Şimdi Ara

Bağcılar - çapa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konum bu hocalarim , sizce bu yol gidilir mi ?

• Gidilir neden gidilmesin
  • Çapada okuyon
    Tuzla'da otursan bile gidilir
  • Hocam yazdik zaten , ama baska ilce / semt onerisi olan vardir belki diye baslik acayim dedim . Kirasi uygun semt , guvenli semt ariyorum
  • alpereNN7 kullanıcısına yanıt
    İstanbulda mi yasiyosunuz hocam , bilginiz var mi ulasim hattiyla ilgili . Ben arastiriyorum da cok secenek var istanbulda her yer durak otobus metrobus
  • Bağcılar'ın neresi.. Bir şekilde tramvay ile gelmen lazım. Kabataş-Bağcılar tramvayı ile.

• polinomfonksiyonogullari kullanıcısına yanıt

İstanbulda oturmuyom ama bağcılardan merkezi yerlere en fazla 60 dakikada varılabilir diye tahmin ediyorum. Google mapsten bağcılar çapa tıp diye bakınca 38dk toplu taşıma ile diyor iyi bence

Hocam bagcilarin hangi kismi olduguna bagli ben de bakiyom bayadir arastiriyom farkli ulasim uygulamalarindan vs . Benim ev kiralayabildigim kisimlardan 50 dk 60 dk surecek cekilir mi bilmiyom
  • her türlü gidilir

• polinomfonksiyonogullari kullanıcısına yanıt

Kar yağmur olunca bu süreler baya bi uzar trafik daha da yavaşlıyor o zamanlarda, en iyisi metro metrobüs hattında olmak o zaman hep aynı sürede varırsınız, tramvay da iyi de trafiğe giriyor herhalde o

Tesekkurler hocam
  • Ul
  • Tramvayla çok rahat gidersin hiç düşünme
  • alpper001 kullanıcısına yanıt
    Bagcilarin kucukcekmeceye yakin tarafinda buldum evi de , basinekspress yolu uzerinde , dolmus + tramvay yapmayi dusunuyorum ne dersiniz hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.