Şimdi Ara

Bagajdaki silindir LPG deposunu gizleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni aldığım 2006 model bmw 1.16 ya prins marka tüp taktırdım. Şimdilik bir sıkıntı yok ama bagajdaki lpg deposu hiç estetik gözükmüyor. Arabada stepne yerinde akü olduğu içinde simit tüp takılamadı. Bu depoyu bagaj döşemesiyle aynı döşeme ile cırt cırtlı yada başka bir şekil gizlemenin bir yolu var mı ? Ankara da bunu yapabilecek bir yer önerebilir misiniz ?

• Bende cok arastirdim ama mdf kutudan baska care yok. Compactlarinda stepnesi tampon altinda oldugu icin o cirkin tupu bagaja koydular sirf bu yuzden en ufak tupu sectim. Mdf yaptirdiginda tupten genis olacagi icin iyice daraliyor bagaj. Ben ustune file cektim kancali en azindan tupun kabaligini kapatmaya calistim : ) Bu arada uzerini taban halisi ile kaplatmak yasak ve tup pas yapiyormus zamanla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fileyi kendinizmi aldiniz hocam baska bi yeremi yaptirdiniz goruntuyu kapatabiliyor mu valla benim bagajla cok isim olmuyo mdf bile yaptirabilirim bu konuda bilginiz var mi ankarada yaptirabilecegim bi yer var mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: phrenicus

Fileyi kendinizmi aldiniz hocam baska bi yeremi yaptirdiniz goruntuyu kapatabiliyor mu valla benim bagajla cok isim olmuyo mdf bile yaptirabilirim bu konuda bilginiz var mi ankarada yaptirabilecegim bi yer var mi ?

Fileyi bauhaustan aldim. Once tupun uzerini tam gelecek sekilde siyah polar kumas ile orttum uzerinede fileyi koydum kancalarla gerdim. Ben istanbuldayim hocam ama marangozlar yapiyor. Yada ses sistemi yapan yerlere sorarsan bas kutularini yaptirdiklari yerlere yonlendirebilirler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Karbon kanister valfi ve lpg
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.