Şimdi Ara

Bad Company 2 hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yıllar önce aldığım Bad Company2 nin dvd'sini buldum. heyecanlandım ve takıp tekrar yükledim. EA hesabımı da hatırladıktan sonra mutlu mesut bir server bulup girmeye çalıştım. HOP hiç server yok?

Steam'e geçince EA serverları mı kapatmış? Yoksa aynı oyunu bir kere de steamden mi almalıyım ?

Bilgisi olan biri yardım ederse sevinirim teşekkür ederim !

• Oyun halen oynanmakta ben de oynuyorum. Multiplayer kısmında refresh list tuşu var ona basarsanız serverler sıralanır steam ve origin serverleri ortak, oyuncu sıkıntısı yasamazsın.

İşe yaramzsa server filtrelerinde sadece punkbuster tickli olsun. Yine olmaz ise punkbuster silin son sürümü yükleyin düzelecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HankMoodies -- 13 Mart 2017; 9:20:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HankMoodies

Oyun halen oynanmakta ben de oynuyorum. Multiplayer kısmında refresh list tuşu var ona basarsanız serverler sıralanır steam ve origin serverleri ortak, oyuncu sıkıntısı yasamazsın.

İşe yaramzsa server filtrelerinde sadece punkbuster tickli olsun. Yine olmaz ise punkbuster silin son sürümü yükleyin düzelecektir.

originden login olunca server geliyor. ne yaptıysam oyun içinden server listesini açamadım :D
  • mertcnoz kullanıcısına yanıt
    güvenlik ve tek platform algısı :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.