Şimdi Ara

Bağcılar Spor Kompleksine Ulaşım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. İzmit'ten kardeşimin tenis maçları için geleceğim. Bağcılar'a hiç gelmedim hayatımda. Esenler'de insem buraya nasıl ulaşırım? Olmadı Harem üzerinden de tarif edebilirsiniz.

• Welcome to cehennem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyle bi yerdeki otbusle indim 1 km yurume mesaisinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mogolo -- 7 Ekim 2015; 19:23:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adnansetek

Welcome to cehennem
    Durum o kadar mı vahim :( Daha önce Güngören'e geldim ama bu sefer yer değişmiş. @adnansetek

Oha yok mu daha yakın durak yav? @Adolf Mogolo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuki.67 -- 7 Ekim 2015; 19:23:44 >
  • Sen ulasamazsın onlar gerek duyarsa sana ulasır

• quote:

Orijinalden alıntı: AbimSal

Sen ulasamazsın onlar gerek duyarsa sana ulasır

Gitmem gerek kardeşimin maçlarını izlemek için zorluklara hazırım siz yol önerin :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuki.67

Durum o kadar mı vahim :( Daha önce Güngören'e geldim ama bu sefer yer değişmiş. @adnansetek

hocam durak yok bağcılar meydanda iniyorsun 1km yürüsün otobus gecmiyor galiba sen tam ilarak nerede ineceksun inu şöyle yardimci olim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mogolo -- 7 Ekim 2015; 20:10:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adolf Mogolo

quote:

hocam durak yok bağcılar meydanda iniyorsun 1km yürüsün otobus gecmiyor galiba sen tam ilarak nerede ineceksun inu şöyle yardimci olim

Esenler otogar diyeyim hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Adolf Mogolo

quote:

Esenler otogar diyeyim hocam

m1b metroya biniyorsun kirazli yönüne giden 4 durak sonra bagcilar meydan son durak oluyor orada iniyorsun oradan spor kompleksi ne yuruyeceksin 1 km mesafede

cok sacma bi yerde önünden ne otobus nede minibus geçiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mogolo -- 7 Ekim 2015; 20:37:24 >

• Esenler otogardan metroya bin kirazlı metrosuna Bağcılar meydanda in.İstersen taksi zeni götürür yada google mapten bakarsın Bağcılar meydandan nasıl gidilir diye 2 km falandır en en fazla yürürsün.
    takıldığın yer olursa sorabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEÇİLMİS KİSİ -- 7 Ekim 2015; 20:35:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamdır teşekkür ederim hocam sağolun ilginiz için @Adolf Mogolo

Eyvallah çok sağolun yardımınız için @SEÇİLMİS KİSİ
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.