvan kokusu daha fazlaydı sadece.

• Yorumlara bakılırda günümüze yönelik nokta atışı yapıldığını gösteriyor bu haberde.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Bacon nasil pisirilir (Detayli SS'li anlatim)

• quote:

Orijinalden alıntı: WinterLoot

Hiçbir Müslümanı bu şekilde yargılamaya hakkın yok. Blok. Önce saygı duymayı öğren ondan sonra gel buraya.

Müslümana domuz yasaklanmıştır ama yiyen kişi dinden çıkmıyor sonuç olarak. Günah işlemiş oluyor. Ve senin gibi gerici* olamayacağım için üzgünüm.

Gerici: Bacon'u avrupa bile tüketmeyi bırakmaya başladı.

Müslüman yargılanmaz diye diye ortadoğunun haline bak. Avrupa verdiği tüm teknolojiyi alsa 1 avuç hurma ve deve sidiği kalacak elimizde haberiniz yok...
  • aifyet olsun

• Bu ülkenin geri kalmasının sebebi, çok açık bir şekilde, domuz etine olan önyargıdır. (protein almayan toplum gelişemez.)
    Avrupalı en kral bifteğin kilosunu 20 tl ye yerken, biz 70 tl civarı ödüyoruz.
    Çünkü domuz yetiştirmek daha kolay. Bu sayede et fiyatları ucuzluyor.
    Ayrıca tarım ve hayvancılık politikaları var, bizim yok.
    Herkes kafasına göre üretim yapıyor, gerçi artık üretim de yok. İthalat var o daha kolay..

• Vaaaay nasıl yedin ya? Tadı güzel mi? Ya sen domuz eti yedinya çook coolsun ya, açık görüşlüsün.

Dememizi mi bekliyorsun? Ne yaparsan yap. Domuz eti mi, at eti mi ne yersen artık. Ulan o kadar nimet varken sırf farklı olmak için domuz yiyor. YANACKSIIIIIN

• Tavşan da kendi pisliğini yiyor. Siz neyin kafasını yaşıyonuz? Siz domuzun yediği pislik bütün vücuduna homojen olarak dağılıyor falan mı sanıyonuz ya, cahallar sizi
  • Başlığı görünce bu konuda kan çıkar diye düşünmüştüm, haklı çıktım.

• Francis olan mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryner

bacon ne

Domuz pastırması

• quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

zina yapar
    kul hakkı yer
    içki içer
    oruç tutmaz
    namaz kılmaz
    hacca gitmez
    zekat vermez

DOMUZ YEMEM HARAM.

trde ki Müslümanların ne olduğunu yazmış arkadaş başkada yoruma gerek yok
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.