Şimdi Ara

Bademcik ameliyatı ve sonrası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Senede 6-7 kez şişen ve tedavisi 10 gün Süren bademciklerimi 4ay önce aldırdım. Aldırmadan önce izlemediğim ameliyat okumadığım döküman kalmadı bir çoğu eski kaynak yeni bir bilgi paylaşan yok malesef benim öğrenmek istediğim bademcik ameliyatı olup daha sonra Boğaz ağrısı çeken var mi? Benim yine rutin olarak 2 ayda bir boğazım enfeksiyon kapanıyor yutkunurken zorlanıyorum sizdede böyle bir sorun var mi? Herkese çok geçmiş olsun.
    Bademcik ameliyatı ve hastalığı hakkında herşeyi konu altında sorabilirsiniz doktora bilgiyi ben veriyodum artık o derece çektim hastalıktan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bişi sorucam ameliyattan sonra kilo alma gibi durumunuz oldumu . Kuzenlerim çoğu zayıftı ameliyattan sonra kilo aldılar ve vücut kendini toparladı .
  • Ameliyattan sonra kilo kaybettim neden dersen yemek yiyomusun uzun bir süre sonra birden herşeyi yiyip geçici bir kilo alışı olmuştur başka bir kilo alımı olmadı sadece hayatından bademcik gidiyo bademcik varkende aynı yemek yokkende :) geçmiş olsun bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.