Şimdi Ara

Bacon nasil pisirilir (Detayli SS'li anlatim) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
1
Favori
11.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

zina yapar
    kul hakkı yer
    içki içer
    oruç tutmaz
    namaz kılmaz
    hacca gitmez
    zekat vermez

DOMUZ YEMEM HARAM.

Aklı başında olan gayrimüslim insanlarda domuz yemiyor.
  • İşin garibi, beğenilen yorumların çoğu, 'özentisin', 'başın göğe mi erdi' benzeri söylemler içeriyor. Ben de domuz eti tasvip etmiyorum ama yiyen yer ve gelip konu açabilir. Size ne bundan? Konu sizi çekmediyse kapatın yani. Çamur atmanın amacı ne? Paylaşan kişinin içine mi baktınız? da ruh haliyle ilgili yorum yapıyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kevin bacon

• quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

quote:

Orijinalden alıntı: Faulen

memeli grubunda domuz, senden çokta farklı değil yani. lise biyolojin bile yokken neyin kafası bu bilmişlik taslamak? sindirim sistemi diye bir şey duydun mu? vücuda karıştırıyormuş dışkıyı aşsldkasda. yaşını merak ediyorum.

"... ve domuz... çünkü tırnaklıdır, fakat geviş getirmez. O size murdardır, bunların etinden yemeyeceksiniz ve leşlerine dokunmayacaksınız." (Tevrat, Tesniye, bab, 14/8)

Tavukların yediği pisliklerin yumurtanın kabuğuunu oluşturduğunu söyleyenler de var pek emin değilim fakat bilimsel olarak olmasa bile dinim bana bunu emrettiği için domuz etinden uzak durmak zorundayım. Görüşleriniz umrumda değil.

bu nasıl çelişki ya siz hep böyle miydiniz

"Tavuktaki olay farkli. Arastirirsan gorursu. Domuzun sindirme sekli farkli. Diskiyi vücuda karıştırıyor" burada bilimsel bir şey yazmışsın? bu kadar emin yazdığına göre bilimsel olarak kanıtlanmıştır(!)

şimdi de "bilimsel olarak olmasa bile dinim bana bunu emrettiği için domuz etinden uzak durmak zorundayım" ?????? 404 ???? herkes müslüman mı? daha demin bilimsel, evrensel yazıyordun noldu?

üstelik "görüşleriniz umrumda değil" ? tartışma yaratıp akla mantığa sığmayan şeyler yazıp görüşleriniz umrumda değil diyip kenara çekilmek?? yukarıda yazdıklarımı açıklıyor

arkadaşın cool görünmek için açtığını da sanmıyorum hani şu noodle ramen bilmem ne diye konu açan ergenlerle alakası yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-77293B3E8 -- 4 Nisan 2016; 11:39:49 >

• Sizin de dikkatinizi çekti mi bilmiyorum. "Et yiyen katildir!" diye böğüren vejetaryenleri bu konuda göremedim nedense. Herhalde onlara göre et yiyen inançlıysa katildir, inançsızsa sıkıntı yok.

Aklıma Kobra Takibi dizisindeki bir diyalog geldi. Erdoğan abimiz ofisteki domuzu seviyor ilgileniyor vs, ekip arkadaşı soruyor "senin dinine göre haram değil mi?" o da; yemediğim sürece sıkıntı yok diyordu.
  • inaçlıdır inançsızdır beni ilgilendirmez ama başlık sadece dikkat çekmek için açılmış, almış domuzu kızartmış bacon nasıl yapılırmış :) işsizlikten sıkıntıdan biraz tartışma çıkarayım yolumu bulayım. Ne b.k yiyosanız yiyinde milletle uğraşmayın artık.
  • Ben amerikadayken iş yerinden arkadaşlarla yemek yediğimiz lokanta tarzı bir yer vardı. Yemeklerinin çoğu damak tadıma uymadığından hamburger alıyordum çoğunlukla. Bir gün yediğim burger acayip lezzetli geldi. Ben de ekibe sormuştum ya bu yediğim çok güzeldi domuz eti olabilir mi diye. Onlar da hayır dediler. Domuz etinin tadı iyi değildir diye. Sadece fakirler yer dediler domuzu. Bir insan dana varken domuz yemez dediler.

