Şimdi Ara

Bad Request (Invalid Hostname)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

win7 ultimate kullanıyorum , ve bu hatayı almaya başladım sık olarak ,açmaya çalıştığım belli sayfalarda bu yazı çıkıyor , her sitede değil ama belli sitelerde , sorunu modemi açıp/kapatarak çözüyorum fakat bazen çok kötü zamanlarda hata vermeye başladı , mesela download yaparken verirse modem resetlemek olmuyor ama sayfayıda açamıyorum kötü oluyor , bu hata neden kaynaklana bilir birde modem resetlemeden çöze bilirmiyim bu sorunu

yardımlarınız için teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: KarlDeRappa

kolay gelsin ustalar

win7 ultimate kullanıyorum , ve bu hatayı almaya başladım sık olarak ,açmaya çalıştığım belli sayfalarda bu yazı çıkıyor , her sitede değil ama belli sitelerde , sorunu modemi açıp/kapatarak çözüyorum fakat bazen çok kötü zamanlarda hata vermeye başladı , mesela download yaparken verirse modem resetlemek olmuyor ama sayfayıda açamıyorum kötü oluyor , bu hata neden kaynaklana bilir birde modem resetlemeden çöze bilirmiyim bu sorunu

yardımlarınız için teşekkürler

konuyu hortlatmış gibi olmak istemem ama bende bugün bu hatayı aldım bilen biri varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **BlackTower** -- 11 Ocak 2013; 13:19:52 >

• internet hızından kaynaklanıyor sanırım o anki internetteki bir arızadan yada bakımdan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.