Bildirim
Bağcılar - çapa
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Gidilir neden gidilmesin -
Çapada okuyon
Tuzla'da otursan bile gidilir -
Hocam yazdik zaten , ama baska ilce / semt onerisi olan vardir belki diye baslik acayim dedim . Kirasi uygun semt , guvenli semt ariyorum -
İstanbulda mi yasiyosunuz hocam , bilginiz var mi ulasim hattiyla ilgili . Ben arastiriyorum da cok secenek var istanbulda her yer durak otobus metrobus -
Bağcılar'ın neresi.. Bir şekilde tramvay ile gelmen lazım. Kabataş-Bağcılar tramvayı ile.
-
İstanbulda oturmuyom ama bağcılardan merkezi yerlere en fazla 60 dakikada varılabilir diye tahmin ediyorum. Google mapsten bağcılar çapa tıp diye bakınca 38dk toplu taşıma ile diyor iyi bence
-
Hocam bagcilarin hangi kismi olduguna bagli ben de bakiyom bayadir arastiriyom farkli ulasim uygulamalarindan vs . Benim ev kiralayabildigim kisimlardan 50 dk 60 dk surecek cekilir mi bilmiyom -
her türlü gidilir
-
Kar yağmur olunca bu süreler baya bi uzar trafik daha da yavaşlıyor o zamanlarda, en iyisi metro metrobüs hattında olmak o zaman hep aynı sürede varırsınız, tramvay da iyi de trafiğe giriyor herhalde o
-
Tesekkurler hocam -
Ul -
Tramvayla çok rahat gidersin hiç düşünme -
Bagcilarin kucukcekmeceye yakin tarafinda buldum evi de , basinekspress yolu uzerinde , dolmus + tramvay yapmayi dusunuyorum ne dersiniz hocam
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X