Ancak bacon ayrı. Onu çok seviyorlar. Ben de hiç tadına bakmadım. Tüm günahları işliyoruz bi o eksik dedim. Ama inanmıyor olsaydım bile yiyemezdim herhalde. Normal dana pastırmadan tiksiniyorum. Yıllardır pis diye öğretilen bir hayvanın etini yiyemem herhalde.

• The Outsider kullanıcısına yanıt
    https://youtu.be/zE4vV4QYBZI

Buyurun domuzun ne mal olduğunu hristiyan dünyasından kendi ağızlarından dinleyiniz...

• kardeşim baconları yakmışsın okadar fazla pişirilmez birdahakine çıtır çıtır olsun ama bukulebilen kıvamında bırak oyle yaptıgın zaman taş gibi oluyor cubuk kraker gibi tadıda bozuluyor tavsiyem fırında kaşarpeynir rendele ustune oyle pişirmen altına aliminyumfolyo koy yağı batırmasın fırının icini en sonunda sandvic yapip yiyebilirsin
  • Allah ıslah etsin diyecemde ıslah da olmaz bunun gibiler

Bir de böyle adamım dostum he yo owww men ayaklarına girmiş amerikalı sokaktaki zenciler gibi
  • Yanına az pişmiş 2 yumurta kıracan bacondan artan yağa.
    Yanına Birkaç kızarmış patates.
    Varsa az, füme domuz eti ezmesi koonservesi
    Üffff... var yaaa..

her yerinden enerji fışkırır, it gibi koşarsın bütün gün...yorgunluk, morgunluk arama..

len ağzım sulandı leeeenn..

Burdan alınır yarım kilo bacon,
    1 ay rahat gider kahvaltıda.

http://www.idealsalam.com/fiyat-listesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Re-Atum -- 4 Nisan 2016; 12:31:08 >
  • uAslAnkara kullanıcısına yanıt
    Dimiz yimim hirim

Edit: hadi simdi ulke insanlarina kul hakki,zina konularina deginerek elestirelim sonra artimizi alalim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bat-Man -- 4 Nisan 2016; 12:47:07 >
  • Bi' gun yine domuz yiyoruz offf bi havaliyiz bi havali...

• Bacon dedigin biftek iste 😀 benim bildigim iki tarafini kizartip muhurluyosun sonra firina veriyoaun suyuyla beraber pisiyo ama dakikasini tutturamazsan sknti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdyek

İşin garibi, beğenilen yorumların çoğu, 'özentisin', 'başın göğe mi erdi' benzeri söylemler içeriyor. Ben de domuz eti tasvip etmiyorum ama yiyen yer ve gelip konu açabilir. Size ne bundan? Konu sizi çekmediyse kapatın yani. Çamur atmanın amacı ne? Paylaşan kişinin içine mi baktınız? da ruh haliyle ilgili yorum yapıyorsunuz?

Şimdi ben dana yiyorum diye konu açsam mantıklı olur mu diyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: mabovski

kevin bacon

Bunu yazmaya gelmiştim gidiyorum
  • Tadı mükemmeldir.
    bulabilen yada yurt dışından getirtebilen varsa denesin.
    Ketçaplı cips yanında hiç birseydir.
  • promise899 P kullanıcısına yanıt
    Öncelikle adam akıllı konuş bilader , haberi kulağınla dinlediğin zaman "Yaban domuzlarının kaçak yollarla piyasaya..." merdiven altı et alıyorsan orda haklısın.
  • Nerden alabiliriz bu bacon'ı Turkiyede yok galiba.

• quote:

Orijinalden alıntı: D. Ace

Nerden alabiliriz bu bacon'ı Turkiyede yok galiba.

Kasaptan

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.