Şimdi Ara

Bada 2.0 Resmi Çıkış Tarihi (Nokta!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar. Sanırım şu haber söylentilere noktayı koyuyor:

Bada 2.0 Resmi Çıkış Tarihi (Nokta!)

Haberin Ayrıntıları ve Kaynak: Bada 2.0 Resmi Çıkış Tarihi

Sitede dediği gibi : "Tüm Bada kullanıcılarına sabırlı bekleyişler dileriz..." :)))

• Dedim. Gene diyorum

Bada 2 yi satış politikası haline getırdiler. Bada 2 li Wave 3 Satmaya calısıyorlar. Herkez Bada 2 den umudu kesicek Wave 3 alıcak. Sonra Bada 2 cıkıcak Waveler icin

Yani "Tüm Bada kullanıcılarına sabırlı bekleyişler dileriz..."

Bu gidiste satıcam Wave 2 kurtulucam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WonLt -- 15 Aralık 2011; 11:49:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WonLt

Dedim. Gene diyorum

Bada 2 yi satış politikası haline getırdiler. Bada 2 li Wave 3 Satmaya calısıyorlar. Herkez Bada 2 den umudu kesicek Wave 3 alıcak. Sonra Bada 2 cıkıcak Waveler icin

Yani "Tüm Bada kullanıcılarına sabırlı bekleyişler dileriz..."

Bu gidiste satıcam Wave 2 kurtulucam

Bugüne kadar hep ortaya laf atıldı çıktı çıkacak diye.Kullancılar da kendi kendilerine gelin güvey oldular. Sanırım Samsung hiçbir zaman şu tarihte çıkacak demedi.Benim denk geldiğim tek resmi açıklama yukardaki...
  • bu haber çakma..
  • neden çakma dediniz? samfirmware'in dedikoduları, yok italyanca yazılmış kaynağı belli olmayan yol haritası doğru haber olsun da samsung'tan gelen resmi posta mı çakma olsun?
  • yeni yılın başında ,kesin tarih değil yine bir belirsizlik
  • quote:

Orijinalden alıntı: testdonanimhaber

neden çakma dediniz? samfirmware'in dedikoduları, yok italyanca yazılmış kaynağı belli olmayan yol haritası doğru haber olsun da samsung'tan gelen resmi posta mı çakma olsun?

bende oraya customer bilmemne samsung yazayım sonra bunu forma koyayım inanacanmı..allah aşkına dünki çocuksun sen git oyuncaklarınla oyna sen..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: wox

quote:

Orijinalden alıntı: testdonanimhaber

neden çakma dediniz? samfirmware'in dedikoduları, yok italyanca yazılmış kaynağı belli olmayan yol haritası doğru haber olsun da samsung'tan gelen resmi posta mı çakma olsun?

bende oraya customer bilmemne samsung yazayım sonra bunu forma koyayım inanacanmı..allah aşkına dünki çocuksun sen git oyuncaklarınla oyna sen..

1800 küsür mesaj yollayınca adam mı oluyorsun?diğerleri de çocuk öyle mi?yaz bakalım sahte mesaj samsung imzasıyla gör bakalım neler olacağını.ister inanırsın ister inanmazsın.direk çakma demişsin.ben de neden çakma dediniz diye sordum.neye dayanarak çakma diyorsun?haber kaynağı Türkiye olunca hemen bastır çakma lafını.
    seninle tartışacak değilim. kendi haline bırakıyorum...

• bu kadar da olmazki ya zaten samsung u pek sevmiyorum hediye olmasa çoktan satmıştım wave 2 mi zaten uygulama yönünden çok zayıfsın neyin derdindesinki çıkart biran öncede millet geliştirmeye başlasın bada 2.0 ni
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.