Şimdi Ara

Bad company 2 hata yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Serverlara girdiğimde aradan 2-3 dk geçtikten sonra bu hatayı(Connection to the game servers has been lost ....) alıyorum. Önceden böyle bişey yoktu birazda araştırdım punkbuster falan yaptım ama hala düzelmedi başka bir çözüm yolu bilen varsa yazabilirmi? Şimdiden teşekküler...
     Bad company 2 hata yardım

• kardeşim ping derecesi yüksek olan serverlara girmeyi dene olmazsa punkbuster işini düzgün yapamamış olabilirsin.
  • Ayni sorun bendede var 1 haftadir ugrasiyorum cozumunu bulamadim bazilari modem ayarlarindan demis ama hesapla alakali galiba cunku servera girme, sadece login ol ve ana menude bekle yine atiyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slaydd -- 4 Ağustos 2015; 3:09:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende böyle bir hata alıyorum
    geçen oyunu yeniden origin üzerinden yükledim ama code already in use hatası alıyorum bu olayı nasıl çözebilirim
    2 veya3 sene öncede formattan sonra bu olay başıma gelmişti sagolsun bir arkadas ea ile iletişime geçerek halletmişti
    farklı bir yöntemi varmıdır acaba
    teşekkürler
  • Merhaba dostum,https://www.youtube.com/watch?v=-hA2D-bd04Q bu videodakileri uyguladım ve sorun ortadan kalktı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.