Şimdi Ara

bad sectoru isaretlemek icin program??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bad sectorlu kısmı işraretleyip onu kullandirmamak istiyorum bunu yapan guzel ve kolay bulabilecegim bir program onerirmisiniz. link biliyorsaniz ozel mesajla yollarsaniz sevinirim.teşekkurler

• "patition magic" programı ile bunu yapabilirsin....
  • tesekkur ederim simdi indiriyorum programi emuleden...
  • Dostum işe yaradıysa haber ver bizede..
  • Hasarlı kısımların nasıl oluştuğunu biliyor musun?Yani hasarlı kısımları işaretledikten sonra sorun ortadan kalkmayabilir.Çünkü onların büyüme ihtimali var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: necroshine

Hasarlı kısımların nasıl oluştuğunu biliyor musun?Yani hasarlı kısımları işaretledikten sonra sorun ortadan kalkmayabilir.Çünkü onların büyüme ihtimali var.

haklı dikkatli olmalısın
  • nasıl oluştugu hakkinda bi fikrim yok.. muhtemelen bilg calısırken usb takıp cıkarmak icin one cektigim sıradaki sarsıntıdan olmuştur veya kız ark. ıma sinirlendigimde vurmuşta olabilirm :)) ama 1. ihtimal cok kuvvetli daha deneyemedim evden cıkmam gerekti denedigimde sizlere sonucu yazıcam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BIOS Update Dosyalari Hic Yok
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kıytırık scandiskin bile bad sectorleri imlemesi lazım. Yanılıyormuyum?
  • tam bi scandisk yaparsa anlar zaten
  • partition magic ile bad sector test yaptırdım 12 kb buldu işaretledi herhalde bilg acılırken 15 saniye suren bi test yaptı neden bu kadar kısa surdu anlamadim ama muhtemelen halletmiştir...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.