Şimdi Ara

Bacon nasil pisirilir (Detayli SS'li anlatim) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
1
Favori
11.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o değilde kasapta domuz etini nasıl buldun
  • Afiyet olsun. Altına peçete koymakla iyi etmişsin bildiğim kadarı ile onun kendi yağı epey fazla oluyor.
  • bunu esas ramazan bayramında yiyeceksin,haram+günah point x3'le çarpılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X kare -- 4 Nisan 2016; 1:48:14 >
  • The Outsider kullanıcısına yanıt
    Konu mobilde 5 sayfa olmuş ama kimse fiyatı sormamış. Ne kadara geliyor hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kokusuna dayanamadım ama adam yiyor. Ne kadarda çöp mideli bir adam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xRoot -- 4 Nisan 2016; 2:01:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaramelizeYogurt

Nerdeyse bedava 1 lira kilosu. Yalnız kokusu çok fenadır Amerikada fln pişirildiği sokakta kokusu bütün mahalleye yayılır genelde meksikalılar yer ucuz olduğu için, kokereç gibi düşün kokusu çok kötü olan evden nasıl çıkar bilmiyorum. Sonuçta kendi dışkısını yiyen hayvanın etini yiyisoun dolaysıyla dışkı yiyosun.
  • Önyargılı olmayın , tadı güzeldir denemeyen boş konuşuyor.Dini boyutu kendine kalmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • promise899 P kullanıcısına yanıt
    Günümüzde toplu taşıma yaklaşık 2 tl iken sen 1 tl ye kilosunu nah alırsın kardeş

• quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

zina yapar
    kul hakkı yer
    içki içer
    oruç tutmaz
    namaz kılmaz
    hacca gitmez
    zekat vermez

DOMUZ YEMEM HARAM.

+1

• En son baconu knight onlineda görmüştüm

• quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

o değilde kasapta domuz etini nasıl buldun

Domuz kasabi var istanbulda hocam 2-3 tane.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

zina yapar
    kul hakkı yer
    içki içer
    oruç tutmaz
    namaz kılmaz
    hacca gitmez
    zekat vermez

DOMUZ YEMEM HARAM.

"Faiz" çok kötü bir günah onu da ekle.

• Adam sadece AMA tarzı bir şey yapmış abi insanlara bu kadar batan , bu kadar rahatsız eden , başka insanlara hakarete varacak sözler söyleten nedir ? Neden bu nefret ? ._.

• 45 Günde her türlü kanserli yemle beslenip kesilen o yediğiniz tavuklar helal yani ya da içlerinden kanser fışkıran glikoz-fruktoz şuruplu abur cuburlar nasıl yapıldığı bilinmeyen ekmekler bir türlü bozulmayan yoğurtlar(sütaş nasıl bir katkı atıyorsa artık) kendimizi kandırmayalım arkadaşlar bunları ben bir tarafımdan uydurmuyorum iü nün onkoloji başkanı söylüyor

demiyorum tabi ki domuz eti çok faydalı bilmem ne onu diyetetikçiler daha iyi bilir ama lütfen bir şey yemeden önce araştıralım ona göre alışveriş yapalım 2016 yılındayız artık herkes 1 lira için dahi olsa halkı dolandırmanın peşinde insanların en temel ihtiyacı gıda sektörü de hedef tabiki

Yiyin istediğinizi olayın dini yönüne hiç karışmayacağım vicdanınıza bırakacağım ama lütfen bir şey yemeden önce araştırın arkasını okuyun içindekiler kısmını okuyun neler var üretim tarihi skt si nedir diye işin kötü yanı siz bu ürünleri aldıkça bazıları bu zehir saçma işine daha daha devam edecek önümüzdeki sene umarım gıda teknikeriyim lütfen bir şeyi yapmadan önce sorgulayın

• quote:

Orijinalden alıntı: WinterLoot

Hiçbir Müslümanı bu şekilde yargılamaya hakkın yok. Blok. Önce saygı duymayı öğren ondan sonra gel buraya.

Müslümana domuz yasaklanmıştır ama yiyen kişi dinden çıkmıyor sonuç olarak. Günah işlemiş oluyor. Ve senin gibi gerici* olamayacağım için üzgünüm.

Gerici: Bacon'u avrupa bile tüketmeyi bırakmaya başladı.

müslümana domuz falan yasaklanmış değil. geviş getirmeyen vsvs birsürü kriteri var. daha mensubu oldugu dinin ne söylediğinden bir haber

valla biz burada afiyetle yiyoruz daha sabah kahvaltıda 10 parça yedim hatta.

istediğin kadar blokla artık cehennemde görüşürüz kardeş. tabi öyle bir şey varsa.
  • bu konu eski değil miydi sanki böyle bir konu hatırlıyorum?
  • Görüntüsünde meymenet yok. Domuz çevirme görmüştüm Bulgaristan'da, kokusu leş gibi sokağın başından duyuluyordu. Görüntü olarak da mide bulandırıcıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: promise899

quote:

Orijinalden alıntı: KaramelizeYogurt

Nerdeyse bedava 1 lira kilosu. Yalnız kokusu çok fenadır Amerikada fln pişirildiği sokakta kokusu bütün mahalleye yayılır genelde meksikalılar yer ucuz olduğu için, kokereç gibi düşün kokusu çok kötü olan evden nasıl çıkar bilmiyorum. Sonuçta kendi dışkısını yiyen hayvanın etini yiyisoun dolaysıyla dışkı yiyosun.

Yav he kardeşim.

• Amac: domuz eti yiyorum bakin

• HeLLsTeR kullanıcısına yanıt
    istedigini ye istedigini yeme ama gelip buraya sekil yapma bilimsel konusmaya calisma bilmedigin konularda. vucudunda dolasiyormus dedi ya... sizin dinde arastiran kimse yok mu merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faulen -- 4 Nisan 2016; 11:27:06 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.