bad sectorlu kısmı işraretleyip onu kullandirmamak istiyorum bunu yapan guzel ve kolay bulabilecegim bir program onerirmisiniz. link biliyorsaniz ozel mesajla yollarsaniz sevinirim.teşekkurler
"patition magic" programı ile bunu yapabilirsin....
Hasarlı kısımların nasıl oluştuğunu biliyor musun?Yani hasarlı kısımları işaretledikten sonra sorun ortadan kalkmayabilir.Çünkü onların büyüme ihtimali var.
quote:
Orjinalden alıntı: necroshine
Hasarlı kısımların nasıl oluştuğunu biliyor musun?Yani hasarlı kısımları işaretledikten sonra sorun ortadan kalkmayabilir.Çünkü onların büyüme ihtimali var.
haklı dikkatli olmalısın
nasıl oluştugu hakkinda bi fikrim yok.. muhtemelen bilg calısırken usb takıp cıkarmak icin one cektigim sıradaki sarsıntıdan olmuştur veya kız ark. ıma sinirlendigimde vurmuşta olabilirm :)) ama 1. ihtimal cok kuvvetli daha deneyemedim evden cıkmam gerekti denedigimde sizlere sonucu yazıcam
Kıytırık scandiskin bile bad sectorleri imlemesi lazım. Yanılıyormuyum?
tam bi scandisk yaparsa anlar zaten
partition magic ile bad sector test yaptırdım 12 kb buldu işaretledi herhalde bilg acılırken 15 saniye suren bi test yaptı neden bu kadar kısa surdu anlamadim ama muhtemelen halletmiştir...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme